Kaulinan catur pangsaéna kanggo PC

kaulinan catur

Upami aya kaulinan dewan Palasik sareng pikaresepeun, dimana konsentrasi urang penting pisan pikeun meunang, éta henteu diragukeun Catur, permainan dewan dimana strategi sareng mikir ngeunaan tiap gerakan sacara saksama bakal janten konci pikeun nungtung juara. Kaulinan ieu ningali awalna deui dina 600/800 taun saatos Masehi sareng éta dugi ka abad ka-XNUMX yén éta asup ka Spanyol ngaliwatan Arab. Tanpa diragukeun, kaulinan sajarah anu tetep ngora sanaos kaleungitan seueur uap dina jaman digital.

Ayeuna umum pisan pikeun urang pikeun milari saha waé anu maénkeun kaulinan Catur. Dina jaman telepon sélulér sareng gim vidéo, sigana hésé ningali budak lalaki atanapi lalaki umur tengah maén game dina papan klasik, janten pilihan anu pangsaéna upami urang hoyong maénkeun catur nyaéta ngalakukeun éta dina bentuk pidéo buruan. Tapi Éta sanés ngan ukur kaulinan, catur dianggap olahraga kecerdasan sareng turnamén anu hébat dimaénkeun di sakumna dunya kalayan kaulinan anu tiasa lepas 6 jam. Dina tulisan ieu kami bakal ningali kaulinan catur gratis anu pangsaéna pikeun PC.

Kaulinan catur pikeun PC

Kami badé rinci dina daptar alit kana kaulinan catur paling pikaresepeun anu tiasa urang mendakan dina platform PC, sadayana ngagaduhan aplikasi anu mayar atanapi gratis tina pilihan pamuter. Urang tiasa mendakan tina kaulinan klasik dina 2 diménsi atanapi langkung kaulinan anu rumit dina 3 diménsi kalayan grafik anu réalistis.

Fritz Catur 17

Urang mimitian ku salah sahiji kaulinan catur kalayan grafik anu pangsaéna, gim khususna museur ka para pamaén anu kirang pangalaman anu hoyong ngaraos pangalaman anu matak pikaresepeun sabab pikaresepeun ku panon. Judul pisan dianjurkeun ku greats olahraga ieu kalayan koméntar sareng basis data ageung diantarana, kawas Kasparov anu hébat. Kaulinan ieu ogé nganalisis cara urang maénkeun pikeun nempatkeun diri dina peringkat sareng cocog sareng lawan tina tingkat anu sami.

Kami gaduh forum internal dimana urang tiasa mupus keraguan sareng pamaén sanésna atanapi mairan koméntarna anu ditingali dina kaulinan séjén. Tapi gim hébat ieu nyaéta hargana sareng éta hargana € 50 janten sanaos mangrupikeun gim anu pikaresepeun hargana lumayan ngalarang upami urang ngan ukur hoyong maénkeun hiji kaulinan.

Catur Ultra

Kami parantos nyorot bagian grafis tina pertandingan sateuacanna sareng Catur Ultra ieu teu pati katinggaleun dina hal ieu, sabab éta mangrupikeun salah sahiji kaulinan catur anu ngagaduhan bagian téknis pangsaéna dina daptar. Kaulinan tiasa nunjukkeun ka urang gambar dugi ka résolusi asli 4K. Mibanda mode pamuter tunggal sareng mode multiplayer ageung dimana urang tiasa mendakan saingan ampir sacara langsung.

Upami anu urang milari nyaéta maén nyalira, urang gaduh sababaraha modeu gim sareng intél jieunan anu dianggo pisan, nawiskeun kami gim anu sengit sareng awét-awét seolah-olah éta kaulinan anu nyata. Kaulinan anu disarankeun pisan pikeun kipas catur sagala. Beda sareng anu sateuacanna, anu ieu ngagaduhan harga anu pikaresepeun pisan 5,19 € ayeuna di Kukus.

Titanium catur

Kami ayeuna badé ka buruan gratis munggaran dina daptar sareng panginten salah sahiji anu pangsaéna kusabab éta resep bagian teknis anu saé sareng sajumlah detail anu hadé. Éta nawiskeun tingkat jéntré anu hadé dina papan atanapi potongan. Kaulinan ieu kasohor pisan di kalangan penggemar catur sabab éta gratis sareng kusabab komunitas ageung anu ngiringan.

Kami gaduh tingkat kasusah anu bénten-bénten pikeun tiasa ngaraosan gim tanpa paduli kamampuan urang. Disarankeun mimitian di panghandapna upami urang keyeng. Sakumaha anu parantos kami sebatkeun di awal, gim na gratis sareng kami tiasa ngaunduh ti anjeun Kaca wéb.

Zen Catur: Pasangan dina Hiji

 

Kami dugi kana naon salah sahiji kaulinan anu paling saderhana sareng singket dina daptar, kalayan desain minimalis pisan ngingetkeun urang langkung seueur ngeunaan kaulinan mobile tibatan kaulinan komputer, kalayan bagian grafik anu langkung disederhanakeun. Zen Catur ieu difokuskeun ka pemirsa kasual anu ngusahakeun maénkeun kaulinan anu leupas sareng gancang tanpa pikasieuneun.

Nomer urang mendakan seueur tantangan pikeun ngatasi diciptakeun ku master anu pangsaéna dina dunya caturNalika urang kamajuan, tantangan-tantangan janten beuki rumit, sanaos tujuan urang tetep sami, pikeun mariksa pas mungkin pikeun akhirna meunang pertandingan. Harga na ogé saderhana sareng urang tiasa mendakannana nyeupan pikeun € 0,99, dianjurkeun pisan upami naon anu urang pilari ngan ukur senang-senang.

