7 tina kasalahan WhatsApp anu paling umum sareng solusi na

WhatsApp

WhatsApp Ayeuna mangrupikeun aplikasi olahtalatah instan anu paling sering dianggo di dunya, sanaos sababaraha anu sanés sapertos Telegram atanapi Line beuki maénkeun peran pamimpin, sanaos tanpa ngadeukeutan jumlah pangguna anu dikelola ku layanan anu dipiboga ku Facebook. Hanjakalna WhatsApp masih mangrupikeun aplikasi anu masihan urang sababaraha masalah sareng nyeri sirah, anu dinten ieu urang badé dicobaan dibéréskeun.

Kaseueuran masalah anu urang pendakan dina WhatsApp lumayan sareng anu seuseueurna ngagaduhan solusi anu cukup saderhana. Ngaliwatan tulisan ieu kami bakal nunjukkeun 7 tina kasalahan WhatsApp anu paling umum sareng solusi na, Janten upami anjeun ngalaman musibah sangsara pikeun salah sahiji atanapi langkung, anjeun tiasa ngungkulanana kalayan gancang sareng henteu kedah ngahesekeun kahirupan anjeun teuing.

Abdi henteu tiasa masang WhatsApp

Sadayana atanapi ampir sadaya jalma anu ngagaduhan smartphone hoyong masang WhatsApp pas aranjeunna ngahurungkeun pikeun tiasa komunikasi sareng kulawarga atanapi réréncanganna. Hanjakalna, henteu sadayana tiasa masang aplikasi olahtalatah instan dina terminalna, sanaos tiasa disababkeun ku sababaraha alesan.

Anu mimiti tiasa janten kusabab anjeun ngagaduhan masalah sareng nomer telepon anjeun, éta henteu tiasa dianggo leres atanapi dina jalan anu leres. Kadua tiasa kusabab anjeun ngalaman larangan, anu tiasa disababkeun ku alesan anu béda, sareng tiasa gampang atanapi sesah pikeun kaluar tina éta-

Upami anjeun henteu aya di salah sahiji tina dua kasus anu kami ngajelaskeun, paling mungkin anjeun henteu tiasa masang WhatsApp kusabab vérsi perangkat lunak alat sélulér anjeun henteu cocog sareng jasa. Salaku conto Upami anjeun nganggo smartphone nganggo sistem operasi Android 2.2 atanapi langkung handap, tong dicobaan sabab anjeun moal tiasa masang, ku metoda normal teu masalah kumaha anjeun nyobian.

Kontak kuring henteu némbongan dina WhatsApp

Ieu panginten mangrupikeun kasalahan anu paling umum anu ampir sadaya pangguna ngalaman sababaraha waktos dina WhatsApp. Sareng éta henteu aya anu bébas yén nalika masang aplikasi, urang nyobian ngakses kontak kami sareng teu aya, henteu sabaraha kali urang ngapdet. Ieu bisa jadi kusabab ngamuat kontak anjeun tina akun Google anjeun atanapi kusabab henteu hiji kontak disimpen langsung dina kartu SIM anjeun atanapi dina telepon pinter anjeun.

Upami anjeun nyimpen kontak anjeun dina akun Google anjeun, anjeun kedah nyingkronkeunana leres, supados némbongan engké dina WhatsApp. Buka Setélan, teras kana Akun sareng tungtungna ka Google pikeun ngaktipkeun sinkronisasi sareng nganggo tampilan sadaya kontak anjeun.

Upami anjeun teu ngagaduhan salinan cadangan kontak anjeun, naha di Google atanapi anu sanésna, anjeun kedah nyandak deui ku aranjeunna, ngarah engkéna bakal muncul dina WhatsApp.

Pidéo na diunduh ku nyalira sakali data tingkat kami parantos dibalanjakeun

WhatsApp

Teu aya anu ninggalkeun bumi tanpa nyandak alat sélulérna dina saku atanapi kantongna, sareng aranjeunna parantos janten bagian penting dina kahirupan urang, ampir sapertos data anu kami sayogi. Tanpa data teu aya kamungkinan pikeun konsultasi jaringan sosial urang, atanapi pikeun nanganan WhatsApp kalayan kagancangan.

Salah sahiji kasalahan, atanapi anu salah sahiji masalah anu urang tiasa mendakan dina WhatsApp, nyaéta salah sahiji unduh otomatis pidéo atanapi poto, anu nyababkeun konsumsi data, kadang teu perlu. Sareng anu anu henteu ngagaduhan réréncangan anu khas, atanapi aya dina grup anu ageung, dimana aranjeunna ngirimkeun kami pidéo teras-terasan sareng foto-foto anu leres-leres kajadian dina aranjeunna sadidinten.

Pikeun nyegah pidéo atanapi gambar tina diunduh sacara otomatis, anjeun kedah ngarobihna dina setélan WhatsApp, sareng ngarobihna supados éta ngan ukur diunduh nalika urang nyambung kana jaringan WiFi. Perhatoskeun yén seueur perusahaan telepon sélulér ngeusi batre pikeun kaleuleuwihan data, janten urang kedah ngurus maksimum anu ditawarkeun ku kami pikeun harga aslina tina tarif kami.

Abdi henteu tiasa nguping catetan sora

Urang sadayana ngirim sareng nampi mémo sora dina unggal dinten sareng teu aya anu gaduh keraguan ngeunaan cara ngalakukeunana. Anu teu seueur jalma terang nyaéta WhatsApp nganggo sénsor jarak tina alat sélulér anjeun pikeun nurunkeun volume audio nalika ngadeteksi awak anu caket. Ieu ngandung harti yén unggal-unggal anjeun nyandak terminal ka nguping anjeun pikeun langkung nguping mémo sora, anjeun henteu kéngingkeun nanaon.

