Kami nganalisis TV Samsung MU6125, 4K sareng HDR 10 dina jasa jarak menengah

Televisi ngagaduhan seueur fitur anu ngajantenkeun urang kaleungitan diri dina laut spésifikasi, Kami henteu ngagaduhan pilihan tapi pikeun internét, sareng henteu gampang pikeun urang tungtungna mésér hare di daérah ageung, khususna ngémutan harga anu beragam anu urang tiasa ngaapresiasi dina kaayaan sapertos kieu. Kami ngobrolkeun kanyataan yén pasar tipi ayeuna jenuh ku perusahaan anu nawiskeun produk anu disangka sami sareng harga anu béda pisan ... naon anu ngabédakeunana?

Dinten ieu kami badé nganalisis tivi antawis jengkol kalayan spésifikasi anu cukup tinggi sareng anu ngagaduhan harga anu luar biasa salami Jumaah Hideung, urang nyarios ngeunaan tipi Samsung MU6125, TV jarak pertengahan anu ngabéréskeun résolusi 4K sareng fitur HDR 10 ka sadaya kantong, hayu urang buka nganggo analisis.

Sakumaha biasa, urang badé nganalisis sacara rinci ciri-ciri tivi ieu anu nawiskeun kami desain anu mirip pisan sareng serial Samsung anu sanés sareng anu tiasa ngajantenkeun kami ragu, tanpa ragu kami kedah ngagali detil anu tangtu pikeun nyadar yén éta salah sahiji alat alat-alat harga-harga langkung ketat ti firma Korea sanaos henteu kéngingkeun posisi anu pantes dina rak toko ageung, tepatna kusabab detil ieu. Perhatoskeun yén unit anu urang analisa dipésér di toko pikeun 499 euro, sanaos kanyataanna ayeuna ngalaman paningkatan harga anu kuat sakitar 679 euro numutkeun toko spesialis mana.

Desain: Pisan klasik, Samsung pisan

Kami henteu tiasa ngarepkeun teuing tina desain, utamina kusabab bagian sapertos dukungan sareng pasisianna parantos dianggo deui dina séri anu sanés, langkung khususna urang gaduh dukungan anu sami sareng kaseueuran alat samsung seri 6 pikeun tivi. Bingkai hideung antrasit didamel tina bahan plastik sareng parantos réngsé jet Hideung, anu resep lebu sareng kamungkinan mikro-abrasi, éta sababna penting pikeun diémutan yén lamun urang resep ngabersihkeun jero, TV ieu kedah ati-ati dina hal ieu, taruhan utamina pikeun lebu atanapi microfiber.

Bahan plastik dimana-mana, disumputkeun sampurna. Samsung terang pisan pikeun nyumputkeun jinis detail ieu, ku ieu kami hartosna yén pas tivi ditempatkeun éta bakal lulus sampurna ngalangkungan matéri Premium, tapi upami badé dipasang, urang bakal sadar yén beuratna enteng sareng berkat lengkunganana nya nahan panel ageung ieu 50 inci TV.

Sami pikeun kendali, paréntah anu pinuh ku tombol, palastik sareng tanpa desain flaunting, fungsionalitas unggul sakali deui, khususna ngemutan kemungkinan anu hébat anu sistem operasi na nawiskeun kami. Ieu diménsi resmi na:

  • Total sareng basa: 1128.9 x 723.7 x 310.5 mm
  • Beurat ku nangtung: 13,70 kg

Karakteristik téknis: Nyaluyukeun pertengahan kisaran tivi

Sakumaha biasa, urang badé nyimpulkeun ciri téknis utama, janten anjeun tiasa terang naon anu anjeun pikahoyong. Diantarana, kedah dicatet yén sanaos gaduh sababaraha USB sareng bahkan Ethernet, pikeun mikaresep seueur aksésoris multimédia, anu kami henteu sayogi nyaéta Bluetooth, hal anu kedah diperhatoskeun khususna nalika nyambungkeun aksésoris antar muka tambahan.

  • panel Datar 50 inci
  • Téknologi LCD-LED
  • 8-bit VA
  • Resolusi: 4K 3840x2160
  • Setelan HDR: HDR 10 téknologi
  • PQI: 1300 Hz
  • Tuner: DTT DVB-T2C
  • OS: Tizen TV pinter
  • Sambungan HDMI: 3
  • Sambungan USB: 2
  • audio: Dua spiker 20W nganggo Dolby Digital Plus sareng Bass Reflex
  • Manajemén warna: purcolor
  • Babandingan dinamis: Kontras Mega
  • Otomatis Gerak Ditambah
  • EthernetRJ45
  • slot CI
  • Kaluaran audio optik
  • Wifi
  • Asupan RF
  • Modeu Kaulinan

Tapi hal anu kedah diperhatoskeun ogé kakuatan pakakas anu nyumputkeun Smart TV anjeun, sareng éta yén Samsung bet dina perangkat keras sareng sistem operasi na, anu ngajantenkeun tiasa dianggo pisan, dina Aktualidad Gadget urang kantos resep kana Android TV , Urang kedah nyarios yén ku Tizen alat tambahan pikeun jenis tugas sapertos kieu henteu perlu. Intina konci anu sanés nyaéta urang nyanghareupan tipi kalayan épisiénsi énergi Kelas A, éta sanés anu paling optimal dina pasaran, tapi éta nawiskeun hasil spektakuler dina konsumsi.

