Smart Light Bulb sareng Smart Socket, lampu pinter sareng Koogeek [ANALISIS]

Langkung seueur pangguna anu ngamimitian mertimbangkeun alternatif pinter anu sayogi di pasar pikeun ngajantenkeun lingkungan bumi na sakumaha raoseun. Éta naha tim ti Koogeek, Perusahaan Cina anu gaduh pangalaman éksténsif dina produk IoT, nawiskeun sababaraha produk anu cocog sareng sistem HomeKit, démo anu diadaptasi ku Apple.

Dinten ieu kami masihan anjeun dua alternatif anu langkung mirah sareng langkung fungsional pikeun ngajantenkeun lampu anjeun di bumi, urang nyarioskeun Smart Light Bulb sareng Smart Socket ku Koogeek. Cicing sareng kami sareng mendakan kumaha jalanna sareng sadayana yén sistem calakan ieu sanggup dilakukeun pikeun anjeun.

Kami badé nganalisis karakteristik masing-masing alat ieu nyalira, sanaos ti perusahaan anu sami aranjeunna sacara logis bakal gaduh langkung ti hiji titik anu sami, janten, ulah sono detil ciri na, maka anjeun bakal tiasa ngabandingkeun sareng alternatip anu sanés, sanaos kami parantos ngantisipasi yén sesah milari alat sanés anu ngagaduhan ciri anu sami anu kalebet ciri anu sami dina harga anu saendahna. Koogeek, ahli dina ieu sareng éta ogé parantos masihan mérek inohong anu nempatkeun éta dina tingkat anu sami sareng anu sanésna anu asalna ti Tiongkok sapertos Aukey, anu parantos terang kumaha ngadamel produk anu kualitas sareng démokratisasi aranjeunna.

Bohlam Lampu Smart

Hayu urang angkat heula sareng bohlam pinter, ieu mangrupikeun produk anu biasana langkung gancang asupkeun kana panon, Kusabab éta bohlam lampu saderhana anu nyumput dina jero téknologi anu diperyogikeun sahingga tiasa janten sistem lampu pinter sadayana sareng dina waktos anu sami mempermudah sadaya padamelan padamelan ngalangkungan fitur Siri sareng HomeKit.

Ciri umum

  • Tipo Alat pinter: bohlam standar E27 ukuran stop kontak bohlam.
  • alat cocog: Boh Android (ngalangkungan aplikasi na), sareng ios ngalangkungan HomeKit atanapi aplikasi na nyalira, sanaos integrasi sareng HomeKit ngajantenkeun langkung pikaresepeun di lingkungan Apple.
  • beurat total bohlam: 299 gram.
  • Konsumsi kakuatan sareng tanaga: 8W.
  • Lumens: 500.
  • Tonality lampu Palasik: Antara 2.700K sareng 6.000K.
  • Warna alternatif: Ku konfigurasi dugi ka 16 juta dina total sareng jinis RGB na lampu LED.
  • sambungan: Bluetooth 4.0 sareng WiFi.

Éta menonjol kumaha gampangna dipasang, upami urang nganggap instalasi pikeun ngaco bohlam kana wadah lampu anu cocog, kanyataanna nyaéta aranjeunna moal tiasa langkung gampang. Teras dina waktos konfigurasi kami badé nuturkeun jalur anu kami pikaresep, ngalangkungan aplikasi na nyalira atanapi ngalangkungan HomeKit, ngamangpaatkeun Konci alat anu ditawarkeun ku stiker anu kalebet dina kotak, urang ngan saukur kedah ngalebetkeun aplikasi Home Apple sareng scanning angka-angka éta sésana sacara harfiah "sapotong jajan."

Anggoan sadidinten sareng sensasi munggaran

Naon anu paling matak nalika anjeun ngamimitian nyaéta beuratna langkung seueur tibatan bohlam LED anu sanés (kasohor ku enteng), tapi tangtosna, éta di jero cap ngagaduhan sadayana téknologi na. Tapi tangtosna, urang kedah émut yén éta leres-leres mandiri, henteu kedah mésér supir nyalira saluareun telepon sélulér urang, naon deui anu tiasa urang pénta?

