Kami nganalisis Sony Gold Wireless Stereo Headset 2.0 [ULANGAN]

headset emas-nirkabel-stéréo

Nalika ngeunaan maén, utamina upami urang ngamangpaatkeun ciri tina sababaraha kaulinan multiplayer, penting pikeun urang dina kaayaan audio anu sampurna. Éta sababna seueur pangguna ayeuna mutuskeun dilakukeun tanpa sistem spéker sareng milih headphone anu kualitas pikeun masihan sadayana dina kaulinanna. Nanging, nalika urang nyanghareupan sistem sapertos PlayStation 4, kalayan larangan dina tingkat konéksi nirkabel atanapi Bluetooth, urang kedah nimbangkeun seueur kamungkinan. Dinten ieu kami badé nganalisis Sony Gold Wireless Stereo Headset 2.0, headphone resmi pikeun PlayStation 4 anu janten salah sahiji alternatif anu éfisiénnaLeres, aranjeunna henteu mirah pisan.

Leres urang tiasa mendakan headphone tina sadaya harga, sakitar dua puluh euro kami bakal mendakan headphone tina mérek sapertos Tritton anu bakal nawiskeun kami cukup kualitas pikeun diputer sareng mikropon internal. Nanging, urang nyanghareupan Gold Wireless Stereo Headset 2.0 ieu anu hargana ampir opat kali langkung seueur tibatan anu sateuacanna, naon sababna? Kami badé nganalisis pro, kontra sareng karakteristik headphone Sony ieu, anu kami béjakeun ti mimiti ti saprak éta ngajantenkeun kami kaget. Hayu urang ka ditu nganggo resensi, sareng upami anjeun teu resep maca, tong sono kana pidéo kami.

Struktur sareng bahan produksi

Mimiti, hiji hal anu matak resep urang nyaéta nalika urang nyandak éta tina kotak urang nyanghareupan palastik, panginten kirang kaku tibatan anu tiasa urang bayangkeun. Pita sirah didamel sapinuhna tina polikarbonat, antukna, bagian jero ikat sirah didamel tina bahan lemes, sigana bolu, anu ogé ditutupan ku corétan kulit poli biru anu sigana nempel kana bagian luhur tali sirah.

Sedengkeun pikeun alat bantu dengar, bagian anu aya hubunganana sareng kadali, sambungan muatan sareng sésana alat-alat didamel tina bahan anu niron karét, anu masihan perasaan kuat yén teu aya headband sareng anu mastikeun résistansi kana jalanna waktos toél saatos keuna keypad. Sedengkeun pikeun spons pikeun Ceuli, didieu aranjeunna henteu hoyong dosa tina goresan, éta nawiskeun kami bantalan anu hébat anu ngajamin kami kanyamanan. Pad ieu ogé ditutupan ku poli-kulit, hal anu urang henteu terang kumaha pangaruhna kana waktos, tapi ngagaduhan kasempetan anu hadé pikeun janten unsur pangpayunna upami henteu leres-leres diolah.

Genah panggunaan sareng transportasi

headset emas-nirkabel-stéréo

Ikon sirah ngagaduhan sistem lipat anu kaget ku betah ngalirna. Kantun ku ngaéksekusi kakuatan minimum kana salah sahiji headphone urang tiasa ngalipet deui headphone nyalira, mimiti ti hiji sisi teras ka sisi sanésna, tanpa aya jinis resep atanapi kedah maksa bagian-bagian palastik. Bagian ieu penting nalika ngangkut aranjeunna.

