Koogeek: Produk Kaséhatan Pangsaéna Anjeun Dijual di Amazon

Logo Koogeek

Koogeek mangrupikeun salah sahiji mérek pangsaéna nalika mésér produk bumi anu cerdas. Aranjeunna gaduh katalog anu lega pikeun produk anu dirancang pikeun ngajantenkeun bumi urang langkung raoseun. Ogé rupa-rupa produk kaséhatan, anu pikeun ningkatkeun kasihatan urang atanapi ngajaga kadali anu saé. Anu paling dikenal sareng paling dikenal pikeun produk mérek dina bidang kaséhatan ayeuna dijual di Amazon.

Éta promosi samentawis di mana urang gaduh sababaraha produk Koogeek. Salaku tambahan, dina promosi ieu dina Amazon kami ogé mendakan sababaraha produk Dodocool kalayan diskon anu saé. Salajengna urang bakal ngobrol ngeunaan masing-masing produk ieu.

Koogeek Smart Wi-Fi Colokkeun

Koogeek colokan

Urang mimitian ku colokan pinter ieu tina mérek. Mangrupikeun colokan anu urang tiasa ngendalikeun jarak jauh ku cara saderhana. Sangkan alat naon waé anu nyambungkeunana, urang tiasa ngahurungkeun atanapi mareuman ku cara anu saderhana pisan. Janten, upami anjeun badé ngamimitian nyiapkeun kopi atanapi ngahurungkeun kipas atanapi alat, anjeun tiasa programkeun ku cara anu saderhana pisan sepanjang waktos. Anjeun tiasa ogé ngalakukeun éta tina telepon sélulér anjeun.

Colokkeun Koogeek ieu cocog sareng Apple Homekit, Google Assistant sareng Alexa. Tanpa ragu, éta mangrupikeun pilihan anu raoseun pisan, pikeun tiasa ngendalikeun alat naon waé anu urang sambungkeun kana stop kontak ieu sepanjang waktos sareng tanpa seueur teuing masalah. Éta bakal ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang.

Dina promosi ieu anjeun tiasa ngagaleuh éta dina harga 26,99 euro. Pikeun ieu anjeun kedah nganggo kode diskon ieu: 89QPTLUJ. Sayogi dina promosi dugi ka 17 Januari jam 23:59.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

Koogeek Digital Wrist Monitor Pressure Blood 

Koogeek tensiometer

Produk kadua mérek dina promosi nyaéta monitor tekanan getih pigeulang ieu. Mibanda layar digital, anu ngajantenkeun raoseun pisan tiasa ningali pangukuranna sepanjang waktos, idéal kalayan jumlah anu réa upami anjeun badé nganggo éta ka sepuh, anu tiasa maca sadayana sacara sampurna nalika dianggo. Éta pas pisan kana pigeulang jalma pikeun ngukur tegangan anu pas.

Urang tiasa ngendalikeun sadayana ku cara anu saderhana pisan ngagunakeun aplikasi yén Koogeek sayogi pikeun urang. Salaku tambahan, janten urang tiasa ningali sajarah kalayan pangukuran, bisi ku alesan kasihatan perlu dijaga tetep kontrol. Éta bakal janten cara anu paling nyaman sareng éfisién pikeun pangukuran ieu salawasna sayogi, upami éta diperyogikeun. Sadaya ieu bakal tiasa dilakukeun tina aplikasi dina smartphone anjeun, sayogi dina ios sareng Android.

Dina promosi ieu di Amazon anjeun tiasa nyandak monitor tekanan getih ieu ka harga ngan 15,99 euro. Pikeun kéngingkeunana dina harga ieu, anjeun kedah nganggo kode promosi ieu: 7Z53W67E. Anjeun gaduh dugi ka 17 Januari kanggo ngagaleuhna.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

Koogeek Digital Electrostimulator

Koogeek éléktrostimulator

Produk katilu anu mérek ninggalkeun kami nyaéta ieu éléktrostimulator digital / tukang pijet. Mangrupikeun tukang pijet EMS (Stimulasi Otot Listrik) anu bakal tiasa kami anggo dina sagala rupa kaayaan. Naha urang di bumi atanapi nuju damel, hatur nuhun kana ukuran na alit. Janten upami urang ngagaduhan nyeri dina otot, atanapi urang karaos tegangan, urang tiasa ngamangpaatkeun éta. Kami kéngingkeun pijet ku cara anu raoseun pisan.

