Kano nampilkeun laptop DIY kanggo murangkalih

Programmer Kano Kids Portabel

Kano lahir di salah sahiji proyek platform populér di crowdfunding Kickstarter. Ti saprak éta, parantos dicalonkeun salaku salah sahiji perusahaan tersukses di bidang pendidikan nalika ngeunaan program pikeun barudak.

Anjeunna nyarios yén cara anu paling saé pikeun diajar nyaéta ngalakukeun hal-hal anu pikaresepeun. Sareng Kano parantos ngagaduhan sababaraha produk dina katalog na anu komitmen kana metoda ieu. Anu terakhir ditambih nyaéta Laptop DIY (Naha Ieu sorangan); nyaéta, aranjeunna parantos nambihan pangrojong pikeun layar; ieu kalebet batré ulang tiasa tiasa dianggo tanpa nyambung ka arus sareng sakedik deui.

Kit anyar Kano's bakal tetep ngawangun Sistem operasi Kano OS, sistem anu ngamungkinkeun anu bungsu - sareng anu pangkolotna - pikeun diajar program dina cara anu pikaresepeun sareng pikaresepeun dumasar kana blok. Ogé, pak penjualan parantos leres-leres dibongkar, janten hal anu pangpayunna pangguna ngora kedah lakukeun nyaéta ngawangun laptop anu pikaresepeun ieu ti mimiti. Buku paréntah napel dina jero kotak anu bakal nungtun pangguna ngalangkungan sadaya léngkah pikeun nuturkeun. Salaku tambahan, a 150 pakét program jam tiasa ngaraosan paranti sakali dirakit.

Samentawis éta, salah sahiji komponén anyar iket anu bakal masihan otonomi penemuan nyaéta batréna anu tiasa diisi deui. Anu hiji ieu ngagaduhan Kapasitas 3.000 milliamp sareng perusahaan nyatakeun yén éta tiasa ngahontal 4 jam operasi.

Sésana, anjeun bakal ngagaduhan kibor anu saé anu tiasa anjeun ngangkut dina layar layar (10,1 inci ngukur anu ieu). Salaku tambahan, set dumasar kana Raspberry Pi 3 anu ogé bakal nyayogikeun palabuhan USB anu sanés, HDMI sareng Ethernet sareng koneksi WiFi. Tungtungna, urang kedah nyaritakeun yén harga laptop Kano ieu bakal ngagaduhan harga 329,99 euroSugan rada luhur upami urang ngabandingkeun éta sareng sababaraha laptop di séktor sareng layar anu ukuranana sami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.