AirDrop dina iPhone

Naon AirDrop?

Kami nunjukkeun naon téknologi AirDrop anu ngagaduhan alat Apple sareng sababaraha trik pikeun nguntungkeun

Ganti MacBook Air

Kumaha nyandak screenshot dina Mac

Upami anjeun masih teu terang sadaya kamungkinan cara anu ditawarkeun ku macOS nalika nyandak screenshot, ngalangkungan tulisan ieu anjeun bakal ninggalkeun keraguan.

robot Daisy Apple

Daisy: Robot anyar Apple anu ngancurkeun iPhones

Daisy: Robot Apple anu ngancurkeun 200 iPhone per jam. Pilarian terang langkung seueur ngeunaan robot Apple ieu anu tugasna misahkeun komponén penting telepon sahingga ngadaur ku cara anu pangsaéna.

Gambar tina iPhone X

Gambar anu disaring tina emas iPhone X

IPhone X emas parantos dibocorkeun sareng ayeuna disertakeun FCC. Pilarian terang langkung seueur ngeunaan telepon Apple anu anyar anu gambarna mimiti parantos kanyataan.

MacBook

Apple bakal nganggo prosesorna nyalira di Macs

Apple ngincer Intel sareng bakal nganggo prosesorna nyalira di Macs. Pilarian terang langkung seueur ngeunaan rencana perusahaan pikeun ngamimitian nganggo prosesorna nyalira dina komputerna.

FaceID éléh ku topéng

ID Wajah éléh ku topéng

Perusahaan Vienamite Bkav parantos hasil ngaliwat kaamanan Face ID dina iPhone X berkat panggunaan topéng anu dicitak ku téknologi 3D

iPhone X

7 alesan pikeun mésér iPhone X

Naha anjeun badé mésér iPhone X? Ieu mangrupikeun 7 alesan kunaon anjeun kedah nyéépkeun artos anjeun pikeun ngagaleuh iPhone X sareng sanés telepon sélulér sanés.

Gambar tina iPhone 8

iPhone 8: harga sareng tanggal rilis

Kami masihan anjeun sadayana inpormasi ngeunaan harga sareng kaping peluncuran - sareng reservasi - tina iPhone 8 sareng iPhone 8 Plus anu énggal. Aranjeunna bakal janten anu pangheulana sumping

apel

IPhone 7 katingali dina video anu bocor

IPhone 7 parantos ditingali deui, dina waktos ieu dina video anu dibocorkeun dimana anjeun tiasa ningali terminal Apple anu anyar damel sareng parangkat lunak uji

Rampa

Apple's TouchID dibuang

Apple ngenalkeun pamaca sidik na di 2013 disarengan iPhone 5s tapi henteu acan ngencet poténsialna lengkep.