Koogeek Smart Dimmer, kami marios saklar cocog HomeKit ieu pikeun ngajantenkeun bumi anjeun pinter

Kami beuki biasa nampi téknologi di bumi kalayan panangan, urang nyarios tangtosna ngeunaan otomatisasi bumi, kusabab ieu aranjeunna parantos dugi ka jinis produk ieu anu cocog sareng HomeKit, Alexa sareng mana waé manajer produk bumi anu pinter. Dinten ieu kami ngagaduhan produk ti salah sahiji firma anu paling kawéntar, Koogeek.

Kami badé nyarioskeun ngeunaan Koogek Smart Dimmer, saklar kanggo bumi urang anu bakal ngamungkinkeun urang ngalakukeun sacara harfiah anu dipikahoyong ku lampu., ti milih kacaangan nepi ka program éta sareng ngadamel pangaturan tina telepon sélulér. Cicing sareng kami sareng mendakan sadaya detil produk khusus ieu.

Karakteristik téknis: Anu saé dina kisaran harga

Kami ngagaduhan bingkai bodas minimalis, sabab Koogeek biasana ciri, anu beuratna ngan ukur 111 gram. Diménsi produk na penting pisan, tapi, kuring nganggap enteng tina naon anu kuring parantos tiasa ngaverifikasi yén urang nuju beralih sareng saklar standar. Kami ngagaduhan 8,5 x 8,5 x 4,2 séntiméter, lumayan saé upami urang tumut kana akun téknologi anu ayaKu ieu kuring hartosna yén contona éta langkung ipis tibatan saklar klasik anu saacanna mah ditempatkeun dina posisina.

Éta ngagaduhan input 220-240V sareng 50 Hz, sedengkeun beban anu dikirim ka bohlam, Upami urang ngagaduhan produk sapertos lampu bohlam, éta bakal bénten-bénten antawis 5 sareng 200 W. Tapi anu leres-leres pikaresepeun nyaéta ngagaduhan Wi-Fi, didieu urang ngagaduhan watesan anu munggaran, urang gaduh anteneu 2.4Ghz (802.11 b / g / n) pikeun sambungan. Di sisi sanésna, kami ngaraosan kasaluyuan sareng Apple's HomeKit sareng Android ngalangkungan versi manajemén bumi na nyalira, aplikasi Koogeek anu sacara jujur ​​cukup suksés.

Sadayana anu tiasa urang lakukeun ku Koogeek saklar ieu

Saklar anu urang nyanghareupan sanggup sababaraha hal. Sakali kami parantos tiasa nginstall sacara lengkep, urang bakal tiasa milih tingkat katerangan anu ditawarkeun ku bohlam pikeun urang, ku bohlam LED standar saderhana kami bakal tiasa ngatur kacaanganana duanana tina aplikasi sareng liwat saklarna nyalira. Éta ngagaduhan dua darajat denyut, denyut cahaya bakal ngamungkinkeun urang pikeun sacara fisik ngendalikeun kacaangan cahaya, sedengkeun dorongan anu kuat bakal mareuman cahayana atanapi gumantung pisan kana kabutuhan urang.

Maka urang gaduh padika anu dipikahoyong. Kami parantos tiasa nampi manajeménana ngalangkungan HomeKit, sistem asisten virtual Apple ngamungkinkeun kami ngalakukeun sagala rupa anu parantos kami sebatkeun, tapi ngalangkungan telepon sélulér kami. Kalayan saderhana "hé Siri, hurungkeun rohangan dina 50% kacaangan", sareng sihir parantos beres, saklar bakal ngamungkinkeun urang ngatur sadayana ieu tanpa hariwang pisan ngeunaan masalah konci sapertos kanyataan yén lampu lampu pinter bade lebur, gancang atanapi engké, nalika saklar ieu bakal ngamungkinkeun urang nganggo anu berkepanjangan tanpa hariwang.

Pamasangan sareng panggunaan: Éta saderhana, tapi anjeun kedah terang kumaha ngarobih saklar

Pamasanganana henteu nyandak urang lami teuing. Hal kahiji anu jelas nyaéta pikeun megatkeun sambungan imah tina kisi ngaliwatan panel listrik. Teras obeng dina panangan urang teraskeun pikeun ngabongkar saklar anu urang badé gentos - kedah dicatet yén éta henteu ngalih, nyaéta, urang kedah milih kamar anu ngan ukur aya saklar kecuali urang hoyong ngalereskeun listrik- . Kami pegatkeun sambungan kabel tina anu tadi sareng Kami nganggo skéma anu disayogikeun ku Koogeek dina buku petunjuk pikeun masang kabelna.

Urang kantun nempatkeun, kami ngonpigurasikeun sistem ngalangkungan aplikasi Koogeek atanapi langsung sareng HomeKit, Kami parantos siap-siap.

Pendapat editor

Pangalaman kami sareng produk Koogeek parantos nyugemakeun pisan, Kuring ningali éta langkung narik tibatan bohlam, sabab éta mangrupikeun solusi anu nyugemakeun pikeun bohlam kusabab éta ngagaduhan "tanggal kadaluarsana" anu dina prinsipna urang moal sangsara ku produk ieu. Anjeun tiasa kéngingkeun éta di Amazon ngalangkungan Teu aya produk anu kapendak. ngan ukur 46,99 euro, sakedik langkung ti saklar desainer.

Koogeek Smart Dimmer
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
40 a 60
  • 80%

  • Koogeek Smart Dimmer
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • kinerja
    Penerbit: 90%
  • Kualitas fungsi
    Penerbit: 90%
  • kasaluyuan
    Penerbit: 85%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%

Naros

  • Bahan sareng desain
  • kinerja
  • harga

Kontra

  • Teu ngalih
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.