Kumaha carana nambihan ekstensi Chrome dina Microsoft Edge Chromium

Microsoft Tepi

Microsoft ngaluncurkeun Microsoft Edge sareng Windows 10, panyungsi anu ngagaduhan ideu ngadamel Internet Explorer, browser anu maréntah ku panangan beusi ti akhir 90an dugi ka 2012, nalika Google Chrome janten pangotéktak anu seueur dianggo di dunya ngalangkungan Internet Explorer.

Nalika mangtaun-taun parantos kalangkung, kakuasaan Chrome parantos teras sareng ayeuna aya dina ampir 3 tina 4 komputer anu nyambung kana internét ngalangkungan peramban. Kalayan Edge, Microsoft henteu ngan ukur hoyong ngarobah halaman nganggo Internet Explorer, tapi ogé hoyong nangtung nepi ka Chrome. Tapi anjeunna henteu hasil.

Mangsa mangtaun-taun, Microsoft sadar yén aya anu lepat. Masalah utama anu disajikeun ku Tepi ka kami, kami henteu ngan ukur mendakan performa na, tapi ogé dina kurangna papanjangan. Sanaos leres yén Tepi cocog sareng ekstensi, jumlahna terbatas pisan, terbatas upami urang ngabandingkeun sareng nomer anu aya dina Chrome.

Hiji-hijina jalanna ngawangun hiji peramban anyar ti mimiti, peramban basis Chromium anyar, mesin anu sami anu ayeuna aya di Chrome sareng Opera kumargi Firefox sareng Safari Apple nganggo Gecko.

Dina Januari 2020, Microsoft ngaluarkeun versi akhir tina Edge anyar, panyungsi anu nampilkeun épolusi anu penting pisan dibandingkeun sareng versi sateuacanna. Henteu ngan ukur langkung gancang, tapi ogé nawiskeun kami metode anu béda pikeun nyegah pelacakan urang na cocog sareng sadaya ekstensi yén urang ayeuna tiasa mendakan di Toko Wéb Chrome.

Kumaha carana masang Microsoft Edge Chromium

Microsoft Tepi

Janten vérsi anyar Microsoft Edge, panyungsi anu diintegrasikeun kana Windows 10, upami anjeun parantos ngapdet salinan Windows 10, kamungkinan anjeun parantos dipasang dina komputer. Upami henteu, anjeun tiasa mampir ngan ukur tautan resmi Pikeun ngaunduhna ku jaminan lengkep, tautan anu kami mendakan dina halaman Microsoft resmi.

Tina tautan na, anjeun tiasa ngaunduh duanana vérsi pikeun Windows 10, sareng vérsi pikeun Windows 7 sareng Windows 8.1 ogé vérsi pikeun macOSKusabab édisi anyar Edge ieu cocog sareng sadaya sistem operasi desktop ti 10 taun ka pengker.

Sareng nalika kuring nyarios resmi, hartosna kuring kedah waspada kana sadaya halaman wéb anu ngaku ngamungkinkeun urang ngaunduh Microsoft Edge tina sérverna, saolah-olah aranjeunna anu ngagaduhan perangkat lunak. Urang kedah waspada sabab 99% waktos, parangkat lunak pamasangan kalebet aplikasi ti pihak katilu anu bakal dipasang upami urang henteu maca sadaya léngkah anu kedah dituturkeun nalika dipasang.

Masang ekstensi dina Microsoft Edge

Microsoft Tepi

Microsoft nawiskeun rangkéan ekstensi nyalira anu ngiringan peluncuran versi anyar Edge dumasar kana Chromium, ekstensi anu tiasa urang mendakan di Microsoft Store. Pikeun ngaksés tina pangotéktak, urang kedah ngaksés pilihan konfigurasi ku ngaklik tilu titik horizontal anu aya di sudut katuhu luhur browser sareng milih ekstensi.

