Kobo nampilkeun Elipsa énggal, anu maca lengkep pisan

Rakuten Kobo nembé ngumumkeun Elipsa énggal, e-reader pinter kalayan kamampuan anotasi énggal sareng kagunaan anu ngajantenkeun langkung rumit tibatan ngan ukur produk bacaan. Kobo Elipsa énggal bakal dijual di handapeun 400 euro ku layar toél sareng asesoris sapertos stylus sareng case smart anu ayeuna bakal ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun kontén. Hayu urang tingali sacara saksama naon anu énggal.

Éta bakal gaduh layar E-Ink Carta 1200 10,3 inci, Kacaangan anti-sorotan, kanyahoan LightLight, panyimpenan 32GB sareng SleepCover anu gaya sareng serbaguna, Kobo Elipsa ngadorong perbatasan bacaan digital. Alatna sayogi dina warna biru tua, Kobo Stylus dina warna hideung, sareng kotakna dina warna biru tulis.

"Nalika urang ngémutan ngembangkeun Kobo eReader anyar, urang teras-terasan naros ka urang
klien, pikeun anu maca unggal dinten, naon anu tiasa urang jiptakeun pikeun langkung ningkatkeun pangalamanana
pamaca. Kalayan Kobo Elipsa kami hoyong ngahontal éta pamiarsa anu maca tapi ogé interaksi
kalayan téks; anu nyirian éta, ngagaris garis sareng nyandak catetan sabab, pikeun jalma ieu, éta cara anu pangsaéna
pikeun neuleuman buku, tulisan sareng dokumén anu aranjeunna baca "

Pak Kobo Elipsa kalebet Kobo Elipsa eReader, Kobo Stylus, sareng Kobo Elipsa SleepCover.  Éta bakal dijual 399,99 euro en kobo.com, fnac.es sareng di toko-toko fisik Fnac. Reservasi bakal sayogi online tanggal 20 Méi sareng alatna bakal sayogi di toko sareng online dina 24 Juni.

Alatna bakal gaduh 1GB RAM dina téknis, dibarengan ku konektipitas WiFi sareng USB-C, leres, sahenteuna inpormasi saacanna nunjukkeun yén urang moal ngagaduhan Bluetooth. Kami bakal ngagaduhan batré sakitar 2.400 mah sareng panyimpenan dugi ka 32GB. Pikeun bagian na, layar toél ngagaduhan résolusi anu henteu tiasa dipertimbangkeun 1404 x 1872 anu nawiskeun total 227 PPI. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.