MacBook

Apple bakal nganggo prosesorna nyalira di Macs

Apple ngincer Intel sareng bakal nganggo prosesorna nyalira di Macs. Pilarian terang langkung seueur ngeunaan rencana perusahaan pikeun ngamimitian nganggo prosesorna nyalira dina komputerna.

Spotify

Spotify mimiti diuji ku asistén sora na nyalira

Spotify nyaéta uji coba asistén sora nyalira. Pilarian terang langkung seueur ngeunaan rencana platform streaming anu parantos nampilkeun asistén kahijina anu bakal ngajantenkeun ngagunakeun aplikasi langkung gampang.

Galaxy S9 ayeuna resmi: harga sareng fitur

Saatos mangpirang-pirang bulan, rumor sareng anu sanésna, urang Korea Samsung parantos sacara resmi nampilkeun andalannya perusahaan anu kami nunjukkeun sadaya spésifikasi, fitur sareng harga.

PlayStation 4 badé ngaluarkeun luar PS3

Penjualan PlayStation 4 moal lami deui ngaleungitkeun PS3. Pilarian terang langkung seueur perkawis penjualan konsol Sony anu parantos ngaleuwihan generasi sateuacanna.

Ieu musik anu disarankeun ku Obama tina 2017

Kami nampilkeun daptar Spotify anu disarankeun ku Barak Obama pikeun 2017, Kanyataanna sanés sanés mimiti Barak Obama nyandak jinis kabébasan ieu janten sakedik ditingali jalma-jalma anu aya pangaruhna sadunya.

Fisker E-gerak

Fisker E-gerak, saingan jangkung pikeun Tesla

Ngamangpaatkeun terobosan tina jangkungna sareng difusi sapertos CES 2018, Fisker hoyong ngagumkeun warga satempat sareng jalma asing ku resmina nampilkeun versi munggaran atanapi prototipe tina Fisker E-motion anu endah.