Kumaha cara balikkeun produk di Amazon

Amazon

Amazon Éta ayeuna mangrupikeun salah sahiji toko online paling sering dianggo di dunya, sareng salah sahiji anu pang populerna di Spanyol, dimana éta henteu lami teuing dioperasikeun, tapi éta parantos tiasa ngarusak rékaman sareng mekarkeun pusat logistikna dimana aranjeunna damel sareng puluhan karyawan. Diantara penjualan anu ditawarkeun ku perusahaan anu diciptakeun ku Jeff Bezos nyaéta kamampuan mésér naon waé, sareng tangtosna pikeun ngabalikeunana kalayan gampang sareng henteu nganggo séép euro.

Amazon ngamungkinkeun anjeun balikkeun ampir sadaya produk anu dipésér, kanggo waktos anu lami, sareng tanpa komplikasi teuing. Upami anjeun henteu kantos ngicalan salah sahiji hal anu anjeun parantos mésér, dinten ieu kami bakal ngajelaskeun kumaha balikkeun produk dina Amazon.

Upami éta pangunjung munggaran anjeun di toko virtual anu ageung, tong hariwang, kumargi éta mangrupikeun hal anu saderhana, hatur nuhun kana platform e-commerce éta ngagaduhan jasa pamulangan sahingga anjeun tiasa sacara gampil milangkeun sadayana atanapi ampir sadaya artos anjeun dibayar.

Kumaha cara balikkeun produk di Amazon

Pikeun ngabalikeun produk anu dibeli di Amazon, Mimiti anjeun kedah ngakses bagian Pesenan kuring, saatos ngaidentipikasi diri anjeun nganggo nami pangguna sareng kecap akses anjeun. Ayeuna anjeun kedah milarian urutan anu anjeun badé balikeun teras pencét dina tombol Return or ngaganti produk.

Amazon

Entong hilap iraha waé yén waktos balikna 30 dinten, sanaos dina waktos-waktos anu tangtu dina sataun, sapertos Natal, jaman ieu tiasa ningkat pisan. Salaku conto, dina usum Natal pamungkas, Amazon manjangkeun jangka waktu balik di luhur 60 dinten supados sadayana tiasa mésér tanpa mikir yén bakal gaduh waktos anu singget pikeun mulang.

Dina turun-handap anu némbongan anjeun kedah milih alesan anu hoyong dipulangkeun ku produk, nyobian diluyukeun sareng kanyataan saloba mungkin. Teras tambahkeun koméntar upami anjeun peryogi teras pencét tombol Teraskeun.

Amazon

Ngabalikeun duit tina jumlah mayar atanapi pengiriman barang anyar

Gumantung kana alesan anu anjeun pilih, sareng salami éta tulisan ngamungkinkeun, kami bakal ngagaduhan pilihan pikeun nyungkeun bursa atanapi anu sami, kintun barang énggal, atanapi ngabalikeun duit tina jumlah anu dibayar dina waktos mésér, dibarengan ku biaya pengiriman.

Salaku conto, upami barang anu anjeun badé balikeun deui sapasang sapatu, Amazon bakal masihan anjeun pilihan pikeun ngirim ka batur ku ukuran anu paling pas anu anjeun peryogikeun atanapi anjeun tiasa ngabalikeun artos. Boh tina dua pilihan anu anjeun pilih moal aya biaya tambahan pikeun saku anjeun. Tangtosna, upami barangna parantos dijual ku anu ngajual éksternal ka Amazon, sadaya ieu tiasa rada beda-beda kumargi pamulanganana kedah disatujuan sateuacan ku anu ngajual.

Upami anjeun parantos milih pilihan pikeun Amazon kanggo ngauihkeun artos ka anjeun, anjeun teras tiasa milih cara kusabab anjeun resep nampi artos; voucher kado Amazon atanapi ngalangkungan metode pamayaran aslina. Ngantosan kanggo nampi artos deui nyaéta antara 5 sareng 7 dinten saatos anjeun parantos ngintunkeun produk sareng éta parantos ditampi di pusat logistik toko virtual ageung.

Dina raraga ngirimkeun produk, urang kedah milih salah sahiji pilihan anu sayogi pikeun mulang dina layar salajengna. Anjeun tiasa nyandak nyalira ka perusahaan kurir anu dituduhkeun atanapi ka Kantor Pos atanapi nyungkeun aranjeunna sumping ka bumi anjeun pikeun nyandak éta. Gumantung kana produk anu anjeun mésér, pangbalikanana gratis atanapi aranjeunna bakal ngeusi batre anjeun jumlah anu dina kaseueuran kasus anjeun kedah nganggap. Anu terakhir biasana kajadian nalika produk parantos dijual ngalangkungan pihak katilu.

Nyitak labél

Léngkah pamungkas nyaéta nyitak labél anu bakal disadiakeun ku Amazon pikeun pangiriman kami. Teras potong sareng pasang kana bungkus anu anjeun badé balikeun deui. Entong hilap nempatkeun labél anu dituduhkeun dina barang anu badé dipulangkeun. Ayeuna urang peryogi léngkah pamungkas, nyaéta nyandak ka Kantor Pos, pilihan anu paling gampang pikeun mulang, sareng éta yén aranjeunna moal ngeusi batre kami euro tunggal pikeun pengiriman barang, anu leres-leres merenah tur pikaresepeun.

Naha anjeun hasil balikkeun produk anjeun anu dibeli di Amazon?. Béjakeun ka kami dina rohangan anu ditangtoskeun pikeun koméntar dina tulisan ieu atanapi ngalangkungan salah sahiji jaringan sosial dimana kami aya, sareng ogé nyaritakeun upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi masalah sareng kami bakal nyobian masihan anjeun pikeun ngajawabna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.