Pikeun nyandak éta ti hiji tempat ka tempat anu sanés, Sony parantos pas pikeun dilebetkeun kantong microfiber leutik anu bakal ngamungkinkeun urang ngalebetkeun headphone anu tilep narilep, ku cara ieu, urang tiasa nyandak éta ti ditu ka dieu tanpa kedah ngagantung aranjeunna (aranjeunna cukup portentous) atanapi dina kotak maranéhna.

headset emas-nirkabel-stéréo

Headphone sareng bantalan ceuli dirancang pikeun dinikmati, éta ngagaduhan bantalan anu cukup ageung sareng bentukna ergonomis, ieu hartosna yén liang dimaksudkeun pikeun urang pikeun nyisipkeun ceuli, ku cara éta urang moal mendakan jinis unsur anu ngahasilkeun tekanan.langkung kana ceuli. Titik ieu ditangtoskeun pikeun pangguna anu nganggo kacamata, kumargi nalika nyelapkeun ceuli Éta henteu ngahasilkeun tekanan dina candi gelas sareng anjeun tiasa maén salami jam bari henteu hariwang ngeunaan masalah ieu anu seueur headphone sanésna kakurangan. Dina cara nu sami, headphone henteu ketat teuing, nanging, total isolasi ceuli ngandung hartos yén aya kalana urang tiasa ngarareunah kusabab panas.

Mangrupikeun ciri khas sareng kanyamanan yén mikropon éta henteu menonjol di sisi mana waé, éta dihijikeun kana salah sahiji headphone, anu nyegah urang tina gampang peupeus atanapi ngaganggu urang nalika maén. Sedengkeun pikeun otonomi, éta bakal nawiskeun urang sakitar dalapan jam.

Kualitas audio sareng kustomisasi

headset emas-nirkabel-stéréo

Kami nyanghareupan headphone anu badé dijual janten 7.1, tapi écésna henteu. Sababaraha headphone 7.1 kalebet sauntuyan headphone anu langkung alit dina anu utami, sareng urang boro-boro mendakan headphone kalayan ciri-ciri éta sahandapeun dua ratus euro. Sanaos kitu Naha headphone ieu nawiskeun 7.1 sora nalika hargana langkung murah? Kusabab Sony ngamangpaatkeun fitur sareng aplikasi tina PlayStation 4 pikeun nganteurkeun sora 3D virtual anu disimulasikeun 7.1. Ku cara kieu, pas anjeun ngagemkeun éta sareng maénkeun kaulinan sapertos Call of Duty, anjeun bakal perhatoskeun yén soantenna luar biasa, anjeun nguping undak usuk, nembak sareng gerakan ti sadayana juru siga anjeun aya.

Fitur sora ieu «VSS»Atanapi 3D leungit pas urang nganggo headphone di luar sistem PlaySation 4. Nalika éta janten headphone stéréo anu saé, ku panguatan anu menarik dina bass sareng anu fitur utamina, isolasi éksternal, kaluar.

headset emas-nirkabel-stéréo

Najan kitu, Éta headphone jelas-jelas museur kana maén sareng mikaresep maénLeres, dina sistem PlayStation 4. Jelas yén anjeun bakal mendakan headphone kalayan sora anu langkung saé pikeun musik dina handphone anjeun dina harga éta, tapi anjeun moal mendakan headphone anu masihan ciri sora anu sami dina PlayStation 4 dina harga anu sami, atanapi anu sami .

Aspék konci sanésna nyaéta aplikasi PlayStation 4. Pas urang sambungkeun aranjeunna, urang bakal ngagaduhan aksés kana aplikasi sareng puluhan propil anu tiasa urang lebetkeun kana mémori headphone urang nganggo microUSB. Ku cara kieu, urang tiasa ngonpigurasikeun salah sahiji tina dua modeu audio anu gaduh headphone, pikeun kaulinan némbak, mobil atanapi stratégi. Fitur anu ngan ukur headphone ieu tiasa diuntungkeun.

Sedengkeun pikeun mikro, Éta nawiskeun sora anu cukup beresih tanpa gangguan, nanging, disarankeun pikeun nganonaktipkeun éta nalika urang maénkeun nyalira, sabab upami éta ngaluarkeun hum leutik anu tiasa janten bangor upami urang maénkeun kalayan volume low.

