KonsépD: Kisaran buku catetan propésional Acer

Acer KonsépD 9 Pro

Kami teraskeun sareng berita ti Acer dina presentasi na di IFA 2019. Perusahaan ngantep kami jajaran notebook anyar na pikeun profesional, anu mangrupikeun kisaran ConceptD. Jangkauan anyar ieu diluncurkeun khusus pikeun panyipta eusi, sabab sadaya pakakas disayogikeun sareng modél ieu. Modél anu kuat, dipak ku fitur pikeun ngabantosan anjeun ngalaksanakeun padamelan langkung saé.

Jangkauan ieu parantos dirarancang pikeun nawiskeun performa anu maksimal, sajaba ti ngamungkinkeun jam-jaman anu panjang pikeun panggunaan anu teu kaganggu. Tanpa ragu, éta disayogikeun salaku kisaran anu sampurna pikeun para profesional. Acer ngantunkeun kami nganggo sababaraha laptop sareng monitor dina kisaran ConceptD ieu.

Perusahaan sadar kana pentingna ngalakukeun kalayan hadé dina tugas sapertos kanyataan virtual, kecerdasan jieunan sareng analytics ageung data. Kusabab kitu, sakumna kisaran disajikeun salaku salah sahiji pilihan anu pangsaéna dina bidang ieu, kalayan séri modél inovatif, kalayan ConceptD 9 Pro ngarah janten laptop andalannya.

Tulisan anu aya hubunganana:
Acer Swift 7, laptop langsing anu pikaresepeun kalayan harga anu teu sopan [Tinjauan]

KonsépD 9 Pro: Bentang tina jajaran

Acer KonsépD 9 Pro

Model bintang dina kisaran ieu ti Acer nyaéta ConceptD 9. Pro. Kami mendakan laptop anu inovatif sareng idéal pikeun désainer, ku ayana Ezel Aero engsel mesin kalayan CNC, didesain ku mérek sorangan. Urang kedah nambihan yén éta sumping sareng a Layar ukuran 17,3 inci kalayan résolusi 4K (3840 x 2160), anu bakal tiasa ngahurungkeun, ngalegaan sareng ngagoler sepanjang waktos. Salaku tambahan, tampilan ieu PANTONE divalidasi sareng nutupan 100% gamut warna Adobe RGB kalayan akurasi warna Delta E <1.

Laptop ConceptD 9 Pro ieu ngagaduhan prosesor Intel Core i9 dugi ka 9 sareng grafik dugi ka NVIDIA Quadro RTX 5000. Mangrupikeun grafik anu dimaksud pikeun diajar jero ngeunaan AI atanapi rékayasa simulasi sareng studio animasi ageung. Sampurna pikeun para pangguna anu peryogi kakuatan sareng kompatibilitas silang. Buku catetan éta disertakeun ku Wacom EMR stylus anu gampang dipasang sacara magnétis.

ConceptD 7 Pro: Kakuatan dina desain ringan

KonsépD 7 Pro

Modél kadua dina kisaran ieu ti Acer nyaéta ConceptD 7. Pro. Éta laptop anu dipidangkeun salaku modél anu kuat, fleksibel, tapi énténg pisan dina waktos anu sasarengan. Janten idéal nalika datang pikeun nyandak éta sepanjang waktos. Kandelna 17,9mm sareng beuratna 2.1kg.

Laptop ieu layar 15,6 inci, 4.000-piksel. Éta dirarancang pikeun pagelaran anu kuat dina perjalanan sareng ogé bagian tina program RTX Studio. Éta didukung ku prosésor Intel Core i7 generasi ka 9 sareng hadir ku NVIDIA Quadro RTX 5000 GPU. Salaku tambahan, ConceptD Palette nawiskeun antarbeungeut pangguna anu intuitif anu gancang nyaluyukeun profil warna anu pikaresep sareng monitor sistem kontrol.

ConceptD 5 Pro: Dua ukuran sayogi

Acer KonsépD 5 Pro

Laptop ieu ogé mangrupikeun bagian tina program RTX Studio, sakumaha anu dikonfirmasi ku Acer sorangan dina paméranna. Éta ditepikeun salaku pilihan idéal nalika ngadamel Desain CAD rumit, animasi sareng tugas padamelan simulasi. Éta sababna mangrupikeun modél anu saé pikeun arsiték, animator 3D, produser épék khusus atanapi studio desain.

ConceptD 5 Pro diluncurkeun dina dua ukuran, siga pitur tampilan IPSi 15,6 atanapi 17,3 inci, duanana kalayan résolusi 4K UHD. Éta ogé nganggo prosésor Intel Core i7 generasi ka 9 sareng grafik Quadro RTX 3000. Éta dirarancang ku chassis logam premium, anu nawiskeun daya tahan. Pintonan anu disahkeun PANTONE-Validated na didaptarkeun pikeun seniman, nampilkeun warna gamut anu lega anu cocog sareng 100% rohangan warna Adobe's RGB pikeun réplikasi warna anu akurat.

