Kumaha carana dianggo sareng file PDF di Microsoft Edge Chromium

Microsoft Tepi

Kusabab Microsoft ngumumkeun yén éta damel dina versi anyar tina browser Edge na, pikeun Windows 10 sareng dumasar kana Chromium (mesin anu sami aya di Google Chrome), seueur pangguna anu daék nyobian anyar kana peramban Windows 10 asli, kasempetan anu aranjeunna mangpaatkeun lengkep sareng parantos ngantepkeun aranjeunna kéngingkeun pangsa pasar.

Sateuacan ngaleupaskeun vérsi akhir Microsoft Edge berbasis Chromium, pangsa pasar Tepi 3%. Dua bulan saatos diluncurkeun, éta parantos aya dina 5%, sanaos masih jauh ti dominasi Chrome, sareng pangsa pasar 67%. Tepi anyar henteu ngan ukur langkung gancang sareng nyéépkeun sumber anu kirang dibandingkeun sareng versi sateuacanna, tapi ogé, éta cocog sareng masing-masing ekstensi Chrome.

Microsoft Tepi

Upami anjeun rutin nganggo Chrome hatur nuhun kana kemungkinan anu teu aya watesna anu ditawarkeun ku panyambungna, anjeun tiasa jantenkeun parobihan tina hiji panyungsi kana browser anu sanés tanpa aya masalah. Terintegrasi kana Windows 10, éta ngajantenkeun operasi optimal, langkung saé tibatan anu ditawarkeun ku Chrome, panyungsi anu sok dituduh (sareng leres kitu) janten pemakan sumberdaya dina sistem operasi mana waé (sanaos dina macOS sakedik manteng).

Windows 10 henteu ngan ukur fokus kana komputer desktop, tapi ogé cocog sareng komputer layar sentuh, sapertos kisaran Surface Microsoft, kisaran anu nawiskeun kagunaan gaduh sistem operasi desktop dina tablet, tablet anu gancang janten komputer nalika urang kedah nambihan keyboard.

Kaseueuran pangguna nyéépkeun waktos anu lami dina panyungsi, panyungsi anu kami henteu ngan ukur ngagaduhan aksés ka gambar, pidéo, inpormasi naon waé ... tapi ogé parantos janten alat damel dina seueur perusahaan ngantepkeun aplikasi nyalira anu dianggo kapungkur.

Buka sareng edit file dina format PDF

File PDF mangrupikeun format anu paling sering dianggo ayeuna pikeun ngabagi dokumén, umum atanapi swasta, berkat fitur anu béda anu ditawarkeun ku format ieu. Sigana mah Microsoft mangrupikeun hiji-hijina pabrikan anu sadar yén aranjeunna sacara praktis tiasa silih gandeng sareng ti saprak versi mimiti Edge, éta nambihan kamampuan pikeun muka sareng damel sareng dokumén dina format ieu. Nyatana, upami anjeun teu ngagaduhan aplikasi anu ngadukung file dina format PDF, Microsoft Edge bakal tanggel waler pikeun mukakeunana. Naon anu urang tiasa laksanakeun sareng Microsoft Edge sareng file PDF?

Eusian formulir PDF

Di pasar urang tiasa mendakan sajumlah ageung aplikasi anu ngamungkinkeun urang damel dina format PDF, anu seuseueurna dibayar, sanaos kabutuhan urang minimal, sapertos tiasa eusian dokumen resmi saderhana pikeun tiasa nyetak engké atanapi ngabagi na.

Kalayan Microsoft Edge kami tiasa ngeusian naon waé jinis dokumén umum atanapi swasta anu diformat sateuacana kanggo nunjukkeun bidang anu urang kedah dieusian (sadayana masarakat ngagaduhanana), anu ngamungkinkeun urang ngeusian dokumén dina kirimkeun aranjeunna telematically tanpa kedah scan, nyetak sareng ngirim aranjeunna ku pos atanapi sacara fisik nampilkeunana.

