Kami diuji tineco iFloor 3 sareng A11 Master + vacuum cleaners, nyeuseuh sareng ngagosok tanpa kabel

Kami diuji dua produk unggulan Tineco: iFloor 3, pikeun nguap sareng ngagosok lantai kalayan épisiénsi anu luar biasa, sareng A11 Master +, kalayan otonomi anu hadé sareng sagala jinis aksésoris anu kalebet dina kotak.

Tineco iFloor 3: nyeuseuh sareng ngagosok

Pembersih vakum tanpa kabel parantos ngarobah konsép kumaha urang ngagunakeun jinis alat-alat rumah tangga ieu. Salawasna aya di tangan sareng siap dianggo bahkan dina momen anu paling henteu disangka-sangka, tanpa kabel anu pabalatak sareng gampang diatur. Tapi naon anu lumangsung nalika naon anu ragrag dina taneuh ngandung cairan? Kumaha upami, salian ti ngosongkeun barang anu padet, urang hoyong ngusap lantai? Nya, éta persis di mana beberesih vakum Tineco iFloor 3 ieu sumping, sabab éta mangrupikeun vakum-pel anu ngagabungkeun kautamaan tina pembersih vakum anu kuat sareng pel anu bakal ninggalkeun permukaan anu anjeun parantos ngabersihkeun hérang.

Kalayan fitur anu pangsaéna anu tiasa dipénta ku alat tina katégori ieu, iFloor 3 vacuum cleaner ieu janten anu sampurna sadayana-dina-hiji pikeun bumi mana waé:

  • 150W motor pikeun pembersih vakum anu kuat sareng low noise (78 dB)
  • Otonomi 25 menit nganggo batré 3000mAh rechargeable anu ngeusi ulang dina 4 jam
  • Bak cai 600ml
  • Bak kokotor 500ml
  • Modeu beberesih diri janten anjeun henteu kedah kotor
  • Ngecas sareng ngabersihan diri basa
  • Layar digital
  • Sistem saringan tripel, kalayan filter HEPA (kalebet gaganti)
  • Ngawengku cleaner cair kanggo nambihan cai sareng aksésoris beberesih

Salah sahiji hal anu kuring paling pikahariwangeun nalika kuring ningali jinis vacuum cleaner nyaéta kabersihan na. Campur kokotor sareng cai teu pernah janten ide anu saé pikeun pembersih vakum, sareng kuring henteu terang kumaha ieu bakal diatur dina iFloor 3. Nanging, henteu lami pikeun kuring mendakan, sabab hatur nuhun kana tank dobel (bersih sareng kotor) kana sirkuit dobel anu dilebetkeun, kokotor henteu pernah dugi ka tempat anu sanés dina pembersih vakum di luar bak kokotor.

Ngagunakeun éta saderhana ngeusian bak ku cai bersih, nambihan tutup leyuran beberesih, ngaleungitkeun tina dasar pangisian sareng mencét tombol. Diberesihkeun saatos dianggo henteu langkung rumit, anjeun kedah ngosongkeun bak cai kotor, ngabersihkeun teras nempatkeun deui dina tempatna. Sistem beberesih diri ogé ngajaga roller sareng sirah vakum bersih., sanaos upami anjeun hoyong anjeun tiasa nyabut roller nalika anjeun meryogikeun pikeun ngabersihkeun deui kalayan langkung tuntas. Éta sanés alat anu meryogikeun pangropéa anu hadé pikeun siap-siap waé, sareng éta langkung ngaapresiasi.

Layar digital anu kalebetna ogé batal, kusabab éta nunjukkeun data penting sapertos batréna sésana, kecepatan nyeuseup (dikendali ku tombol dina gagangna), status duanana bak sareng kamungkinan macét dina roller beberesih, salaku tambahan nalika sistem beberesih diri aktip. Upami ieu kami nambihan penanganan anu cukup hipu sanaos katingali sapertos beberesih vakum ageung, sareng beurat anu dikandung Éta ngamungkinkeun anjeun nyandak dimana waé, iFloor 3 ieu mangrupikeun alat beberesih anu hadé pikeun bumi anjeun.

Aspék sanés anu ngahariwangkeun kuring nyaéta kumaha kuring ngubaran lantai bumi, anu rada hipu sabab parkét kai. Henteu masalah, sabab roller microfiber lemes pisan, sareng gosok éta ngalakukeun daun ngan ukur renik Uap anu ngan butuh sababaraha detik garing. Éta tiasa dianggo dina ampir sagala jinis permukaan: marmer, kai, sintétik, linoleum, jsb. Pabrikanna henteu nyarankeun panggunaan na dina karpét atanapi permukaan anu kasar pisan sabab hasilna akhirna panginten henteu cocog.