ConceptD 3 Pro: Sampurna pikeun panyipta eusi

KonsépD 3 Pro

Laptop ieu éta kamungkinan anu paling gampang diaksés dina kisaran ieu, sakumaha ceuk Acer dina presentasi na. Mangrupikeun modél idéal pikeun fotografer, murid desain industri, désainer grafis atanapi désainer interior. Ogé pikeun streamer dina platform sapertos YouTube atanapi Twitch, éta tiasa janten modél anu saé pikeun hal ieu. Pondokna, idéal pikeun panyipta eusi.

Sedengkeun pikeun spésifikasi na, anu parantos diungkabkeun mérek éta ngagunakeun nepi ka 7 prosesor Intel Core i9 generasi sareng grafik NVIDIA Quadro T1000. Éta pinunjul di luhur sadayana sabab tiasa dianggo cicingeun kirang ti 40 dB. Dirancang pikeun gampang digunakeun dina perjalanan, pangguna tiasa lebet ngalangkungan maca sidik internal liwat Windows Hello kanggo aksés anu langkung gampang sareng langkung aman iraha waé ogé dimana waé.

KonsépD 5 sareng KonsépD 3: Modél Anu Diperbarui

Acer ngabaru dua laptop dina kisaran ieu, anu kéngingkeun serangkaian paningkatan dina desain sareng spésifikasi. Mérek daun kami sareng dua laptop anyar ConceptD 5 sareng ConceptD 3. Dua pilihan pikeun anu milari pilihan anu langkung klasik dina kisaran ieu, tapi henteu ngorbankeun kualitasna.

The ConceptD 5 diluncurkeun dina dua ukuran, Layar 15 atanapi 17 inci. Kadua laptop nganggo prosésor Intel Core i7 generasi ka 9. Sedengkeun ConceptD 5 parantos diénggalan sareng pilihan NVIDIA GeForce GTX 2060 GPU. Di sisi anu sanésna, ConceptD 3 mangrupikeun notebook minimalis sareng elegan berkat finish bodasna, ogé operasi tanpa noise sahingga pangguna tiasa fokus kana desainana. Dina kasus na éta nganggo NVIDIA GeForce GTX 1650 GPU, anu nyayogikeun kakuatan anu hébat.

Monitor ConceptD - CM2241W

Acer ConceptD Monitor

Anu pamungkas, perusahaan ngantunkeun kami monitor anu aya dina kisaran ieu. Ieu mangrupikeun ConceptD CM2241W anyar, anu mangrupikeun monitor desktop anu saé idéal pikeun pangguna anu hoyong nambihan tampilan éksternal kana workstation na. Janten urang kéngingkeun layar ageung, anu ngajantenkeun padamelan urang langkung gampil.

Monitor ieu ngagaduhan bezel langsing, anu ngamungkinkeun anjeun pikeun jelas ngamangpaatkeun payuneunana sepanjang waktos. Salaku tambahan, éta menonjol pikeun presisi warna na anu hadé ngadukung 99% gamut warna Adobe's RGB. Janten idéal pikeun désainer sareng panyipta eusi.

Harga sareng peluncuran

Jangkauan ieu mangrupikeun panglegana anu parantos ditepikeun ku Acer di IFA 2019. Kami mendakan seueur modél, sababaraha diantarana bahkan kalayan sababaraha versi dina hal ukuranana. Sadayana bakal diluncurkeun dina sasih-bulan terakhir taun ieu, antara Oktober sareng Désémber. Sanaos kasadiaan bakal béda-béda gumantung kana modélna. Ieu tanggal sareng harga rilis aranjeunna:

  • ConceptD 9 Pro bakal sayogi ti Nopémber kalayan harga 5.499 euro.
  • ConceptD 7 Pro diluncurkeun ti bulan Nopémber kalayan harga 2.599 euro.
  • ConceptD 3 bakal sayogi ti Oktober dina harga 1.199 euro.
  • Acer ConceptD 3 Pro bakal sayogi ti Nopémber kalayan harga 1.499 euro.
  • ConceptD 5 (17,3 ″) bakal sayogi ti bulan Nopémber kalayan harga 2.199 euro.
  • ConceptD 5 Pro (17,3 ″) bakal sayogi ti Désémber kalayan harga 2.599 euro.
  • Acer ConceptD 5 (15,6 ″) bakal sayogi ti Séptémber kalayan harga 1.999 euro.
  • ConceptD 5 Pro (15,6 ″) bakal sayogi ti Oktober ti harga 2.499 euro.
  • Monitor ConceptD CM2241W bakal sayogi dina Oktober dina harga 469 euro.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.