Kindle Oasis VS Kindle Voyage, tanding dina jangkung maca digital

Kindle Oasis

Kamari kamari Amazon sacara resmi nampilkeun anu anyar Kindle Oasis, anu parantos tiasa disayogikeun ku harga anu rada luhur, utamina upami urang ngemutan harga alat-alat sanés jinis ieu, sanaos kami parantos ngarepkeun yén éta henteu katingalina ampir ka eReaders sanés anu aya di pasar sareng sanés Ngumbara ngabahekeun. Justru sareng anu terakhir, urang badé nyanghareupan anjeunna pikeun nyanghareupan bédana, kamiripan sareng inpormasi anu langkung menarik.

Kami émut yén Kindle Voyage dugi ka kamari Kindle anu terakhir diluncurkeun di pasar ku Amazon sareng yén éta menonjol pikeun fitur anu kuat sareng desain Premium anu ku saha waé anu ngagaduhan éta dina leungeun aranjeunna parantos cinta. Harga na ogé lumayan tinggi, tapi éta henteu ngahalangan janten salah sahiji alat Kindle laris kalayan gampang.

Upami anjeun hoyong terang kunaon anjeun kedah mésér hiji alat atanapi anu sanésna dumasar kana bédana sareng kamiripanna, teraskeun maca, sabab ampir pastina seueur inpormasi anu anjeun badé baca di dieu bakal dipikaresep ku anjeun, sareng anjeun bakal ngartos, salaku conto, naékna harga Kindle Oasis dibandingkeun sareng Kindle Voyage.

Mimiti urang badé marios fitur utama sareng spésifikasi pikeun duanana Kindle;

Fitur sareng Spesifikasi Oasis Kindle

Oasis hurung

  • Tampilan: ngagabungkeun layar rampa 6 inci sareng téknologi Paperwhite sareng E Ink Carta ™ sareng lampu bacaan terpadu, 300 dpi, téknologi font anu dioptimalkeun sareng 16 skala abu
  • Diménsi: 143 x 122 x 3.4-8.5 mm
  • Didamel dina perumahan palastik, kalayan pigura polimér anu parantos dilakukeun dina prosés galvanis
  • Beurat: Vérsi WiFi 131/128 gram sareng 1133/240 gram vérsi WiFi + 3G (Beurat ditempokeun heula tanpa panutup sareng kadua kalayan dipasang)
  • Memori internal: 4 GB anu ngamungkinkeun anjeun nyimpen langkung ti 2.000 ebook, sanaos gumantung kana ukuran masing-masing buku
  • Konéktipitas: sambungan WiFi sareng 3G atanapi ngan WiFi
  • Format anu didukung: Format 8 Kindle (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, tanpa perlindungan MOBI, RRC asli; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP ku konvérsi
  • Lampu terpadu

Fitur sareng Spésifikasi Kindle Voyage

Amazon

  • Layar: ngahijikeun layar 6 inci kalayan téknologi huruf e-papper, touch, kalayan résolusi 1440 x 1080 sareng 300 piksel per inci
  • Diménsi: 162 x 115 x 76 mm
  • Dijieunna tina magnésium hideung
  • Beurat: Vérsi WiFi 180 gram sareng 188 gram vérsi WiFi + 3G
  • Memori internal: 4 GB anu ngamungkinkeun anjeun nyimpen langkung ti 2.000 ebook, sanaos gumantung kana ukuran masing-masing buku
  • Konéktipitas: sambungan WiFi sareng 3G atanapi ngan WiFi
  • Format anu didukung: Format Kindle 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, MOBI sareng PRC anu teu dijagaan dina format aslina; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP ku konvérsi
  • Lampu terpadu
  • Kontras layar anu langkung luhur anu bakal ngamungkinkeun urang maca ku cara anu langkung raoseun sareng pikaresepeun

Désain, hiji aspék hésé ditingkatkeun

Desain Kindle Voyage éta tanpa diragukeun pisan hésé dikalahkan ku alat sanés Sareng éta anu parantos urang parantos nyarioskeun, pas dina panangan tangan urang tiasa sadar yén bahan anu dianggo kualitasna saé pisan sareng anu keuna kana panangan saderhana. Amazon dina Kindle Oasis anu anyar na hoyong masihan corak pikeun desain sareng sanaos parantos tiasa nyiptakeun alat anu langkung enteng sareng langkung kompak, sareng ogé ku kabaruan kasus ieu nganggo batré internal, éta henteu acan tiasa masihan. anu némpél tina kakuatan keur narik ati yén Lalayaran.

