pangeling-eling: Pamakéan konstanta AFF_LINK anu teu ditangtukeun - dianggap 'AFF_LINK' (ieu bakal ngalungkeun Kasalahan dina versi PHP anu bakal datang) dina /media/actualidadgadget.com/website/wp-content/plugins/abn-appstore/definitions.php dina garis 22

pangeling-eling: Pamakéan konstanta AFF_LINK anu teu ditangtukeun - dianggap 'AFF_LINK' (ieu bakal ngalungkeun Kasalahan dina versi PHP anu bakal datang) dina /media/actualidadgadget.com/website/wp-content/plugins/abn-appstore/definitions.php dina garis 22
Aplikasi - Berita Gadget | Warta gadget
perkara reklameu