Kumaha carana milih tablet pikeun murangkalih

Nalika mésér tablet pikeun murangkalih, urang kedah tumut kana masalah anu béda-béda, sareng henteu ngantep diri dipandu ku produk anu dina tiori panginten sareng dirancang pikeun aranjeunna. Kami ngajarkeun kumaha milih tablet barudak anu leres.

Tablet anu pangsaéna pikeun 2017

Tablet anu pangsaéna pikeun 2017

Naha anjeun hoyong terang anu mana anu paling saé pikeun tablet 2017? Entong sono modél-modél ieu anu parantos suksés pikeun nilaina artos sareng anu parantos laris.

apel

Apple mimiti ngahapus aplikasi di App Store

Apple parantos mimiti serius ngeunaan pembersihan anu diumumkeunana sababaraha bulan ka pengker di App Store, ngaleungitkeun aplikasi sareng gim anu teu acan diénggalan bari

MediaPad M3

Fitur tina Huawei MediaPad M3

Manusa henteu ngan ukur cicing di telepon sélulér, sanaos kanggo sababaraha waktos ayeuna sareng kusabab ukuranana ...