Tip Kembar, headphone TWS ti Fresh´n Rebel

Di dieu di Actualidad Gadget Kami parantos nyobian sababaraha produk ti perusahaan Fresh´n Rebel, Spésialis dina sagala rupa audio kalayan sentuhan paling ngora anu tiasa anjeun bayangkeun, janten jelas kami henteu bakal sono kana salah sahiji rilis anu paling diantisipasi, nyaéta headphone True Wireless na.

Kisaran warna anu mencolok, ciri anu gancang bakal ngajantenkeun urang raoseun sareng gaya headphone TWS ieu. Kami parantos nyobian Tip Kembar anyar tina Fresh'n Rebel sareng kami nyandak ulasan anu langkung jero pikeun anjeun pikeun ditingali.

Desain sareng warni

Dina hal ieu kami bet dina alat anu cukup terkenal, headphone TWS milih desain anu cukup klasik anu sateuacanna Apple mingpin jalan. Seger Rebel parantos tiasa ngalakukeun usaha anu aman dina Tip Kembar, Aranjeunna ngagaduhan kotak lonjong ukuran anu cukup kaampeuh sareng didamel tina palastik "herang" anu cukup mencolok.

Dina kasus «Kembar» ka garing urang mendakan kotak sakedik langkung kaampeuh kumargi headphone ieu teu ngagaduhan bantalan ti jalma-jalma anu dilebetkeun kana ceuli sareng ngagaduhan rarancang anu langkung dikenal dina gaya Huawei FreeBuds 3 atanapi Apple AirPods.

Di sisi anu sanésna, kisaran warna mangrupikeun hal anu biasana dibarengan ku Fresh´n Rebel, dina hal ieu kami ngagaduhan warna biru, beureum, pink, héjo, kulawu sareng hideung. Meureun milih warna bakal janten masalah pangbadagna anu anjeun gaduh. Boh headphone boh kotakna saluyu sareng warna ieu anu urang sebatkeun.

PPikeun bagian na, kotak éta ngagaduhan LED nunjukkeun batréna anu parantos ditingalkeun, ogé headphone gaduh LED sanés anu bakal nunjukkeun hubunganana. Éta rada hampang sareng raoseun, sareng aranjeunna ogé ditagihkeun nganggo kabel USB-C anu kalebet dina kotak.

Otonomi sareng ngecas nirkabel

Saatos utas tina naon anu urang carioskeun sateuacanna, headphone gaduh port muatan USB-C di handapeun sareng LED anu nunjukkeun naha muatanana dilaksanakeun. Waktos ngecas sakitar sakitar sajam.

Nanging, eDetil anu paling relevan nyaéta aranjeunna gaduh pangisian nirkabel anu cocog sareng standar Qi, Dina tés urang, kami parantos ngalaksanakeun beban utamina ku sistem ieu, anu raoseun sareng nyebar, kalayan hasil anu pikaresepeun pisan.

Sacara sadayana, upami urang nyandak seueur kotak urang bakal kéngingkeun sakitar 24 jam otonomi, antara 22 sareng 23 jam numutkeun tés urang dina sedeng / jilid tinggi. Opat LEDs dina kotak parantos ngabantosan kuring pisan pikeun ngaidentipikasi tingkat muatanana sareng éta tina sudut pandang kuring aya anu pikaresep.

Sacara mandiri urang bakal ngagaduhan opat jam otonomi campuran (antara musik sareng telepon), ogé antara opat sareng lima kali muatan ku kotak numutkeun tés urang salami ieu dinten analisa jero.

Anggo biasa sareng tahan cai

Sacara pribadi, kuring rada hoream kana headphone anu gaduh colokan silikon, éta biasana nyababkeun kuring ngarareunah sareng aranjeunna condong murag. Dina hal ieu Fresh'n Rebel parantos ngadamel produk anu cukup buleud, sapertos biasa urang. Kami ogé ngagaduhan tilu bantalan anu ukuranna béda pikeun adaptasi sareng kabutuhan pangguna.

Dina titik ieu sareng nempatkeunana leres, urang terang yén aranjeunna henteu ngalih atanapi ngaganggu. Atanapi urang teu ngagaduhan karep dina panggunaan anu panjang atanapi nyeri dina ceuli, janten pangalaman kuring sareng alat ieu parantos langkung pikaresepeun.

Abdi hoyong nyobian modél "Kembar" standar, pikeun ningali naha éta ngasingkeun luar noise dina cara anu sami sareng upami aranjeunna sami teu raoseun. Di sisi anu sanésna urang gaduh résistansi cai anu bakal ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun sési latihan di gym.

Kami moal hariwang sakedik upami mimiti hujan hampang sareng éta parantos nyekel kami sareng Tips Kembar. Janten penting pisan yén produk tina jenis ieu tahan ka cai ku sifatna nyalira. Dina bagian ieu pangalaman kami sareng Tip Kembar parantos nguntungkeun.

Konéktipitas sareng pangalaman ngupingkeun

Dina hal konéktipitas urang gaduh Bluetooth, tapi waktos ayeuna éta ngan ukur bakal ngamungkinkeun kami nyambung sareng hiji alat. Jelas aranjeunna nyambung sacara otomatis sareng ngan saukur nyandak éta kaluar tina kotak bakal ngajantenkeun aranjeunna mimiti damel, dina cara anu sami nalika aranjeunna sambung nalika aranjeunna dilebetkeun kana kotak.

Urang ogé ngagaduhan sistem kontrol touch éta bakal ngamungkinkeun urang pikeun berinteraksi sareng kontrol musik sareng Siri atanapi Asisten Google. Ieu bakal ngamungkinkeun kami di sisi sanésna ngajawab telepon, dimana kami mendakan yén mikropon dobel na kompeten nalika ngayakeun paguneman. Salaku tambahan, anjeun tiasa nganggo headset mandiri upami anjeun hoyong.

Kami ngalihkeun kualitas sora, dimana kami mendakan Bluetooth stabil tanpa reureuh, hal anu penting pisan dina jinis headphone ieu. JMaénkeun kalayan kaunggulan saprak gaduh saringan silikon insulate rada langkung saé tibatan jinis headphone anu sanés.

Kualitas sora nyukupan numutkeun kisaran harga na, kami mendakan mids pikaresepeun sareng bass anu cekap pikeun nikmati musik komérsial. Pas na saé, pikaresepeun pikeun anu bungsu sakumaha anu sering dilakukeun ku alat-alat Pemberontak Fresh'n anu sanés.

Pendapat editor

Fresh'n Rebel parantos ngantosan sareng Kembar na, headphone TWS ieu anu diumumkeun ampir sataun katukang. Pikeun bagian na, kami parantos mendakan produk kalayan harga panengah dimana kami henteu sono ampir fungsina. Kualitas sora cocog sareng standar mérek sareng sacara praktis teu aya anu leungit.

Kami nyorot ngecas nirkabel salaku titik kagunaan anu fleksibel sareng detil anu biasana disimpen dina Fresh'n Rebel. Anjeun tiasa mésér éta tina 79,99 euro dina Amazon (link) sareng dina halaman wéb Fresh´n Rebel. Kami arepkeun anjeun resep analisa kami sareng ngamangpaatkeun kotak koméntar pikeun patarosan.

Kembar tip
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
79,99
  • 80%

  • Kembar tip
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Ngecas nirkabel
  • Otonomi hébat
  • Pilihan desain sareng warna anu saé
  • lawanan

Kontra

  • Ngan ukur hiji alat anu nyambung
  • Abdi sono deui bass anu ditingkatkeun
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.