Kartu debit Amazon ayeuna sayogi di Méksiko

Amazon raksasa henteu lirén ngagétkeun urang ku datangna produk énggal sareng dina hal ieu kami ngagaduhan kabaruan énggal dina platform, éta mangrupikeun kadatangan kartu debit di Mexico. Kartu ieu anu tiasa diisi ulang sareng ngamungkinkeun pangguna pikeun nambihan kiridit kas kana sagala pameseran anu anjeun damel online atanapi narik tunai di ATM, leres, kanggo sadayana.

Sareng hal anu saé ngeunaan kartu anyar ieu nyaéta henteu meryogikeun akun di bank atanapi anu sapertos kituUrang ngan saukur tiasa nganggo kartu kanggo pameseran urang tina gaduh dana (tina 500 pesos atanapi langkung) akumulasi di Amazon.

Kartu énggal nambihan pilihan pikeun narik artos ti ATM sareng hatur nuhun kana aplikasi anu dipibanda ku urang tiasa ngalaksanakeun jinis operasi ieu. Sadaya ieu ngajantenkeun kartu debit Amazon anu mimiti janten permata nyata pikeun seueur pangguna anu cicing di nagara éta.

Karugian utama anu urang tingali dina kartu Amazon anyar ieu nyaéta yén éta henteu diluncurkeun sacara global pikeun sadaya nagara, sésana sigana sadaya kaunggulan. Dina pengertian ieu, strategi Amazon saé sareng éta nalika di seueur nagara di dunya urang sadayana nganggo jenis kartu ieu, Mexico mangrupikeun nagara anu kirang ti sapertilu jalma gaduh kartu kiridit atanapi debit nyalira. Sesuatu anu ngalarang aranjeunna dina sababaraha waktos teu tiasa ngajantenkeun online, kumargi seuseueurna nyungkeun jinis pamayaran kanggo ngagaleuh ayeuna nganggo kartu kiridit énggal. Amazon Rechargeable, pameseran ieu bakal tiasa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.