Kumaha cara masang sareng ngonpigurasikeun Google Home

Imah Google Tiap dinten teknologi langkung dihijikeun kana dinten ka dinten urang, mangtaun-taun urang gaduh smartphone dimana urang ngagaduhan ampir sadaya inpormasi anu urang peryogikeun pikeun dinten ka dinten, sahingga pasti langkung ti hiji henteu ngabayangkeun dina kaayaan naon waé anu hirup tanpa kanyamanan éta Tapi aya hiji hal anu parantos muncul sababaraha taun, nyaéta asistén sora.

Éta sadayana dimimitian deui dina 2011 kalayan diluncurkeun Siri pikeun alat apel, tapi kabeneran pikeun urang sababaraha taun ka pengker, kakuatan sapertos Google atanapi Amazon parantos lebet pasar masihan kamungkinan gaduh asistén anu saé kanggo artos anu kirang, urang bade ngajelaskeun kumaha carana ngonfigurasi sareng masang Google Home pikeun bumi pinter urang.

Léngkah munggaran

Duanana Google sareng Amazon parantos lebet ka bumi sanés ngan ukur ku asisténna pikeun smartphone tapi ogé sareng alat anu khusus, dina dua kasus éta kami ngagaduhan panyatur kanggo sadayana anggaran sareng dina tulisan ieu kami bakal ningali kumaha Google Home dipasang sareng ngonpigurasi di bumi urang sareng ieu Urang kedah mimitian ku ngaunduh aplikasi Google Home anu sayogi pikeun duanana ios Sedengkeun pikeun Android

Gaya hirup Sonos Beam

Sakali aplikasi ieu diunduh ti toko anu saluyu sareng platform kami, hal anu mimiti ditanyakeun ka kami nyaéta akun Google, éta henteu kedah janten gmail, akun naon waé anu aya hubungan sareng akun Google bakal cekap. Sakali ieu réngsé urang mimitian "nyiptakeun bumi", saprak naon anu urang hoyong ku panyatur sareng Asisten Google nyaéta ngajantenkeun bumi kami janten bumi anu cerdas kalayan anu ngajantenkeun dinten urang ka dinten langkung raoseun kalayan henteu aya watesnna fungsi anu cocog naha sipatna otomatisasi bumi atanapi luang, Hal anu munggaran pikeun ngahontal ieu nyaéta panyatur anu cocog sareng Asisten Google sareng urang kedah nganggo jalma-jalma anu dipasarkeun ku Google nyalira sacara global diantara sadaya modél ieu:

Spéker pinter Google resmi ieu tiasa dilengkepan ku panyatur Bluetooth sanésna upami anjeun hoyong kéngingkeun sora anu langkung saé atanapi ngadistribusikaeun di sakuliling bumi anjeun, tapi éta penting upami anjeun hoyong alat anu nganggo mikropon mandiri sareng henteu gumantung kana smartphone anjeun. Modél-modél ieu dijual di kaseueuran toko tapi anjeun ogé tiasa ngagaleuh langsung di toko online Google.

Google Imah Mini

Setélan pikeun aplikasi sareng spiker Google Home kami

Kami parantos gaduh speaker kami nyambung sareng aplikasi dipasang dina smartphone, pikeun ngaitkeun kadua alat éta kami bakal nganggo jaringan WiFi lokal, urang kedah ngalebetkeun nami sareng alamat kami pikeun operasi anu optimal pikeun asistén, maka kami milih lokasi anu badé dituju. nomeran speaker kami (ruang tamu ruang konperénsi, kamar mandi, dapur jsb ...).

Upami urang langkung ti hiji anggota di bumi, urang tiasa ngundang anggota supados aranjeunna tiasa nganggo panyatur sapertos anu aranjeunna Kalayan ngirimkeun uleman ka akun email anjeun anu aya hubunganana sareng jasa Google, kami nampi sadayana idin anu dibutuhkeun ku aplikasi upami urang hoyong fungsina sacara optimal, upami kami henteu ngagaduhan aplikasi Google dipasang, éta bakal ngabutuhkeun kami pikeun masangana, urang nampi kumargi urang milari asistén tiasa ngajawab kami seueur patarosan anu tiasa, sareng berkat ieu kahontal.