Salah sahiji aspék dina tingkatan desain anu tiasa disorot dina Kindle Oasis ieu, nyaéta diménsina nyaéta perusahaan anu diarahkeun ku Jeff Bezos parantos hasil ngadamel alat anu hampang pisan. Sareng éta ngan ku hiji beuratna 131 gram, éta ragrag jauh tina 188 gram beurat anu dipibanda Kindle Voyage. Salaku tambahan, kami ogé mendakan alat anu kandelna jauh langkung alit tibatan alat Kindle anu tiasa dipésér dugi ka ayeuna di pasar.

Amazon

Sugan dina hal desain, Kindle Voyage payun payuneun Kindle Oasis ieu, tapi tanpa diragukeun deui kabaruan dina tingkat desain, dilengkepan ku fungsionalitas anu bakal ditawarkeun ku Kindle anu anyar pikeun urang, ngajantenkeun Oasis henteu ngagaduhan sentuhan glamor dina hal tina desain sorangan, tapi tina segi desain langkung seueur fitur.

Layar, titik kamiripan antara dua Kindle ieu

Upami urang gaduh Kindle Voyage sareng Kindle Oasis anyar dina méja, urang bakal gancang perhatoskeun parobahan diménsi kadua alatna, urang bakal perhatoskeun kasus anyar nganggo batré internal anu ditawarkeun ku Amazon eReader pangénggalna, tapi urang boro-boro ningali aya bédana dina layar duanana buku e-book. Sareng éta urang tiasa nyarios yén dina duanana Kindle kami bakal mendakan layar anu sami, dibungkus dina awak anu sanés.

Kadua layar aya 6 inci kalayan diagonal 15.2 séntiméter, kalayan résolusi 300 piksel per inci, téknologi font anu dioptimalkeun, sareng 16 skala abu-abu anu béda. Dina kadua alat éta kami ogé mendakan kamungkinan ngaraosan cahaya terintegrasi, anu bakal nguntungkeun pisan dina kaayaan cahaya handap. Hiji-hijina bédana anu urang tiasa mendakan nyaéta dina téknologi anu dianggo sareng éta nyaéta nalika téknologi huruf e-paper aya dina Kindle Voyage, dina Kindle Oasis kami mendakan Paperwhite kalayan E Ink Letter. Duanana téknologi mirip pisan tapi aya sababaraha bedana sakedik.

Kasus Kindle Oasis, tampilan anu ngabédakeun sareng unik

Salah sahiji aspek anu ngajantenkeun Kindle Oasis ieu ampir tanpa diragukeun anu pangsaéna anu tiasa urang mendakan di pasar, nyaéta otonomi na. Hatur nuhun kana batréna anu ageung sareng batré éksternal anu bakal kami mendakan bisi éta, urang tiasa terasrasakeun otonomi dugi ka dua bulan kalayan panggunaan langkung atanapi kirang normal.

Salaku tambahan, penggabungan dina alat ieu pikeun ngeusi batre gancang ngandung harti yén urang tiasa mopohokeun kedah ngeusian deui Kindle urang sareng waktos ogé urang kedah ngalakukeunana, urang tiasa nyiapkeun éta ngan sababaraha menit.