Hiji-hijina "tapi" kuring tiasa nganggo vacuum cleaner-mop ieu nyaéta otonomi aranjeunna ngan ukur tiasa ngabersihkeun bumi atanapi rata ukuran normal, janten ampir sok diperyogikeun pikeun ngalakukeun éta dina dua bagian. Tapi nyatana nyaéta gampangna panggunaan sareng hasil akhir anu saé ngajantenkeun kasulitan ieu angkat ka tukang, anu urang kedah nambihan sakedik pangropéa anu diperyogikeun. Harga na € 329 di Amazon (link)

Master Tineco A11 +

Pembersih vakum tanpa kabel anu sanés nyaéta, priori, anu leuwih bersih vakum langkung konvensional sanaos lumayan aya kejutan dina kotak. Kakuatan nyeuseup sareng otonomi hébat mangrupikeun ciri utami, anu urang tiasa nambihan daptar panjang asesoris anu kalebet dina kotak:

  • Kakuatan vakum 120W kalayan sora low
  • 4 sistem filter, kalebet filter HEPA
  • Bak kokotor 600ml
  • Ngabersihan hulu nganggo lampu LED kanggo nyorot daérah anu poék
  • Ngecas dasar kalayan rohangan pikeun asesoris sareng carjer tambahan pikeun batré tambahan
  • Dua aki pikeun 50 menit tina total otonomi (25 × 2)
  • Dua sirah kumplit nganggo sikat anu lemes sareng sikat beberesih jero
  • Saringan microfiber ngagantian
  • Mini sirah kanggo meresihan kaos kaki, tempat tidur, jsb.
  • Ngartikeun siku pikeun ngahontal daérah anu sesah
  • Siku fleksibel
  • Sirah sirah, sungut sempit ...

Sakumaha anjeun tiasa tingali, sesah mikiran hal anu henteu kalebetkeun kana kotak A11 Master + ieu. Hal anu paling matak nyaéta batré dobel, anu berkat kanyataan yén dasarna gaduh rohangan tambahan pikeun batré anu kadua, ngajamin anjeun ngagaduhan 50 menit otonomi anu langkung, langkung ti cekap pikeun meresihan sakumna bumi. Salaku tambahan, kanyataan yén batréna tiasa dicabut hartosna nalika janten buruk, anjeun tiasa mésér batré anu sanés sanés ngabersihkeun vakum lengkep. Kepala ganda anu lengkep ogé ngaapresiasi, dimana mérek sanés nawiskeun anjeun tambahan gilinding, Tineco parantos milih pikeun ngajantenkeun langkung gampang pikeun urang sareng ngalebetkeun dua sirah, pikeun ngalih ti hiji ka anu sanés ku hiji klik, tanpa kedah ngaleupaskeun rol.

Pembersih vakum pisan tiasa dioperasikeun, kalayan pananganan anu sampurna bahkan ku hiji panangan, sareng macem-macem aksésoris anu kalebet ngamungkinkeun anjeun dugi ka juru anu paling henteu tiasa diaksés di bumi anjeun: handapeun atanapi luhur lomari, antara bantal sofa atanapi di juru tukangeun rak tanpa kudu miceun éta. Diberesihkeun épisién pisan, sareng bak anu cukup ageung ngan ukur kosong dina tungtungna.

Pembersih vakum kalayan fitur pangsaéna anu tiasa anjeun mendakan dina katégori éta sareng éta ogé kalebet sagala anu anjeun peryogikeun pikeun ngaoptimalkeunana, kalebet batré tambahan. Pikeun ngahargaan, pasti moal aya deui kantong pikeun nyimpen sadaya aksesoris anu kalebet. Maneuverable, light, low noise and powerful, Master Tineco A11 + ieu tiasa dipésér di Amazon pikeun € 389 (link)

Pendapat editor

iFloor 3 sareng A11 Master +
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
329 a 389
  • 80%

  • iFloor 3 sareng A11 Master +
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • kinerja
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Maneuverable sareng gampang dianggo
  • Simpenan kokotor ageung
  • Ngecas basa kalayan rohangan pikeun asesoris
  • Otonomi unggulan A11 Master +
  • Rupa-rupa aksésoris kaasup kana A11 Master +

Kontra

  • Otonomi adil iFloor 3
  • Kantong panyimpenan aksésori bakal ngaapresiasi

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.