Kumaha cara miceun watermark tina poto nganggo program ieu

Internét pinuh gambar, buka Google pikeun milarian gambar ampir naon waé anu urang milarian, sadayana gratis. Tapi sababaraha hal anu urang tingali dina internét ngagaduhan anu ngagaduhan, dina hal gambar Gampang pikeun mikawanoh nalika juragan nganggap éta na, kusabab gambar éta biasana ngagaduhan mérek. Tanda ieu biasana mangrupikeun logo leutik di juru anu editor poto jelaskeun sareng henteu ngaganggu, jantenkeun kontén salaku protagonis.

Ieu henteu sering kajadian, sakapeung urang tiasa mendakan logo ieu kabur sapanjang gambar, tetep aya di tukang tapi rada jelas. Éta mangrupikeun prakték umum upami urang ngémutan yén gambar ieu henteu kedah dianggo ku jalma sanés. Éta mangrupikeun hal anu kedah dihormat kumargi nunjukkeun yén panulis na moal senang teuing ningali gambar anu diterbitkeun ku anu sanés. Kadang-kadang éta mangrupikeun program éditan nyalira atanapi bahkan aplikasi kaméra pikeun sababaraha héndsét anu nyésakeun tanda cai na, urang tiasa sacara gampil miceun ku sababaraha program atanapi bahkan kalayan aplikasi wéb. Dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun kumaha nyabut watermark dina poto.

Naha sah pikeun nyabut watermark tina poto?

Upami poto éta milik anjeun sareng anjeun ngan saukur badé miceun tanda cai anu dicandak ku program atanapi aplikasi kaméra ka anjeun, éta sah pisan. Watermarks ieu dilaksanakeun ku pamekar aplikasi ieu pikeun kumaha waé nyodorkeun iklan rahasia kana masing-masing poto urang, hal anu teu pikaresepeun sareng raos henteu raos. Penting pikeun dicatet yén seuseueurna tanda cai ieu tiasa dipiceun ku ukur naroskeun kana setélan aplikasi éta.

Upami, di sisi anu sanésna, gambar na tina internét sareng watermark na mangrupikeun medium atanapi individu, urang tiasa ngaleungitkeun éta watermark upami anu urang pikahoyong nyaéta ngagunakeun gambar éta ku cara pribadi, tapi upami anu urang pikahoyong nyaéta nguntungkeun ku ngagunakeun éta, upami urang tiasa ngagaduhan masalah hukum, upami pangarang kitu kahoyong. Kusabab nyandak poto sareng éditannana salajengna mangrupikeun padamelan anu henteu sadayana hoyong masihan.

Sakali ngingetkeun ngeunaan kamungkinan akibat hukum, urang bakal ningali program naon anu kedah dianggo atanapi situs web naon anu dianggo pikeun ngaleungitkeun tanda cai anu ngaganggu sareng teu pikaresepeun éta, sanaos bijaksana, ngarusak poto anu saé.

Pananggal cai

Program anu saé pikeun tugas ieu, tanpa diragukeun éta Watermark Remover. Éta ngagaduhan sadaya pakakas anu diperyogikeun pikeun mupus atanapi ngebur sadaya artefak anu urang pikahoyong tina gambar, ti watermarks dugi ka teu sampurna anu urang henteu hoyong ningali. Éta ogé dilakukeun ku cara anu saderhana pisan, janten teu kedah gaduh pengetahuan anu langkung maju ngeunaan éditan poto atanapi program.

Program ieu gratis sareng henteu meryogikeun pamasangan naon waé, urang ngan saukur ngakses wéb sareng ngamimitian, ieu sababaraha pitunjuk ngeunaan cara ngalakukeunana:

  1. Kami muka gambarna ngaliwatan program di "Watermarks gambar".
  2. Kami nyirian daérah tempat mérekna aya atanapi artefak anu urang hoyong hapus.
  3. Kami milarian sareng pencét kana pilihan "Ngarobih"
  4. Siap, urang bakal dihapus watermark urang.

Remover Perangko Poto

Program sanés anu saé pisan pikeun tugas ieu henteu diragukeun nyaéta Photo Stamp Remover, program anu gampang dianggo sanaos urang henteu ahli pisan kana komputer. Program ieu khusus dirancang pikeun tugas ieu, janten alat anu urang mendakan pikeun ngaleungitkeun watermarks seueur pisan sareng efektif. Beda sareng aplikasi anu sateuacanna, anu ieu kedah dipasang dina komputer urang, janten urang kedah ngaunduh sateuacanna. Urang bakal jéntré kumaha ngahapus tanda cai dina sababaraha léngkah sederhana:

  1. Kami muka aplikasi sareng pencét «Tambah file» pikeun milih poto anu urang hoyong edit.
  2. Sakali gambar na dimuat, urang angkat ka panel katuhu aplikasi teras pencét dina pilihan "Rectangular" dina bagian Pakakas.
  3. Ayeuna nyalira urang kedah milih daérah dimana ayana watermark yén urang hoyong ngaleungitkeun sareng sagi opat tembus bakal didamel sakitar warna beureum, kedah dicatet yén langkung ketat kotak ieu aya dina tandana, hasilna langkung saé.
  4. Pencét kana pilihan na "Hapus mode" teras pencét dina pilihan "Nganyenyeri" tina ménu anu bakal urang tingali ditampilkeun.
  5. Ayeuna urang ngan saukur kedah pencét dina pilihan "Aduk" sareng watermark bakal dileungitkeun sapinuhna, mungkas édisi na.
  6. Tungtungna pikeun ngahemat gambarna, pencét dina «Simpen salaku», pilihan anu aya dina ménu utama aplikasi.

Sakumaha urang tiasa tingali, nyoplokkeun tanda cai tina gambar saderhana pisan sareng henteu peryogi program éditan anu rumit, Upami anjeun ngagaduhan saran ngeunaan metode sanés pikeun ngalaksanakeun tugas ieu, kami bakal senang nampi éta liwat koméntar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.