Microsoft Office ayeuna sayogi kanggo Chromebook

Kanggo sababaraha waktos ayeuna, Microsoft parantos milih strategi ngiringan musuh, kumargi saatos nyobaan Windows 10 Mobile sareng sateuacanna sareng Windows Phone, jalan kokotor ngalangkungan dunya telepon sélulér parantos lenyap. Barudak ti Satya Nadella, ayeuna nawiskeun ampir sadaya aplikasi desktop anjeun dina ékosistem mobile Apple sareng Google.

Tapi upami urang perhatoskeun kana sektor komputer, urang tiasa ningali kumaha Chromebooks, éta laptop murah anu dikelola ku ChromeOS, henteu ngagaduhan suite Microsoft's Office. Sahenteuna dugi ka ayeuna, ti saprak Microsoft nembé ngaluarkeun suite Office pikeun sistem operasi ieu pikeun laptop murah ti Google.

Sateuacan diluncurkeun suite ieu dina bentuk aplikasi, pangguna Chromebook tiasa nganggo éta liwat peramban wéb, ngarah teu kedah nyéépkeun rohangan dina hard drivena pikeun tiasa ngagunakeunana, hal anu ngabatesan operasina , watesan yén sékrési aplikasi khusus ieu tungtungna parantos réngsé, rilis anu diantisipasi pisan ku pangguna Excel, Word sareng PowerPoint anu dina taun-taun ayeuna, aranjeunna parantos ngagugat aplikasi ieu pikeun ékosistem laptop Google.

Upami anjeun hoyong unduh Office pikeun Chromebook anjeun, anjeun kedah ngalangkungan toko aplikasi sareng ngaunduh haratis. Émut yén Office masih mangrupikeun salah sahiji suite kantor anu paling sering dianggo di dunya, kumargi éta mangrupikeun salah sahiji tina sababaraha alternatif anu parantos aya di pasar ampir aya dina tangan sareng versi stabil Windows anu munggaran. Google Docs mangrupikeun pilihan anu pikaresepeun pisan, tapi nawarkeun kami seueur watesan lamun datang ka malah nyiptakeun tabel dasar, upami urang ngobrol ngeunaan spreadsheets.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.