MacBook

Apple bakal nganggo prosesorna nyalira di Macs

Apple ngincer Intel sareng bakal nganggo prosesorna nyalira di Macs. Pilarian terang langkung seueur ngeunaan rencana perusahaan pikeun ngamimitian nganggo prosesorna nyalira dina komputerna.

Laptop Xiaomi bakal nyusul Macbook Air

Laptop Xiaomi nembongan deui, waktos ayeuna caket ngaluncurkeun sareng bakal ngaleungitkeun Macbook Air atanapi sahenteuna anu dicarioskeun ti sakitar Xiaomi ...