Kaunggulan ku X ku Kygo, kalayan ANC sareng sora anu spektakuler

X ku Kygo terus berkembang dina hal kisaran produk na, didieu di Actualidad Gadget kami parantos nganalisis sababaraha headphone na, sababaraha diantarana kalayan pembatalan noise aktif, fungsionalitas anu dipikahoyong anu janten populér akhir-akhir ieu. Dina kasempetan ieu, X ku Kygo hoyong langkung maju.

Xerior mangrupikeun headphone TWS Aktip Akang anu Ngepaskeun (ANC) TWS anu diluncurkeun ku X ku Kygo. Pilarian ku kami headphone ieu ku seueur kaanehan, pikeun milarian terang naha X ku Kygo tetep bet dina kualitas sareng audio anu dipersonalisasi pikeun nyugemakeun konsumén anu paling nuntut.

Saperti dina kasempetan anu sanés, kami nyarankeun anjeun pikeun ningali pidéo anu makuta tulisan ieu, ku cara éta anjeun bakal tiasa ningali unboxing kumplit headphone sareng diajar langkung seueur ngeunaan eusi kotak. Dina ieu kami ogé masihan anjeun manual konfigurasi alit ngalangkungan aplikasi.

Upami anjeun nyandak kasempetan pikeun ngalanggan sareng ngantepkeun urang resepe anjeun bakal ngabantosan komunitas Aktualidad Gadget pikeun terus tumuh sahingga urang bakal masihan analisis anu pangsaéna, sapertos biasa.

Desain: Dimana X ku Kygo hoyong résiko

Produk X ku Kygo condong jauh tina konvensionalitas, sareng dina headphone True Wireless (TWS) ieu moal kirang. Sanaos aranjeunna tiasa gampang ngingetan urang Microsoft's Surface Buds, kanyataanna nyaéta aranjeunna ngagaduhan ide anu sabalikna pisan pikeun anu parantos disebatkeun. Kami mendakan headphone anu menonjol sareng sirkular di luar.

Najan kitu, aranjeunna earbuds, jalma-jalma anu diwanohkeun kana ceuli. Sensasi anu munggaran anéh, anjeun bakal hésé percaya yén aranjeunna henteu gampang murag. Nanging, aranjeunna parantos angkat pikeun antrian beurat anu saé sareng bantalan anu saé.

  • Beurat headphone: 63 gram
  • Kelir: Hideung bodas

Bantalan ieu, rada benten sareng anu biasana urang tingali, ngabantosan aranjeunna pikeun henteu ngalih bahkan sakedik dina kaayaan naon waé. Di sisi anu sanésna, kaAranjeunna nyandak tambahan pikeun tahan sora anu henteu pernah ngaraos ngémutan yén éta téh headphone sareng ANC (pembatalan noise aktif).

Dina pigura anu rinci ieu kami mendakan kotak gaya-batang, kalayan bukaanna luhur tapi heran leutik. Langkung kompak tibatan kasus Huawei FreeBuds 3 sareng ngan ukur rada ageung tibatan Apple AirPods V2. Kedah disebatkeun yén éta ngeusi batre ngalangkungan USB-C sareng cKami gaduh dugi ka 10 sét bantalan pikeun adaptasi produk pikeun kabutuhan urang.

Karakteristik téknis sareng otonomi

Urang mimitian ku nasib, hal anu X ku Kygo henteu biasana nyimpang sareng produkna. Kami gaduh dua supir 10mm kalayan impudence 32 Ohm  sareng frékuénsi réspon antawis 20Hz sareng 20 KHz kalayan sensitipitas 97 db.

Kami gaduh Bluetooth 5.0 pikeun sambungan anu cocog sareng propil anu paling nuntut A2DP, AVRCP, HSP, HPF sareng tangtosna kasaluyuan sareng sora Apple (AAC) Sareng sorana Qualcomm Hi-Fi, aptX. Aranjeunna teu hoyong praktis nanaon janten kakurangan.