Sakali urang parantos ngamimitian nganggo éta, urang tiasa teras nyarios "Hei Siri, pareuman lampu", atanapi milih panggunaan ngalangkungan saklar aplikasi Bumi (Bumi upami anjeun ngagaduhan ios dina basa Spanyol). Henteu aya anu nyegah urang nganggo bohlam ku cara tradisional, nyaéta, ngagunakeun tombol dina témbok. Tangtosna, bohlam bakal ngaluarkeun warna sareng inténsitas anu parantos urang atur sateuacana ngalangkungan aplikasi atanapi Bumi.

Nanging, kusabab ciri sareng kacaanganana, idéalna nyaéta masangna dina wadah lampu sékundér, salaku lampu lantai atanapi sékundér, kumargi sanaos lampu henteu kuat teuing, kamungkinan ngarobih warna sareng nyetél bumi anjeun langkung saé upami henteu dipancarkan langsung ti luhur.

Kantong Smart

Urang ayeuna giliran alternatif anu langkung alit, kirang fungsional tapi ogé pikaresepeun gumantung kana kaayaan naon. Dina waktos ieu urang badé ngagaduhan stop kontak di payuneun urang, nyaéta basa anu nganggo benang awéwé E27 standar, sareng lalaki anu ukuranana sami. Maksudna nyaéta dina basa ieu urang tiasa ngalebetkeun bohlam lampu anu urang pikahoyong sahingga gancang ngarobahna janten sistem lampu anu cerdas. Ieu gaduh kontra na aya hubunganana sareng versi Smart Light Bulb, sakumaha anu logis, sabab urang moal tiasa ngatur héndsét atanapi warna bohlam, sistem pasip (bohlam) bakal janten anu nangtoskeun ciri-ciri ieu.

Ciri umum

  • Tipo alat pinter: cap ukuran pinter E27 boh lalaki boh awéwé.
  • alat cocog: Boh Android (ngalangkungan aplikasi na), sareng ios ngalangkungan HomeKit atanapi aplikasi na nyalira, sanaos integrasi sareng HomeKit ngajantenkeun langkung pikaresepeun di lingkungan Apple.
  • beurat total paranti: 130 gram.
  • sambungan: Bluetooth 4.0 sareng WiFi.

Sakali deui, anu menonjol nyaéta pamasangan, urang ngan saukur kedah ngaco dina bohlam anu urang badé ngadamel "pinter" sareng ngaco set kana stop kontak standar. Kami moal peryogi langkung waktos. Teras dina waktos konfigurasi urang bakal nuturkeun jalur anu urang pikaresep, ngalangkungan aplikasi na nyalira atanapi ngalangkungan HomeKit, ngamangpaatkeun Konci alat anu ditawarkeun ku stiker anu kalebet dina kotak.

 

Anggoan sadidinten sareng sensasi munggaran

Dina hal ieu urang ngan bakal tiasa ngahurungkeun bohlam atanapi pareuman HomeKit atanapi panerapan nyalira tina Koogeek, nyaéta, urang moal tiasa ngendalikeun langkung seueur parameter. Mangrupikeun pelengkap anu sampurna upami contona urang ngagaduhan lampu bohlam anu langkung pinter di bumi tapi urang ngan saukur hoyong ngatur sareng mareuman. Éta diwangun dina plastik bodas sareng ogé ngagaduhan tombol ON / OFF sorangan.

Pendapat editor

Koogeek Smart Light bohlam sareng Smart Socket
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
29,99 a 42,99
  • 80%

  • Koogeek Smart Light bohlam sareng Smart Socket
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 85%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 85%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%

Ieu mangrupikeun dua alternatif anu paling murah anu bakal kami mendakan di pasar gaduh sistem pencahayaan cerdas bebas, utamina upami urang hoyong ngamangpaatkeun fitur HomeKit. Mungkin Smart Light Bulb langkung pikaresepeun kusabab ciri na, tapi upami anjeun hoyong ngamimitian dina hal sapertos kieu, Koogeek pasti bakal janten alternatif anu saé.

  • Teu aya produk anu kapendak.
  • Teu aya produk anu kapendak.

Naros

  • Bahan sareng desain
  • HomeKit
  • harga
  • ?

Kontra

  • Bohlam Cahya Smart moal awét salamina
  • Nalika anjeun mareuman tombol éta bakal leungit sambungan
  • ?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.