Sadaya anu dipihak: Anu pangsaéna tina Samsung MU6125

Kami ngagaduhan harga anu saing pisan, kami disanghareupan panel VA kalayan résolusi 4K anu nawiskeun kontras anu saé pisan, nyaéta, urang bakal tiasa menikmati gambar anu stabil dina resolusi anu saé, teu aya kabocoran enteng sareng grayscale anu saé. Kanyataanna nyaéta gambar na katingalina seukeut pisan, sanaos ngémutan yén urang nyanghareupan panel 50 inci, éta jelas-jelas falters kalayan résolusi langkung handap tina 1080p Full HD.

Sistem operasi na ngan saukur spektakuler, urang tiasa ngaraosan kontén online berkat panyungsi na sareng ngamangpaatkeun konéksi WiFi, bahkan tiasa nyambung kana jaringan 5 GHz. Kieu carana ngalirna TV ieu, sadayana henteu kedah hatur nuhun hatur nuhun kana Netflix komo Movistar + Salaku aplikasi anu cocog di toko anjeun kami tiasa ngaraosan kontén HDR online sareng dina résolusi 4K. Janten Tizen ngamungkinkeun urang nguntungkeun dina tipi.

Audio ngabela dirina ku cara spektakuler, ogé digabungkeun sareng kabel optik sareng ngadamel pasangan anu saé sareng palang sora, ciri Dolby na ditampilkeun langkung ti cukup. Henteu diragukeun, tipi ngalir kalayan hadé sareng nunjukkeun langkung ti cukup pikeun masarakat umum tina jenis produk ieu.

Negatip: Anu parah tina Samsung MU6125

Sadayana moal janten saé, anu pangpayunna nyaéta éta kami sateuacan panel 8BitsIeu ngandung harti yén sanaos kami gaduh HDR 10 sareng kami badé mangpaatkeun standar HDR pangsaéna, kami moal tiasa napigasi antara sakumna rentang anu ditawarkeun ka kami, sareng éta pikeun ieu kami peryogi panel 10Bits , naha anjeun perhatoskeun bédana? Meureun henteu cekap pikeun pangguna normal.

Ogé henteu ngagaduhan televisi Bluetooth, hal anu urang henteu merta bakal sono, kecuali upami anjeun hoyong ngahémat kabelna, contona nalika nyambungkeun batang sora anu cocog, atanapi contona pikeun aksésoris kontrol dina panganteur pangguna. Akhirna, perhatoskeun yén henteu sigana tipi idéal pikeun diputer, khususna pikeun pangguna anu paling nuntut dina hal nyegerkeun sareng imput lag, sanaos kanyataan yén kami ngagaduhan modeu gim anu tiasa ngungkulan kaayaan anu saé, waktos réspon 10 ms Éta henteu seueur, éta triple contona monitor khusus.

Pendapat editor

Kami nganalisis TV Samsung MU6125, 4K sareng HDR 10 dina jasa jarak menengah
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
499 a 679
  • 80%

  • Kami nganalisis TV Samsung MU6125, 4K sareng HDR 10 dina jasa jarak menengah
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • panel
    Penerbit: 80%
  • kinerja
    Penerbit: 85%
  • episiensi
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Sistem TV Smart
    Penerbit: 95%

Henteu diragukeun, urang nyanghareupan tipi anu hargana ketat pisan, tapi sanés ciri-cirina, Samsung parantos dugi ka ngirangan tambahan, tapi henteu katingalina, sahingga kéngingkeun layar 50 inci kalayan fitur hébat. Sanaos leres henteu katingalina pikaresepeun teuing nalika sakitar 700 euro, upami urang ngemutan éta tiasa ditingal tina dijual tina 499 euro éta tiasa janten pilihan anu saé pikeun ngarobah tipi. Pasti dina harga ieu anjeun boro mendakan anu langkung saé dina pasaran.

Naros

  • Desain minimalis sareng pigura alit
  • 4K sareng HDR10
  • sistem operasi

Kontra

  • Tanpa Bluetooth
  • Panel 8Bits

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mariano cenahna

    pantun,

    Abdi hoyong terang naha tipi ieu ngagaduhan input HDMI 2.0

    Hatur nuhun tur Wasalam.

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Sumuhun.

  2.   Eduardo cenahna

    Halo, kuring hoyong terang kumaha kuring tiasa nyambungkeun headphone. Hatur nuhun

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Éta henteu gaduh Bluetooth.