Google

Android N dina lima poin konci

Android N ayeuna resmi saatos dipasihkeun kamari di Google I / O sareng dinten ieu kami nunjukkeun anjeun 5 poin konci tina vérsi Android anyar ieu.

Kaulinan video pangsaéna di 2015

Bisi anjeun lasut salah sahiji atanapi henteu terang éta, kami marios kaulinan video pangsaéna anu dirilis salami dua belas bulan terakhir

Peuting tina Game Awards 2015

Kami marios daptar kaulinan anu pangsaéna dina sataun sareng hal-hal anyar anu ditingalikeun dina The Game Awards 2015

10 taun Xbox 360

Dina ulang taun ka-360 na, urang ningali sakedap kana sajarah Xbox XNUMX

Liga Champions

Dimana sareng kumaha nonton Liga Champions

Naha anjeun hoyong ningali pertandingan Real Madrid vs PSG? Sareng Barcelona vs BATE?. Panggihan kumaha nonton sadayana pertandingan Liga Champions sareng kualitas anu pangsaéna.

Demo PES 2016 dikonfirmasi

Agustus ieu urang bakal gaduh sawangan ngeunaan PES 2016, pangiriman anu paling ambisius pikeun konsol generasi anyar

Kumaha cara maglev?

Éntri dimana urang bakal ngabahas sacara jero kumaha karéta maglev Jepang anu tiasa ngalangkungan 600 km / jam kagancangan maksimal jalan