Kitu deui MacBook Air sareng Mac Mini 2018 énggal

Saatos mangtaun-taun tanpa diperpanjang, Apple sigana éta anjeunna henteu kantos hilap ka MacBook Air sareng Mac Mini, dua model anu parantos lami teu nampi minat ti Apple. Salaku tambahan, peluncuran jajaran MacBook 12 inci, nempatkeun alat ieu salaku gaganti alami pikeun modél Air, modél entri kana kisaran MacBook Apple.

Kalayan Mac Mini, tilu-saparapat tina hal anu sami kajadian saprak henteu nampi perhatian Apple ti saprak 2014, renovasi terakhir anu ditampi ku Mac ieu anu urang ngan ukur kedah nyambungkeun périferal anu dipikahoyong. Tungtungna, antosan parantos réngsé sareng urang tungtungna tiasa nyarios ngeunaan pembaharuan anu ditunggu-tunggu tina kadua alat. Di dieu kami nunjukkeun rinci ngeunaan MacBook Air sareng Mac Mini 2018 anyar.

mac mini 2018

Kisaran Mac Mini parantos mangrupikeun hiji-hijina pilihan anu ditumpukeun ku Apple pikeun pangguna anu hoyong alat anu kuat tapi hoyong anggo monitor, keyboard sareng mouse anjeun nyalira, Tanpa kedah ngalangkungan kisaran iMac. Modél munggaran anu dugi ka pasar ngamungkinkeun kami ngarobih sababaraha komponén interiorna, tapi ku update paling anyar, 2014, sadayana komponénna mimiti dilas, Nyegah tina ngamutahirkeun sapertos sateuacana, niup pisan pikeun urang anu kantos bet dina modél ieu.

Salah sahiji kabaruan utama generasi anyar Mac Mini dipendakan dina warna alat, anu parantos lebet tina kulawu tradisional dugi ka kulawu, warna dimana iMac Pro ogé sayogi, warna anu parantos narik seueur perhatian ti pangguna Apple, pangguna anu panginten parantos bosen ku warna pérak tradisional produkna.

Modél Mac Mini 2018 sareng harga

Apple nawiskeun kami dua modél dasar.

  • Mac Mini, didukung ku prosesor Intel Core i3 generasi ka 3,6 kuadrat-inti 128 GHZ sareng 8 GB panyimpenan SSD sareng 4 GB RAM DDRXNUMX, dibanderol 899 euro.

Urang tiasa ngaropea modél ieu sareng sanés ngalaksanakeun Intel Core i3 urang tiasa milih Intel Core i7 genep inti (tambahan 350 euro). Urang ogé tiasa ngagedékeun mémori RAM dugi ka 64 GB (1.689 euro tambahan) ogé panyimpenan SSD dugi ka 2 TB (1.920 euro tambahan).

  • Mac Mini, dikuatkeun ku prosésor Intel Core i5 3 GHz 256-core 8 Core, kalayan 4GB panyimpenan SSD sareng XNUMXGB RAM DDRXNUMX. Dimimitian dina 1.249 euro.

Nalika ngeunaan ngarobih modél ieu, Apple nawiskeun kamungkinan pikeun nerapkeun modél ieu 7th Intel Intel Core iXNUMX (240 euro tambahan). Éta ogé ngamungkinkeun urang dilegakeun dugi ka 16, 32 atanapi 64 GB, sapertos ruang panyimpenan SSD: 512 GB, 1 TB atanapi 2 TB panyimpenan.

Mac Mini 2018 Sambungan

Generasi anyar Mac Mini nawiskeun kami dugi ka 4 palabuhan Thunderbolt 3 (USB-C), ditambah dua sambungan USB-3 sareng kaluaran HDMI 2.0. Anehna, port headphone masih aya dina generasi anyar ieu.

  • DisplayPort
  • Guludug (dugi ka 40 Gb / s)
  • USB 3.1 Gen 2 (dugi ka 10Gb / s)
  • Thunderbolt 2, HDMI, DVI, sareng VGA (peryogi adaptor, dijual nyalira)
  • Dua port USB 3 (dugi ka 5 Gb / s)
  • Port HDMI 2.0
  • Port Gigabit Ethernet (pilihan konfigurasi sareng 10 Gb Ethernet)
  • Jack headphone 3,5mm

Tanggal kasadiaan Mac Mini 2018

Saperti sadaya produk anu ditepikeun ku Apple dina keynote pamungkas, upami anjeun beuratna ngabaru Mac lami anjeun, pikeun Mac Mini, anjeun ayeuna tiasa ngalakukeun langsung ngalangkungan halaman wéb Apple, Tapi anjeun kedah ngantosan dugi ka 7 Nopémber payun, tanggal dimana pangguna munggaran anu nyayogikeunna bakal mimiti nampi aranjeunna.

Pilihan sanésna nyaéta ngantosan anjeun dugi ka 7 Nopémber payun sareng buka Toko Apple mésér langsung modél anu paling cocog pikeun anggaran anjeun sareng kabutuhan anjeun.