Pikeun ngaksés bagian tina Microsoft Store dimana ekstensi nyalira kapendak tina panyungsi nyalira, urang kedah kana kolom kénca teras pencét dina Kengingkeun perpanjangan ti Microsoft Store.

Teras sadaya ekstensi anu aya langsung ti Microsoft bakal ditingalikeun, ekstensi éta aranjeunna parantos ngalangkungan cék kaamanan ti Microsoft, sapertos sadaya aplikasi anu sayogi di toko aplikasi Microsoft. Dina kolom kénca, kami mendakan kategori aplikasi sedengkeun dina kolom katuhu anu pakait sareng masing-masing ditampilkeun.

Masang ekstensi dina Microsoft Edge

Pikeun masang salah sahiji ekstensi ieu, urang ngan ukur kedah ngeklik nami na, sareng pencét tombol Candak sahingga sacara otomatis dipasang dina salinan kami Microsoft Edge Chromium. Sakali dipasang, sapertos halna pikeun Chrome sareng Firefox sareng sésana panyungsi ngamungkinkeun pamasangan ekstensi, ikon na bakal ditingalikeun dina tungtung bar teangan.

Pasang ekstensi Chrome dina Microsoft Edge Chromium

Microsoft Tepi

Pikeun tiasa masang ekstensi Chrome dina Microsoft Edge anyar, urang kedah mimiti aksés kana jandéla anu sami ti mana urang tiasa masang ekstensi anu ditawarkeun ku Microsoft nyalira ka urang. Dina bagian kénca handap jandéla éta, urang kedah ngaktipkeun saklar Ngidinan ekstensi ti toko séjén.

Sakali kami parantos ngaktipkeun pilihan ieu, urang tiasa kana Store Web Chrome pikeun milarian sareng masang ekstensi anu urang hoyong gunakeun dina salinan basis Microsoft kami tina Microsoft Edge.

Masang ekstensi dina Microsoft Edge

Dina hal ieu, urang bakal neraskeun masang panyambungna Partéi Netflix, penyuluhan anu ngamungkinkeun urang pikeun ngaraosan eusi Netlix anu sami sareng rerencangan urang tanpa aya di tempat anu sami. Sakali kami aya dina halaman penyuluhan, pencét dina Tambahkeun ka Chrome sareng kami mastikeun pamasangan. Sakali dipasang, urang bakal mendakan éta di tungtung kotak search. Kami henteu kedah log in sareng akun Google kami pikeun masang perpanjangan dina Edge Chromium.

Kumaha cara miceun ekstensi dina Microsoft Edge Chromium

Hapus ekstensi dina Microsoft Edge

Pikeun ngaleungitkeun ekstensi anu sateuacan urang dipasang dina Microsoft Edge, urang kedah ngaksés pilihan konfigurasi sareng lebet bagian Ésténsi. Dina bagian ieu, sadaya ekstensi anu parantos kami pasang sateuacana, naha éta mangrupikeun ekstensi atanapi ekstensi Microsoft nyalira ti Toko Wéb Chrome.

Prosedur ngaleungitkeun éta tina komputer urang sami, sabab urang ngan ukur kedah ngalegaan pikeun ngaleungitkeun na pencét dina Cabut (perenahna sahandapeun nami panyambungna) mastikeun hapusan dina léngkah salajengna. Pilihan séjén anu ditawarkeun ku Tepi Kromium nyaéta mareuman panyambungna.

Upami urang mareuman panyambungna, ieu bakal lirén damel di panyungsi kami, ikon na moal ditingalikeun dina tungtung kotak pamilarian, tapi tetep bakal sayogi pikeun ngaktipkeunana nalika urang meryogikeunana. Pilihan ieu idéal pikeun diuji upami salah sahiji ekstensi anu urang nembé dipasang dina komputer urang mangrupikeun panyabab masalah anu ditepikeun.

Upami anjeun ngagaduhan patalékan ngeunaan prosés na, tong ragu tinggaleun dina koméntar sareng kalayan senang Kuring bakal ngabantosan anjeun pikeun méréskeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)