Lucas Catur

kaulinan catur

Lucas Catur mangrupikeun kaulinan anu menonjol pikeun janten sumber terbuka, janten urang tiasa ngaunduh gratis tina halaman wéb na. Kami gaduh dugi ka 40 modeu gim di mana urang tiasa ngamimitian anu panghandapna pikeun ngatasi diri dugi ka maénkeun kaulinan sapertos master anu sajati. Kecerdasan jieunan adaptasi sampurna pikeun unggal tingkatan kasusah éta Dina tingkat na anu pangluhurna, éta nawiskeun kami kaulinan epik anu kualitasna saé pisan.

Kami gaduh modeu multiplayer pikeun nyanghareupan pamaén ti sakumna dunya kalayan kualitas anu saé. Fitur game réa setélan sareng konfigurasi janten urang tiasa ngarobih gim iraha waé sahingga henteu ngaganggu pertandingan upami aya anu henteu sakumaha anu dipikahoyong.

Catur Shredder

Kaulinan anu pikaresepeun pisan pikeun ngamimitian dina dunya catur, sabab éta mangrupikeun program anu dirancang ku sareng pikeun diajar. Éta ngagaduhan seueur penghargaan khusus dina sektor pikeun kesederhanaan sareng na jumlah badag tingkat kasulitan, anu ngamungkinkeun adaptasi pikeun sagala jinis pamuter. Hal anu pangsaéna ngeunaan program ieu nyaéta multiplatform sareng urang tiasa mendakanana dina komputer sareng ponsel, janten disarankeun pisan.

Cacad na pangbadagna nyaéta dina harga Sareng éta sanés kaulinan anu murah, hargana € 70 sanaos gaduh versi percobaan 30 dinten kanggo Mac atanapi Windows, samentawis vérsi sélularna hargana kirang langkung € 10 sareng potongan versi gratis anu tiasa urang pikaresep upami santai pamaén.

Tabletop Simulator

kaulinan catur

Sakumaha namina nyebatkeun, éta mangrupikeun simulator gim dewan anu hadé, éta parantos kéngingkeun seueur popularitas dina taun-taun ayeuna kusabab seueur permainan, tapi nekenkeun sisi permainan catur na disarankeun dina seueur forum anu khusus kanggo catur. Beda sareng anu sanésna, kaulinan ieu ngamungkinkeun urang nyiptakeun kaulinan anu urang resep ku aturan urang sorangan, ngajantenkeun catur lirén janten catur.

Ogé, sakumaha anu parantos kami sebatkeun, urang tiasa maén seueur kaulinan dewan klasik anu sanés, sapertos dam, kartu, domino atanapi bahkan Warhammer. Kami ngagaduhan modeu online pikeun ngalawan pamaén ti sakumna dunya ngalangkungan server Steam. Interaksi tina kaulinan ieu sapertos kitu upami pertandingan henteu bade sapertos anu diarepkeun, urang tiasa ngaluarkeun sadaya amarah urang ngalawan papan permainan sareng ngeureunkeun pertandingan ku jalan anu sesah, sanaos saingan urang panginten henteu pati gumbira. Kaulinan na sayogi di nyeupan kanggo € 19,99 dina versi normal na atanapi € 54,99 dina versi 4 pack na anu kalebet sadayana kontén tambahan na.

Situs wéb pikeun maénkeun catur

Di dieu urang bakal mendakan sababaraha situs wéb anu tiasa urang maénkeun catur online tanpa kedah masang aplikasi dina komputer urangKami ogé henteu ngagaduhan syarat minimal sabab kami bakal maén ngalangkungan streaming tina panyungsi wéb paporit kami.

Catur.com

Halaman wéb anu populér sareng lengkep dimana urang tiasa mendakan seueur mesin kaulinan sareng dewan peringkat dimana urang tiasa mendakan langkung ti 5 juta gim ti sagala penjuru dunya. Upami urang hoyong maén online, éta bakal cocog kami sareng saingan numutkeun tingkat katerampilan urang. Kami gaduh modeu pamuter tunggal anu urang kedah pilih kasusah.

Program wéb ieu ngandung seueur suhunan pikeun gim, sanaos sigana saderhana tapi lumayan damel sareng kaunggulan anu hadé nyaéta urang tiasa ngaksésna tina platform naon waé anu urang gaduh wéb anu terpadu.

Catur24

nu lain Situs wéb anu kawéntar di kalangan peminat catur, dina halaman wéb ieu kami tiasa nguji kamampuan urang sareng pamaén online sanésna, ogé maén ngalawan intél kecerdasan buatan anu kuat. Kami ogé mendakan seueur tip sareng tutorial pikeun ningkatkeun kamampuan urang sareng janten langkung kompetitif.

Upami urang naroskeun urang mendakan sagala rupa inpormasi sareng dokuméntasi anu disayogikeun ku panumbu catur pangsaéna, ogé papan warta dimana urang tiasa mendakan sadayana berita ngeunaan catur atanapi acara anu bakal datang. Sapertos halaman wéb anu sateuacana, ieu tiasa dianggo tina alat naon waé anu ngagaduhan panyungsi wéb anu terintegrasi, janten urang tiasa ngaraosan tina mobile.

Upami catur ragrag pondok sareng urang milari émosi anu langkung kuat, urang tiasa ningali anu séjén ieu daptar video game dimana urang mendakan gim motor anu pangsaéna pikeun PC. Sakuduna ditétélakeun yén kami kabuka kana saran naon waé sareng kami bakal senang ngabantosan anjeun dina koméntar.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.