Konéktipitas sareng antarbeungeut pangguna

headset emas-nirkabel-stéréo

Urang kedah nekenkeun yén sanaos anjeun tiasa bayangkeun, headphone na aranjeunna henteu ngagaduhan téknologi Bluetooth. Ieu bakal nyababkeun masalah sareng sambungan tina DualShock 4 sareng Sony terang éta. Ku alatan éta, sambungan USB dilebetkeun sareng headphone anu kaluaran dina RF, sareng éta bakal janten anu nyambung otomatis ku headphone. Éta henteu ngan ukur dianggo pikeun PlayStation 4, urang tiasa nyambungkeun USB ieu kana PC kami atanapi unsur audio naon waé sareng kami bakal nampi sora na via RF dina headphone PlayStation 4 urang.

Sadaya tombol kontrol ayana dina cangkir ceuli kénca. Ku cara kieu urang bakal ngagaduhan panel kancing anu bakal ngamungkinkeun urang ngaheulakeun antara audio tina obrolan atanapi video game. Di handapeun ieu, kami mendakan saklar modeu, urang gaduh «OFF» pikeun mareuman headphone, «1» kanggo modeu standar sareng «2» kanggo modeu anu sateuacanna urang lebetkeun kana mémori tina aplikasi.

headset emas-nirkabel-stéréo

Di sisi sanésna kami mendakan tombol polumeu Palasik, pas dina kamungkinan ngaktipkeun sareng nganonaktifkeun virtaulisasi audio "VSS" 3d sareng di handapeun tombol "bisu" kanggo mikropon anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun Ngajempékeun gancang.

Tungtungna, di bagian handap mutlak kami gaduh sambungan jack 3,5mm pikeun nalika urang tanpa batré sareng input microUSB pikeun ngeusi batre sareng inpormasi sistem.

Eusi sareng harga

headset emas-nirkabel-stéréo

Bungkusan anu ditawarkeun Sony dina headphone ieu lumayan saé. Nalika urang mukakeunana, urang mimiti mendakan headphone sareng sahandapeun kotak kalayan unsur-unsur ieu: Kabel USB mikro, kabel Jack 3,5mm, USB Dongle sareng kantong mikrofiber.

Gumantung kana dimana urang kéngingkeun headphone, hargana tiasa bénten-bénten 89 € sareng € 76, IEUH Kami ngantunkeun anjeun tautan Amazon supados anjeun tiasa kéngingkeun éta kalayan harga anu pangsaéna.

Pendapat editor

Kami nyanghareupan headphone harga-kualitas pangsaéna anu nawiskeun kustomisasi mutlak pikeun PlayStation 4. Tangtosna, henteu milari kualitas portabilitas atanapi audio pikeun kaluar atanapi maénkeun olahraga, éta headphone fokus kana kaulinan sareng sistem anu dimaksud.

Emas Wireless Stereo Headset 2.0
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
76 a 89
  • 80%

  • Emas Wireless Stereo Headset 2.0
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 85%
  • bahan
    Penerbit: 70%
  • kinerja
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 75%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • rarancang
  • Kualitas audio
  • harga

Kontra

  • bahan
  • Poténsial

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Leo cenahna

    Halo alus, dinten ayeuna kuring nembe ngagaduhan headset sareng kuring henteu terang kumaha nyambungkeunana. Kuring nganggo kabel Jack kusabab kuring henteu terang kumaha nirkabelna.

  2.   Leo cenahna

    Saé, éta tetep henteu tiasa dianggo pikeun kuring, kuring henteu terang naha hélem henteu mendakan alat anu nyambung kana tihang, éta nyebrot sasarengan sareng jauh tapi henteu nyambung? …. Tapi aplikasi na henteu mikawanoh aranjeunna tapi henteu sareng éta nempatkeun sadayana ka kuring tapi aranjeunna henteu kadéngé dina headphone ...
    Hapunten upami éta kaganggu pisan ...