Kumaha Ngunduh Photomath pikeun PC Gratis (Versi panganyarna)

photomath pikeun pc

PhotoMath parantos janten populér alat pikeun telepon sélulér urang, ku éta urang tiasa ngatasi masalah matématika nganggo kaméra terminal urang. Pangembangna parantos nyebat aplikasi éta kalkulator munggaran dumasar kana kaméra, tapi éta mangrupikeun alat anu penting pisan pikeun ngajar di bumi, sabab éta tiasa ngabantosan pisan ka sepuh anu hoyong ngabantosan murangkalihna ngalaksanakeun padamelan di bumi. Kalayan aplikasi ieu kami ngan saukur nyandak poto persamaan sareng nawiskeun kami hasilna, ogé pitunjuk pikeun ngalaksanakeun éta saléngkah-saléngkah.

tapi, Naha aplikasi ieu tiasa dianggo dina komputer urang? Leres, sanaos pikeun ieu urang kedah nganggo émulator AndroidÉta sanés masalah tapi tiasa teu raoseun pikeun sababaraha sareng rada rumit. Éta gunana khusus pikeun anu henteu hoyong ponselna caket nalika diajar atanapi damel. Tanpa diragukeun, unggal murid atanapi sepuh bakal ngahargaan alat ieu dina seueur alat sabisa. Dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha cara ngaunduh PhotoMath dina PC anjeun gratis dina versi pang anyarna.

1. Unduh émulator Android pikeun PC

Aplikasi ieu sayogi pikeun Android janten urang kedah niru Android tina PC urang, kusabab éta seueur program, tapi urang bakal nyarankeun anu khusus, nyaéta Bluestacks. Ieu mamang program emulasi Android anu paling populér, tapi ogé anu paling épisién sareng fungsional. Salaku tambahan pikeun anu paling dianggo, masang éta ngagaduhan kaunggulan upami urang ngagaduhan masalah, urang bakal ngagaduhan rébuan solusi dina hiji klik dina wéb.

bluestacks

Unduh Bluestacks dina tautan ieu pikeun PC atanapi MAC.

Anjeun tiasa ningali kompilasi ieu émulator Android anu parantos kami damel sateuacana dina wéb, dina tautan ieu upami anjeun gaduh macOS, atanapi dina ieu anu sanés bisi anjeun gaduh Windows PC.

2. Pasang émulator Android dina PC atanapi macOS urang.

Masang émulator Bluestacks saderhana pisan, urang kedah aksés kana halaman wéb resmi na sareng ngamimitian unduhanKami bakal mendakan éta dina folder unduhan pakakas urang. Sakali unduhan parantos réngsé, kami bakal ngaéksekusi file pamasangan sareng béréskeun nuturkeun sadaya pitunjuk, ati-ati henteu masang tambihan pikeun pangotéktak atanapi nampi jinis iklan naon pikeun mail kami.

3. Unduh Photomath

Saatos émulator dipasang dina komputer urang, urang kedah ngajalankeun na milari palang teang, di jerona urang bakal nyerat PhotoMath teras pilih. Aksés kana toko aplikasi Google bakal dibuka sareng éta bakal ditingalikeun ka kami di Bluestacks. Urang ngan ukur kedah mencét tombol install sakumaha anu dilakukeun dina handphone Android.

Sakali instalasi parantos réngsé, urang bakal mendakan ikon na di Laci aplikasi anu dipasang, upami kami henteu tiasa mendakanana, kami bakal ngaksésna nganggo mesin pencari émulator. Émut yén aplikasi dikembangkeun pikeun telepon sélulér ngarah mungkin gaduh sababaraha kalemahan anu sanés nganggo éta dina émulator komputer.

Indikasi ieu valid boh pikeun komputer anu ngagaduhan sistem operasi Windows ogé pikeun komputer anu nganggo sistem operasi macOS.

Aplikasi Android anu pikaresepeun pikeun ditiru dina PC

Aya seueur aplikasi atanapi gim anu pikaresepeun anu urang teu tiasa mendakan dina komputer urang, tapi yén urang tiasa niru tanpa masalah sareng Bluestacks, kami bakal namina sababaraha anu paling pikaresepeun.

Remini

Éditor poto anu hebat anu bakal ngajantenkeun poto kami anu pangkolotna katingali sapertos anu paling anyar anu dicandak nganggo kaméra paling modéren, éta mangrupikeun aplikasi anu ngagaduhan fungsi leres-leres meresihan poto anu kabur atanapi piksel kami yén urang jaga tina nalika héndsét sanés anu ayeuna.

Remini

Hasilna héran, Sanaos éta henteu katingalina sapertos poto pangsaéna anu kami candak ayeuna, éta bakal masihan tampilan umum pikeun sadaya poto anu kami henteu hoyong leungit tapi henteu nunjukkeun. Upami urang gaduh galeri ageung poto lami anu urang lami-lami dipilarian kanggo diropatkeun, ieu mangrupikeun kasempetan urang sareng anu pangsaéna nyaéta leres-leres gratis pikeun Android janten urang kedah masangna sareng ngémut sadayana poto hiji-hiji sareng simpen salinan anu diédit dina folder.

Whastsapp

Sanaos aya versi wéb WhatsApp kalayan seueur fungsi, éta salawasna gumantung kana terminal kami sareng henteu ngagaduhan sadaya fungsi anu kami resep dina telepon kami, kalayan édisi Android na pikeun émulator, kami bakal ngaraosan aplikasi WhatsApp anu leres-leres mandiri dimana kami tiasa ngaitkeun nomer telepon sareng nelepon pidéo sareng fungsi lengkepna tanpa aya masalah.

Daptar siaran WhatsApp

Tapatalk

Aplikasi kasohor ieu maksa ngalangkungan forum favorit urang, parantos sadayana dikelompokkeun sareng sistem olahpesen instan bebas na, mangrupikeun aplikasi anu sanés anu urang tiasa nikmati ku émulator Android. Salian ti nuturkeun forum favorit urang, éta ogé ngamungkinkeun kami pikeun unggah poto sareng waspada ti sadayana sacara instan ngalangkungan béwara push.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.