Kenangan USB sareng microSD pikeun sadaya panggunaan Kioxia [REVIEW]

Solusi panyimpenan parantos berkembang pisan, utamina upami urang tumut kana perhatosan pangguna sareng kamampuan file multimédia énggal kalayan résolusi 4K anu beuki populér. Éta sababna mérek terkenal Kioxia parantos mutuskeun pikeun ngomean sababaraha kartu microSD sareng USB sticks na.

Dinten ieu kami ngagaduhan méja tés mémori USB U365 sareng kartu microSD Exceria 128 GB ti Kioxia. Pendakan performa sareng kamampuan idéalna pikeun ngalaksanakeun rékaman, neundeun sareng muterkeun deui tugas, sahingga ningkatkeun cara anjeun nyiptakeun sareng meakeun eusi.

365GB TransMemory U128

Dina hal ieu urang mimitian ku mémori USB Kioxia 128GB. Peluncuran merek anu paling anyar ditawarkeun dina kapasitas 32/64/128 sareng 256 GB. Kagunaan idéalna nyaéta transfer data sareng gaduh téknologi USB. 3.2 Gen 1.

  • ukuran: X x 55,0 21,4 8,5 mm
  • beurat: 9 gram

Boga tab geser anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngahemat USB sahingga ngajaga tungtung pikeun ningkatkeun daya tahan produk. Sapertos anu diarepkeun, urang gaduh kasaluyuan sareng Windows 8 sareng salajengna sareng macOS X 10.11 salajengna.

Salaku kaunggulan, produk Kioxia sadayana ngagaduhan garansi lima taun. Éta tina plastik hideung jelas-jelas museur kana katahanan. Dina tés urang, kami nampi prestasi sakitar 30 MB / s tulisan sareng sakitar 180 MB / s bacaan, hal diluhur bahkan data anu ditawarkeun ku mérek, anu mastikeun sahenteuna 150 MB / s.

Ku cara kieu, janten produk idéal pikeun mindahkeun salinan cadangan kami atanapi gaduh panyimpenan massal sekundér dina PC atanapi Mac kami. Kami sacara pribadi nganalisis panggunaan mindahkeun pilem 4K HDR, ngamungkinkeun urang ngalirkeun pidéo dina kualitas ieu dugi ka maksimal 30 FPS, janten katingalina salaku pilihan serbaguna sareng pikaresepeun. Harga na bakal dibasajankeun antara € 20 sareng € 30 gumantung kana titik jual dugi ka 256 GB.

Exceria microSDXC UHS-I 128GB

Urang ayeuna giliran kartu microSD, khusus kana modél 128GB tina rentang Exceria anu kasohor anu ditingalikeun dina warna héjo. Sakumaha urang parantos nyarioskeun sateuacanna, urang gaduh produk microSDXC I Kelas 10 U3 (V30) khususna museur kana rékaman sareng playback video dina resolusi 4K sapertos anu diarepkeun. Maka, éta dipidangkeun salaku produk anu disarankeun pikeun telepon sélulér luhur atanapi rékaman sareng kaméra fotografi.

Dina hal ieu, analisis anu dilaksanakeun parantos nyayogikeun hasil anu sami sareng anu diiklankeun ku mérek, ngahontal 85 MB / s tulisan sareng 100 MB / s bacaan. Ieu hususna nguntungkeun nalika ngeunaan ngirimkeun deui data anu urang candak sacara real waktos, boh ngarékam boh ngarepakeun langkung pikaresepeun. Dina tés urang, kami nganggo Dashcam anu nyatet dina 1080p dina 60FPS sareng kami henteu mendakan masalah. Kami ogé parantos ngamangpaatkeun Kaméra Xiaomi Mi Action 4K sareng parantos hasil pikeun data anu ditawarkeun Kioxia dina portal wéb na dina hal maca sareng nyerat.

Dina total urang bakal tiasa nyimpen sakitar 38500 poto, sakitar 1490 menit rékaman nalika résolusi HD lengkep atanapi 314 menit rekaman 4K. Salaku jéntré, kartu ieu cocog sareng sadaya produk Android, ngagaduhan imunitas ESD, tahan cai sareng sinar-X (éta moal rusak nalika dianalisis ku téknologi ieu). Dina cara nu sami, éta gaduh pencegahan overheating pikeun nyingkahan kaleungitan data anjeun kusabab kasalahan suhu sareng tahan ngajempolan.

kapasitas HD (12 Mbps) HD (17 Mbps) HD lengkep (21 Mbps) 4K (100 Mbps)
256 GB 2620 1850 1490 314
128 GB 1310 920 740 157
64 GB 650 460 370 78
32 GB 320 230 180 -

Parantos BiCS Flash anu ngajamin katahananana dina kaméra panjagaan sareng dashcams anu teras-terasan ngarékam sareng ngahapus eusi panyimpenan, pilihan anu saé pikeun nyiptakeun pos kaamanan otonom.

Sapertos dina acara-acara sateuacana, Kioxia nawarkeun microSD ieu dina panyimpenan 32/64/125 sareng 256 GB total, cocog sareng alat FAT32 anu langkung lami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.