Kasus Oasis Kindle

Kasus ieu, anu kalebet, sapertos anu parantos urang sebutkeun, batré éksternal, mangrupikeun hal anu paling pikaresepeun tina Kindle Oasis ieu sareng éta ogé ngabédakeun éta sareng alat sanés dina pasaran. Kasus ieu, anu ku jalanna seueur gaya sapertos teu kasus sanés anu didamel ku Amazon, henteu ngan ukur nawiskeun kami pikeun ngalindungan eReader tina kamungkinan kejutan atanapi ragrag, tapi ogé nawiskeun kami fungsionalitas anu pikaresepeun, di antawisna batréna luar menonjol.

Sugan di pasar sapertos buku éléktronik, dimana sadayana atanapi ampir sadayana parantos didamel, panutupna tiasa janten anu ngabédakeun sareng ogé janten aspek anu jelas ngabedakeun.

Hargana. Kadua alatna mahal

Sacara tradisional dunya maca digital parantos dikaitkeun sareng alat anu lumayan murah anu tiasa dipésér ku saha waé. Duanana Kindle Voyage, anu ayeuna dijual pikeun 189,99 euro dina versi anu pang murahna, sareng Kindle Oasis anu parantos debut di pasar kalayan harga 289,99 ogé dina versi anu pang murahna, mangrupikeun dua alat anu mahal, pikeun henteu nyarios mahal pisan. Maca anjeun tiasa maca buku digital dina alat naon waé, tapi tanpa ragu teu aya eReader anu sanés anu nawiskeun kami fitur anu dua Kindle ieu diproduksi ku Amazon nawiskeun kami.

Teu aya saurang ogé ampir teu aya anu ngarobah eReaders unggal dua taun, sareng sanaos kanyataanna urang kaayaan dua alat anu leres-leres mahal, nyiptakeun inpéstasi dina alat jenis ieu tiasa mayar pisan. Fitur, spésifikasi sareng fungsionalitas anu ditawarkeun ku dua Kindle ieu moal tiasa dipendakan sacara praktis dina buku éléktronik sanés dina pasaran sareng upami urang nyobian alat kalayan harga anu langkung handap teras cobian Kindle Vogaye, salaku conto, anjeun bakal perhatoskeun bédana gancang teras anjeun bakal Anjeun bakal sadar yén sanés Kindle Voyage atanapi Kindle Oasis mangrupikeun dua alat anu mahal pikeun sadayana anu tiasa ditawarkeun ku anjeun ampir unggal jalan.

Kacindekan, duel di jangkung sareng juara anu jelas

Kindle Oasis

Di momen kami ngan ukur tiasa ngaraosan Kindle Oasis sababaraha menit dina presentasi anu diondang ku Amazon Spanyol, tapi aranjeunna cekap pikeun ngawujudkeun poténsi eReader ieu, anu dumuk khususna dina dasar anu ngagaduhan Kindle Voyage nempatkeun sareng yén perusahaan anu diarahkeun ku Jeff Bezos parantos tiasa ningkatkeun sareng kakuatan dina Kindle anyar ieu.

Desainna, hampangna, sampulna, otonomi na, sapertos biasa, betah pisan maca dina salah sahiji alat ieu mangrupikeun sababaraha fitur anu henteu pikaresepeun. Pasti nalika urang diuji sacara jero urang bakal mendakan deui, sanaos urang moal tiasa hilap hargana, anu pastina mangrupikeun titik perdebatan pikeun sadayana, tapi urang leres-leres yakin yén éta pantes pisan mayar naon waé Kindle Oasis ieu, nyaéta pikeun urang anu juara tanding ieu dina luhur maca digital.

Saha saur anjeun anu janten juara tanding ieu antara Kindle Oasis sareng Kindle Voyage?. Anjeun tiasa masihan kami pendapat anjeun dina rohangan anu dikhususkeun pikeun koméntar dina tulisan ieu atanapi ngalangkungan jaringan sosial mana waé anu aya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Cristian cenahna

    anu Kindle Voyage aya téknologi e-paper Carta, dina Kindle Oasis kami mendakan Paperwhite sareng E Ink Carta. Duanana téknologi mirip pisan tapi aya sababaraha bedana sakedik. Sareng mana anu langkung saé