Jasa Musik sareng Pidéo

Kami ayeuna ngiringan jasa musik anu urang hoyong kaitkeun kana alat kami, diantarana Spotify, YouTube Music, Google Play Music atanapi Dreezer, sakali dipilih éta bakal naros kami ngaitkeun akun kami tina platform anu dipikahoyong kana Google Home, pikeun éta kami bakal nyungkeun email sareng kecap akses pangguna, ti waktos éta ngan ukur nyebut "hé Google maénkeun playlist Spotify terakhir kuring" Dina cara nu sami, urang ogé tiasa ningkatkeun atanapi nurunkeun jilidna, angkat ka lagu salajengna atanapi milarian lagu anu sanésna, kedah dicatet yén upami urang henteu ngagaduhan akun Premium tina jasa musik streaming mana waé ngan ukur YouTube Music atanapi Spotify anu gaduh pilihan gratis na.

google mini

Kami parantos ngagaduhan jasa musik karesep kami numbu tapi upami anjeun ngagaduhan TV anu cocog, anjeun ogé tiasa resep kamungkinan numbu ka Google Home anjeun, ku cara kieu ogé Urang tiasa nonton eusi tina platform sapertos Netflix atanapi YouTube ngalangkungan paréntah sora dina TV urangSalaku conto, "hei Google nempatkeun Netflix Narcos dina tipi" atanapi "hey Google nempatkeun pidéo panganyarna ngeunaan Actualidad Gadget dina YouTube", tina pangalaman kuring sorangan aya sababaraha hal anu langkung raoseun tibatan linggih dina dipan sareng nyungkeun Google nempatkeun Seri anjeun atanapi pidéo anu pikaresep dina TV tanpa kedah némpél naon-naon, sabab upami pareum éta bakal dihurungkeun sacara otomatis, kedah dicatet yén upami TV urang henteu cocog, Kalayan Chromecast tina generasi naon waé urang bakal ngajantenkeun TV kami cocog sareng fungsi naon waé anu dikaitkeun sareng Google Home.

Nelepon atanapi nampi telepon

Kami parantos gaduh konfigurasi jasa multimédia numbu sareng ngonpigurasi ka Imah Google kami, tapi pikeun ngarengsekeun ngahubungkeun jasa utama, urang ngagaduhan pilihan kanggo nelepon sareng nampi telepon nganggo pangguna Google Duo atanapi bahkan nyauran panyatur anjeun nyalira Pikeun ngahubungi saha waé anu aya di bumi dina waktos éta, urang ngan ukur kedah ngalebetkeun nomer telepon sélulér urang sareng pilih nagara asalna, ti waktos éta aya pangguna anu terang nomer anjeun atanapi akun Google bakal tiasa ngahubungi Hubungi anjeun ngalangkungan Jasa Google, bahkan upami anjeun henteu ningali pikaresepeun pikeun komunikasi sareng pihak katilu, éta tiasa mangpaat pisan nalika anjeun badé nyauran bumi teras ngalakukeun lengkep tanpa landline (hal anu ngaganggu langkung ti anu sanés dina waktos ieu).

Kami bakal parantos réngsé ngonpigurasikeun alat sareng kami bakal nampi daptar anu diringkeskeun tina sagala hal anu kami parantos atur pikeun ngalacak éta bisi urang tinggaleun hiji hal.

Siapkeun Imah Google

 

Kamungkinan sareng rekomendasi

Sacara pribadi salah sahiji hal anu kuring paling anggo ku Google Home nyaéta kontrol otomatisasi bumi di bumi kuringKu ieu kuring hartosna hal-hal sadidinten sapertos ngendalikeun pencahyaan, ngarobah suhu termostat, muka atanapi nutup buta, mesen vacuum cleaner robot tiasa dianggo atanapi ngahurungkeun kipas.

Lampu Imah Google

Hal anu mangpaat pisan nyaéta Nyiptakeun panginget supados teu aya anu kajantenan, contona "Hé Google ngingetan kuring mésér roti jam 13:00 sonten" atanapi "hé Google nyetél alarm jam 07:00 énjing"Kami ogé tiasa nyiptakeun rutinitas sahingga, gumantung kana paréntah sora anu kami anggo, asistén ngalakukeun tindakan anu béda, contona ku paréntah: "Héi Google, wilujeng énjing" sahingga éta ngabéjaan ngeunaan kalénder anjeun pikeun sadidinten, cuaca , éta maca anjeun panginget anjeun pikeun dinten ieu atanapi ngawartosan anjeun upami aya patalimarga dina jalan damel sahingga saatos éta bakal masihan anjeun kasimpulan sadaya warta anu paling penting tina Google Discord.

Alat anu cocog anu disarankeun:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)