Salah sahiji kaunggulan anu hébat nyaéta urang tiasa ngatur intensitasna sepanjang waktos. Koogeek ngajantenkeun aplikasi aya dina telepon pinter anjeun, kalayan anu kanggo ngendalikeun sadayana anu aya hubunganana sareng alat éta. Janten anjeun tiasa ngarobih inténsitas urut anu anjeun anggo. Ku kituna, éta bakal diluyukeun sareng cara anu paling saé pikeun kabutuhan anjeun sepanjang waktos. Aplikasi na gampang pisan dianggo.

Kami mendakan tukang pijet ieu pisan harga 19,99 euro dina promosi ieu dina Amazon. Upami anjeun hoyong tiasa mésér kalayan harga ieu, anjeun kedah nganggo kode promosi ieu: 2RZZHDKJ. Anjeun gaduh dugi ka 17 Januari kanggo ngamangpaatkeun promosi di toko.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

Monitor Tekanan Getih Panangan Koogeek 

Monitor tekanan getih panangan Koogeek

Kami saacanna parantos ningali modél anu tiasa urang anggo dina pigeulang, sareng dina hal ieu kami kalayan anu sanés anu tiasa urang anggo dina panangan. Mangrupikeun alat anu langkung klasik, tapi ogé ngagaduhan layar digital. Janten urang bakal tiasa ningali pangukuran voltase anu urang damel sepanjang waktos. Janten, teraskeun catetan atanapi parios status kaséhatan urang dina waktos anu sateuacana upami urang gaduh mamang.

Sapertos modél sateuacana, sadayana aya hubunganana sareng alat ieu urang tiasa ngendalikeunana nganggo aplikasi. Di jerona, riwayat pangukuran voltase anu parantos kami laksanakeun disimpen sadayana. Janten anjeun tiasa gaduh kontrol anu pas pikeun kasihatan anjeun atanapi jalma sanés. Nyaman pisan.

Dina promosi ieu dina Amazon anjeun alat Koogeek ieu dina harga khusus 39,99 euro. Pikeun tiasa mésér kalayan harga anu istimewa ieu anjeun kedah nganggo kode diskon ieu: BHBQPE5Y. Sayogi dugi ka 17 Januari tabuh 23:59 wengi

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

dodocool WiFi Repeater

Dodocool WiFi repeater

ERepeater jaringan WiFi ieu dirancang pikeun ningkatkeun konéksi di bumi anjeun, salian ti stabilitas éta. Éta tiasa manpaat pisan upami routerna perenahna jauh ti tempat dimana anjeun nganggo laptop ATAWA upami anjeun ngagaduhan bumi dua lantai, supados sambungan na langkung saé di panjuru bumi.

Pondokna, éta mangrupikeun produk anu tiasa anjeun mangpaatkeun ku cara saderhana. Éta ngagaduhan sapasang anteneu anu urang bakal tiasa berorientasi ku resep urang sepanjang waktos, pikeun ngajantenkeun konéksi kanggo disebarkeun di bumi atanapi di kantor, kalayan cara anu épisién mungkin sareng yén sadayana ngagaduhan aksés kana Internét.

Kami mendakan pangulang ieu dina harga 14,99 euro dina promosi ieu di Amazon. Upami anjeun hoyong tiasa mésér kalayan harga ieu, anjeun kedah nganggo kode diskon ieu: RZQODK75.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

dodocool Hub USB C 7 dina 1

Hub USB Dodocool

Urang mungkas promosi ieu ku USB Hub ieu dimana urang tiasa nyambungkeun seueur alat. Salah sahiji kaunggulan hébatna nyaéta cocog sareng seueur modél, sapertos MacBook, MacBook Pro, Google Chromebook Pixel. Janten urang bakal tiasa ngamangpaatkeun éta sepanjang waktos, henteu paduli jinis alat anu urang anggo.

Éta ngagaduhan tujuh palabuhan dina sami. 3 port USB 3.0, port USB-C, SD sareng card reader microSD, plus HDMI. Janten urang tiasa nyambungkeun sajumlah ageung alat, anu tiasa dianggo nalika urang butuh. Merenah pisan upami laptop anjeun henteu ngagaduhan port anu cekap.

Amazon daun kami sareng harga 24,99 euro dina promosi ieu. Sapertos sésana, pikeun kéngingkeun diskon anjeun kedah nganggo kode ieu: BPC43TWP.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.