MacBook Air 2018

Sakedap sateuacan presentasi generasi anyar MacBook Air, Apple nginget kumaha Steve Jobs ngenalkeun alat ieu nyandak tina amplop ukuran folio sareng ngantepkeun sadayana anu ngiringan presentasi éta kagum. Diaku, Apple damel padamelan nyata rékayasa pikeun ngirangan ukuran komputer kana éksprési minimum langkung ti 10 taun ka pengker. Ayeuna langkung biasana pikeun milarian laptop anu pas sampurna dina jero amplop, upami, hargina masih cekap.

Generasi anyar MacBook Air, nawiskeun kami salaku novelty utami, upami urang henteu tumut kana desainana, tampilan rétina, salah sahiji pilihan anu paling dipénta ku pangguna anu parantos lami nungtut pembaruan tina jajaran ieu. Layar rétina 13 inci nawiskeun kami 3% langkung warna tibatan generasi sateuacanna berkat 48 juta piksel na. Ukuran alatna ogé parantos dikirangan jauh sareng nawiskeun kami kakuatan anu sami sareng naon anu tiasa urang mendakan dina MacBook Pro, ngahemat jarakna.

Kabaharuan anu sanésna asalna tina tangan MacBook Air, nyaéta ngempelkeun Touch ID, Touch ID anu bakal ngajaga ngajaga aksés ka alat-alat urang sepanjang waktos. Salaku tambahan, éta jawab, gumantung kana sidik jari anu digunakeun, buka sési kadua pangguna anu pakait. Pikeun nguatkeun kaamanan MacBook Air, Apple parantos nganggo chip T2 generasi kadua anu tiasa dianggo babarengan sareng Touch ID.

Trackpad ogé parantos ningkat dina ukuran, janten ayeuna 20% langkung ageung sareng cocog sareng Force Touch. Kibor ogé parantos diropea nerapkeun desain kukupu,  anu ngalikeun ku opat stabilitas konci dibandingkeun sareng mékanisme gunting tradisional anu dianggo ku generasi sateuacanna. Jelas, konci na nawiskeun urang lampu latar janten tiasa nyerat nalika cahaya sakedik kirang.

MacBook Air 2018 beuratna 1,25 kg, éta didukung ku generasi ka-5 Intel Core iXNUMX, ngamungkinkeun urang dilegakeun mémori dugi ka 16 GB sareng rohangan panyimpenan SSD tiasa ngahontal 1,5 TB. Sapertos anu diarepkeun, di jero urang mendakan téknologi pangénggalna dina jaringan nirkabel Wi-Fi, tapi sanés dina watesan vérsi bluetooth, anu masih nomer 4.2 tibatan nomer 5, téknologi anu parantos langkung ti sataun di pasar.

Otonomi tetep janten titik anu kuat dina modél ieu, ngahontal, numutkeun ka Apple, éta 12 jam lilana, salami urang henteu nganggo éta pikeun ngolah pidéo atanapi poto. Sedengkeun pikeun konéksi, hatur nuhun kana dua port Thuderbolt 3 (USB-C) urang tiasa nyambungkeun ngaliwatan hiji konéksi, monitor, unit panyimpenan, alat sanés ogé anu tiasa ngeusi batre.

Model sareng harga MacBook Air 2018

Sapertos sareng Mac Mini, Apple nawiskeun kami dua modél, modél anu urang tiasa atur pikeun ngalegaan, kamampuan sareng performa na.

  • MacBook Air sareng Intel Core i5, 8GB RAM sareng panyimpenan 128GB: ti 1.349 euro.
  • MacBook Air sareng Intel Core i5, 8GB RAM sareng panyimpenan 256GB: ti 1.599 euro.

Duanana model ngamungkinkeun urang ngagedekeun RAM dugi ka ngahontal 16 GB (tambahan 240 euro), sajaba ti gudang, nawiskeun vérsi 256 GB (+250 euro), 512 GB (+500 euro) sareng 1,5 TB (+1.500 euro).

Sambungan Mac Book Air 2018

Saatos Apple tradisional dina taun-taun ayeuna, modél anyar ieu Éta ngan ukur nawiskeun kami dua sambungan tipe Thuderbolt 3 (USB-C). Di sisi katuhu alat, kami mendakan jack headphone. Ieu hiji-hijina tilu sambungan anu ditawarkeun ku generasi anyar MacBook Air 2018.

MacBook Air 2018 kasadiaan sareng warna

Apple nawiskeun kami generasi anyar MacBook Air 2018 dina tilu warna: emas, pérak (biasana) sareng rohangan kulawu, sadayana tanpa naék harga. Ti dinten ayeuna urang tiasa nyéépkeun generasi anyar, tapi urang moal tiasa ngaraosan aranjeunna dugi ka 7 Nopémber payun, tanggal dimana Apple bakal ngamimitian ngadamel pangiriman munggaran ka pangguna anu nyayogikeunana.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.