Sedengkeun pikeun kotak kami gaduh Batré 750 mah, 85 mAh kanggo unggal earbud bisi anjeun. Éta masihan urang dugi ka 30 jam otonomi anu jelas dikirangan upami urang ngaktipkeun ANC (dugi ka sakitar 20 jam dina tés urang). Muatanana parantos nyandak urang sakitar dua jam.

Nanging, éta ngagaduhan muatan anu gancang 15 menit anu bakal masihan urang dugi ka 2 jam deui maén. Kami henteu kedah hilap yén urang gaduh IPX 5 tahan cai sareng kesang, Janten urang moal ngagaduhan masalah upami urang hoyong nganggona bari latihan, dina tés urang éta raoseun sareng khusus ngaisolasi.

Aplikasi nyalira sareng pembatalan noise

Urang mimitian ku pembatalan noise aktif, ieu ngagaduhan fungsionalitas nyalira dina headphone anu éta bakal ngamungkinkeun kami pikeun ngabolaykeun sadaya noise éksternal atanapi ngaktipkeun «Mode sekitar», éta ngan ukur bakal ngasingkeun urang tina paguneman atanapi sora anu paling repetitive, idéal upami urang leumpang di jalan pikeun masihan kami kaamanan tambahan.

Dina tés kuring, kuring kantos mendakan salah sahiji earphone TWS anu paling épéktip nganggo ANC anu kuring kantos nyobian, janten pembatalan noise nyata, efektif sareng kualitas.

Kami gaduh kustomisasi sora Mimi ti X ku Kygo, Ngabimbing kami ngalangkungan aplikasi bakal ngamungkinkeun kami pikeun ngajawab sababaraha patarosan sareng tés audio sahingga headphone nyimpen profil audio anu nyugemakeun kabutuhan musik urang. Éta rada katenjo, salaku aktivasina tina ningkatna bass.

Pikeun bagian na urang gaduh mikropon internal anu dina tés parantos diréspon pisan kana paguneman telepon, ogé nalika ngagem Siri ngaliwatan kontrol sapuan alat. Kami ogé ngagaduhan sensor caket pikeun ngadeteksi iraha urang nyandak éta sareng ngeureunkeun musik (atanapi pasang deui).

Kualitas audio sareng pangalaman editor

Dina hal kualitas audio, sakumaha anu kajantenan sareng produk X ku Kygo sateuacanna, kami mendakan produk anu saé pisan. Ngupingkeun kelompok anu nuntut nganggo jinis headphone sapertos kieu sapertos Artic Monyet atanapi Ratu, éta parantos ngamungkinkeun kami pikeun nikmati sadaya rentang sareng alat.

Hiji deui X ku Kygo ngamungkinkeun urang pikeun mikaresep sagala jinis musik berkat kamampuan kustomisasi sareng ngaluncurkeun produk sora anu saé kualitasna.

Samentara éta, aplikasi na cukup titik ngagungkeun, ngamungkinkeun urang pikeun ngaraos yén urang ngagaduhan produk anu cocog sareng harga na anu urang tiasa ngarobih sesuai karesep urang. Pembatalan noise aktif nganteurkeun persis naon anu dijanjikeun sareng hasil tés urang parantos langkung dipikaresep. sasarengan sareng headphone sapertos AirPods Pro.

Momen tina harga dugi, 199 euro pikeun headphone ieu anu jelas mahal, tapi ditujukeun pikeun pangguna panginten langkung nuntut tibatan sacara komersil. Anjeun tiasa mésér éta pikeun waktos ayeuna ukur dina halaman wéb na (link) bodas atanapi hideung.

Kaunggulan
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
199
  • 80%

  • Kaunggulan
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Editor: 70%
  • Otonomi
    Editor: 90%
  • Kualitas audio
    Editor: 90%
  • ANC
    Editor: 90%
  • personalization
    Editor: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Editor: 70%
  • Kualitas harga
    Editor: 85%

Naros

  • Bahan anu bermutu tinggi sareng desain kandel
  • Aplikasi kustomisasi anu saé sareng otonomi hébat
  • Épéktip pembatalan noise épéktip pisan
  • Sora na kualitas luhur

Kontra

  • Hiji titik langkung tina volume leungit
  • Otonomi sangsara pisan ku ANC aktip
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.