chromecast

Naon ari Chromecast?

Dina tulisan ieu anjeun bakal mendakan pitunjuk anu pasti dina Chromecast sareng sadayana anu tiasa dilakukeun ku alat Google anu saé ieu.

Firefox 51

Firefox bakal Ngajempékeun sora video anu diputer sacara otomatis

Pasti dina langkung ti hiji kasempetan, anjeun ngagaduhan ajrih anu hadé nalika anjeun ningali kumaha sora misterius mimiti kaluar tina panyatur anjeun, tanpa Pembaruan salajengna tina panyungsi Firefox Mozilla Foundation moal sacara otomatis maénkeun pidéo halaman wéb anu kami buka anu gaduh sora diaktipkeun.

Logo LG

LG V40 bakal gaduh total lima kaméra

LG V40 bakal sumping sareng lima kaméra dina total. Milarian langkung seueur ngeunaan high-end anyar ti LG anu ngajangjikeun janten anu pangsaéna dina aspek fotografi.

Samsung spéker pinter sareng Bixby

Samsung bakal nganggo Bixby dina alat-alat na

Samsung badé nganggo Bixby dina alat bumi na. Pilarian terang langkung seueur ngeunaan rencana perusahaan pikeun ngagedekeun panggunaan asisténna pikeun langkung seueur produk dina kisaran na.

Google Drive

Google Drive debut desain anyar

Google Drive nampilkeun desain anyar na anu diideuan ku Material Design. Pilarian terang langkung seueur ngeunaan desain anyar anu diwanohkeun ku platform panyimpenan awan.