Pikeun méréskeun masalah ieu, anjeun kedah nyobian henteu nyangking smartphone anjeun kana ceuli atanapi bagian sanés awak anjeun, atanapi nganggo headphone anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngupingkeun catetan sora tanpa aya masalah sareng di luhur sadayana ngajaga privasi anjeun aman ti jalma séjén.

Upami teu aya cara anjeun tiasa nguping catetan sora, tetep émut yén panyatur alat sélulér anjeun tiasa gagal janten anjeun moal ngagaduhan pilihan tapi nyandak kana jasa téknis sareng kasalahan éta teu aya hubunganana sareng éta. Tingali kalayan WhatsApp.

Kuring ngantosan sareng ngantosan tapi henteu nampi kode aktivasina

WhatsApp

Pikeun ngamimitian nganggo WhatsApp, penting pikeun ngaktipkeun akun anjeun ku nganggo SMS. Ladenan olahtalatah instan nyalira ngadeteksi pesen téks anu ditampi malahan urang bahkan henteu kedah muka aplikasi Pesen dina kaseueuran kasus. Salaku tambahan, pikeun sababaraha waktos urang ogé tiasa ngaktipkeun akun ku nampi telepon, ngalangkungan éta kode bakal disayogikeun ka kami.

Kadang-kadang SMS anu nganggo kode aktivasina henteu dugi kumaha lami urang ngantosan, sanaos urang bakal teras-terasan diaktipkeun ku nelepon sora, anu henteu masihan seueur kapercayaan pikeun seueur pangguna sanaos éta aman pisan. Upami ieu masalah anjeun, parios yén anjeun ngagaduhan kartu SIM dina terminal anjeun anu ngamungkinkeun anjeun nampi SMS atanapi naha anjeun leres nempatkeun awalan nagara anjeun pikeun ngirim kode aktivasi.

Abdi henteu tiasa ningali koneksi terakhir pikeun kontak

Salah sahiji kasalahan anu paling umum anu urang tiasa mendakan dina WhatsApp nyaéta henteu ningali waktos sambungan terakhir tina salah sahiji kontak kami, hal anu pohara kapaké pikeun kabéh jalma anu sipatna gosip. Nanging, urang panginten henteu nyanghareupan kasalahan sareng éta kusabab jasa olahtalatah instan parantos ngamungkinkeun urang ngarobih privasi sareng jaga waktos tina sambungan anu terakhir disumputkeun.

Tina Setélan sareng ngakses Akun urang tiasa milih naha urang hoyong nunjukkeun tanggal sareng waktos sambungan panungtungan urang. Tangtosna, tetep diémutan yén upami urang henteu ngijinkeun koneksi terakhir kami ditingalikeun, urang moal ningali ogé kontak urang.

Upami anjeun henteu ningali waktos konéksi terakhir kontak anjeun, tong hariwang, éta sanés kasalahan WhatsApp, tapi anjeun parantos mareuman kamungkinan nembongkeun tanggal sareng waktos sambungan terakhir anjeun. Ngan ku ngaktipkeunana, anjeun bakal tiasa ningali sareng ngagosip jam sabaraha kontak anjeun terakhir nyambung, tapi tetep émut yén aranjeunna ogé bakal tiasa ningali anjeun tanpa aya larangan.

Telepon sora kualitasna goréng pisan

WhatsApp

WhatsApp nawiskeun ka sadaya pangguna kamungkinan nelepon telepon, anu dilakukeun nganggo tingkat data kami atanapi sambungan WiFi. Upami anjeun perhatoskeun yén telepon anu anjeun tampi atanapi nampi kualitasna henteu saé pisan, éta akibatna tina sambungan internét anu goréng atanapi goréng.

Pikeun ngalereskeun kasalahan ieu, ngan anjeun kedah milarian konéksi anu langkung saé pikeun jaringan jaringan. Upami anjeun hoyong telepon sora ngagaduhan kualitas anu optimal, anjeun kedah nyobian dihubungkeun sareng jaringan WiFi sepanjang waktos sabab sanésna hal anu paling normal nyaéta aranjeunna ngagaduhan kualitas anu handap pisan. Upami anjeun henteu ngagaduhan aksés kana jaringan WiFi, anjeun sahenteuna kedah nyobian nyambung kana jaringan 4G, sanaos tetep diémutan yén konsumsi data tina jinis telepon ieu biasana cukup luhur.

Ngaliwatan tulisan ieu kami parantos marios sababaraha kasalahan WhatsApp anu paling umum, ngusulkeun solusi na, ogé langkung umum. Upami anjeun mendakan kalepatan anu teu aya dina daptar ieu, anjeun tiasa buka halaman pitulung anu diaksés ku aplikasi olahtalatah ngalangkungan halaman resmi na.

Ogé sareng salami kami henteu nyanghareupan kasalahan bencana atanapi yén anjeun parantos terang yén éta teu aya jalan kaluarna, anjeun tiasa konsultasi ka kami sareng kami bakal nyobian ngabantosan anjeun, sakamampuh tina kamampuan urang.

Naha anjeun parantos berhasil méréskeun kasalahan anu WhatsApp balikeun ka anjeun hatur nuhun kana tulisan ieu?. Wartoskeun ka kami dina rohangan anu dikhususkeun pikeun koméntar dina tulisan ieu atanapi ngalangkungan salah sahiji jaringan sosial tempat kami hadir, sareng siap masihan anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sonia Cedenilla-Pablos cenahna

    Pikeun méréskeun masalah whatsapp anu paling umum kuring nganggo aplikasi ieu anu kuring nunjukkeun; https://play.google.com/store/apps/details?id=faq.whatsapphelp&hl=es
    pikeun kuring éta mangpaat pisan sareng gampang dianggo, kuring nyarankeun éta.