Kumaha carana nambihan widget WhatsApp kana layar konci dina Android

WhatsApp

Dina raraga ngagunakeun fitur penting ieu sapertos tiasa nempatkeun widget WhatsApp dina layar buka konci pikeun langsung ngakses pesen anjeun, anjeun kedah gaduh Android 4.2 atanapi langkung luhur, kusabab éta aya dina vérsi ieu dimana widget didukung.

Ogé émut yén upami anjeun ngaktipkeun widget WhatsApp ieu, saha waé anu ngagaduhan aksés kana telepon anjeun Anjeun bakal tiasa ngakses pesen tina aplikasi olahtalatah paporit anjeun, janten mangrupikeun hal anu kedah terang sateuacanna.loba anggo telepon Android kanggo komunikasi ngaliwatan jasa olahtalatah populér disebut WhatsAppKu alatan éta, bisa ngakses aplikasi langsung saat-saat alat diaktipkeun tiasa penting pisan pikeun sabagian.

Hal kahiji anu kedah dilakukeun pikeun ngaktipkeun widget nyaéta buka setélan dina WhatsApp sareng dina katégori béwara diaktipkeun dina "Popup notification" pilihan "Salawasna nunjukkeun unsur popup". Kalayan ieu, anjeun bahkan bakal kéngingkeun layar pikeun ngaktipkeun pesen anu dimaksud, tetep dina layar konci nalika anjeun muka konci.

Widget WhatsApp

Dina Android sakumaha standar

Upami anjeun gaduh Android salaku standar dina salah sahiji alat Nexus atanapi ROM AOSP, anjeun tiasa aktipkeun widget dina layar konci tina WhatsApp.

  • Mimiti anjeun kedah angkat ka Setélan> Kaamanan sareng dina kategori kaamanan layar, aktipkeun pilihan pikeun ngaktipkeun widget.
  • Ayeuna anjeun kedah angkat ka layar konci terminal sareng ti tengah anjeun ngadamel gerakan gurat. Anjeun bakal ningali simbol + na. Pencét teras pilih WhatsApp tina daptar anu bakal muncul.
  • Dina waktos salajengna basa Anjeun ngaktipkeun alat, widget WhatsApp bakal némbongan. Upami ku alesan naon waé anjeun ngagaduhan widget sanés dina layar konci, anjeun tiasa milih anu mana anu anjeun badé némbongan salaku anu utama unggal-unggal anjeun ngahurungkeun terminal.

Alat Galaxy

Upami anjeun gaduh alat Galaxy kalayan versi anyar ti Android anjeun tiasa ngakses widget salaku vérsi standar Android.

  • Buka Setélan> Konci layar> Pilihan konci layar sareng aktipkeun jalan pintas, teras pencét dimana éta nyatakeun pintasan sareng pilih WhatsApp tina daptar.

Pilihan anu pikaresepeun pikeun jalma-jalma anjeun kedah aksés gancang pesen tina WhatsApp tanpa kedah ngalangkungan léngkah-léngkah sateuacana pikeun muka konci aplikasi éta teras angkat ka bilah béja pikeun aksés.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)