Sorotan / ngagariskeun téks sareng nyatet

Microsoft Tepi

Nalika diajar atanapi maca sacara saksama hiji dokumén dina format ieu, urang sigana resep pisan nyorot naon bagian anu paling penting ti éta, boh nyorot bagian tina téks atanapi ngadamel anotasi ku tangan. Tepi anyar, sapertos anu sateuacanna, ogé ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun duanana fungsi, sanaos ngadamel anotasi, urang kedah ngagaduhan pulsa anu saé pisan sareng beurit atanapi nganggo stilus langsung dina layar sentuh alat upami éta ngagaduhanna.

Microsoft Tepi

Sorotan téks Éta saderhana milih téks anu ku urang hoyong disorot, diklik katuhu sareng dina menu Sorot, pilih téks anu urang hoyong anggo. Tepi nawiskeun kami opat warna anu béda: konéng, biru, héjo sareng beureum, warna anu tiasa urang anggo silih gentos pikeun ngahubungkeun paragrap sareng topik anu béda dina dokumén.

Maca téks

Fitur anu sanés anu ditawarkeun ku Tepi ka kami nyaéta kamungkinan maca téks nyaring ngalangkungan ahli sihir anu aya dina komputer urang, anu ngamungkinkeun urang pikeun ngalakukeun hal-hal sanés nalika ngupingkeun dokumén tibatan maca éta. Pikeun ngamangpaatkeun fungsi ieu, urang kedah milih téks, pencét tombol beurit katuhu sareng pilih Sora.

Puterkeun dokumén

Microsoft Tepi

Pasti dina langkung ti hiji kasempetan anjeun nampi dokumén dina format PDF éta éta henteu berorientasi saé, anu maksa urang pikeun muterkeun dokumén ku aplikasi pihak katilu pikeun tiasa maca kalayan leres upami urang henteu hoyong muterkeun monitor atanapi sirah. Hatur nuhun kana Edge, fungsi ieu ogé sayogi, nyaéta fungsi anu ngamungkinkeun urang kéngingkeun arah jarum jam atanapi jarum jam.

Simpen sadayana modifikasi

Sakali kami parantos ngadamel sadaya parobihan anu ditawarkeun ku Edge ka kami dina dokumén dina format PDF, urang tiasa simpen parobahanana, boh dina dokumén anu sami dina salinan na. Parobihanana bakal disimpen dina file sareng bakal sayogi pikeun saha waé anu muka dokumén, henteu paduli aplikasi anu aranjeunna anggo.

Naon anu teu tiasa kami lakukeun ku Microsoft Edge dina file PDF

Kanggo ayeuna, hayu urang ngarepkeun yén dina vérsi hareup bakal dilaksanakeun, éta kamungkinan dokumén tanda nambihan tanda tangan anu sateuacana disimpen dina komputer urang, fungsi anu janten langkung umum, utamina dina bidang bisnis nalika nandatanganan kontrak padamelan atanapi jinis dokumén nanaon.

Kumaha ngaunduh Microsoft Edge Chromium

Microsoft Tepi

Upami anjeun henteu kéngingkeun kasempetan édisi Chromium anyar tina Tepi, anjeun parantos ngalaksanakeunana. Upami anjeun gaduh Windows 10 anu diénggalan kana vérsi anu pangénggalna, sigana anjeun parantos dipasang dina komputer anjeun sareng anjeun parantos perhatoskeun pamutahiran anu penting dina operasina. Upami ieu sanés masalahna, anjeun tiasa langsung kana Halaman wéb Microsoft sareng unduh versi anyar ieu dumasar kana Chromium, versi sayogi pikeun Windows sareng macOS.

Microsoft Edge Chromium henteu ngan cocog sareng Windows 10 sareng macOS, tapi ogé, ogé jalan dina Windows 7, Windows 8 sareng Windows 8.1. Aya ogé vérsi pikeun ios sareng Android anu sayogi sareng berkat sinkronisasi téténgger sareng sajarah, urang tiasa ngagaduhan aksés kana data anu sami anu parantos disimpen dina komputer.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)