Milarian dina PDF

kumaha milarian dina pdf Naha anjeun kedah milarian kecap dina PDF anu panjang pisan tapi anjeun henteu terang kumaha ngalakukeunana? Poho téknik dasar pikeun ngalakukeunana sacara manual, pikeun muka halaman demi halaman dugi ka anjeun mendakan istilahna, aya cara anu gancang sareng gampang pikeun milarian PDF.

Ku kituna, dina artikel ieu kami baris ngajelaskeun step by step kumaha milarian PDF kalayan conto supados anjeun henteu kasulitan milarian istilah dina file nganggo ekstensi ieu.

Milarian dina PDF Kusabab janten format kabuka, dokumén PDF janten langkung umum sabab ngajaga integritas desain anjeun paduli alat eta ditempo dina: komputer, smartphone, tablet, jsb.

Kadang-kadang anjeun kedah milarian kecap dina dokumén PDF pikeun ngonfirmasi kanyataan, milarian inpormasi penting, atanapi ngan ukur panasaran. Untungna, ieu mangrupikeun operasi anu gancang sareng gampang.

Pikeun milarian kecap dina PDF, urang bakal nganggo aplikasi Adobe resmi, perusahaan anu nimukeun format PDF. Adobe Acrobat Reader DC mangrupakeun bebas program, nu ngawengku hiji search engine efisien, sarta eta oge dina basa Spanyol, nu ngajadikeun hal gampang pikeun urang.

Sateuacan anjeun ngamimitian: Unduh programna

Upami anjeun teu acan masang program anu maca PDF, anjeun tiasa ngaunduh Reader Acrobat DC ti ramatloka anjeun. Ati-ati, sabab sacara standar ogé ngaunduh sareng masang antipirus McAffee. Upami anjeun henteu kabetot, pupus centang pilihan ieu.

Saatos program dipasang, angkat ka menu Arsip sareng buka PDF dimana anjeun hoyong milarian. Seringna, kusabab konfigurasi sistem, file bakal otomatis dibuka nganggo Acrobat Reader DC nalika anjeun ngaklik dokumen éta.

Léngkah munggaran: Kumaha milarian PDF pikeun kecap atanapi kecap.

CTRL + F upami anjeun nganggo Windows atanapi CMD + F upami anjeun nganggo Mac

Salajengna, anjeun kedah angkat ka ménu luhur édit teras klik dina pilihan neangan gigireun simbol kekeran. Métode anu langkung gancang nyaéta ngagunakeun paréntah keyboard upami anjeun resep:

pencét paréntah CTRL + F. upami anjeun nganggo Windows atanapi CMD + F Upami anjeun nganggo Mac. Jandéla panéangan bakal dibuka dimana anjeun tiasa ngetik kecap anu anjeun hoyong milarian. Pikeun nginget paréntah ieu, anjeun tiasa mikirkeun istilah pamilarian basa Inggris: "manggihan", janten hurup kahiji kecapna nyaéta anu ngiringan CTRL.

Lengkah kadua: pilarian leuwih husus

CTRL + Shift + F dina Windows atanapi CMD + Shift + F dina Mac

 

Pikeun milarian anu langkung lengkep, pencét CTRL + Shift + F dina Windows atanapi CMD + Shift + F on Mac Ieu bakal muka milarian maju:

*"Shift" nujul kana konci nu Anjeun pake pikeun ngetik hiji hurup kapital tunggal, nu ngawengku hiji ikon panah ka luhur. Konci anu ngan luhureun Ctrl.
di dieu Anjeun tiasa milarian sadaya dokumén PDF dina polder khusus, sanés ngan ukur polder ayeuna. Anjeun malah tiasa milarian sadayana kecap, téténggér, sareng koméntar. Ogé, aya kotak centang pikeun nunjukkeun upami anjeun hoyong cocog hurup ageung sareng hurup leutik.

Milarian téks dina sababaraha dokumén PDF

Pilarian dina sababaraha dokumén

Acrobat Adobe PDF langkung léngkah, Anjeun tiasa milarian sababaraha dokumén sakaligus!. Jandéla pamilarian ngamungkinkeun anjeun milarian kecap dina sababaraha dokumén PDF sakaligus. Contona, anjeun tiasa milarian sadaya dokumén PDF atanapi muka Portopolio PDF di lokasi anu khusus. Anjeun kedah tumut kana akun yén upami dokumén énkripsi (ukuran kaamanan parantos diterapkeun), aranjeunna henteu tiasa dilebetkeun kana panéangan. Janten, anjeun kedah muka dokumén ieu hiji-hiji pikeun milarian unggal file masing-masing. Nanging, dokumén anu disandikeun salaku Adobe Digital Editions mangrupikeun pangecualian pikeun aturan ieu sareng tiasa dilebetkeun kana grup dokumén anu kedah dipilarian. Sanggeus ieu urang ka ditu.

Pilarian dina sababaraha file sakaligus: léngkah-léngkah anu kedah diturutan

  • Buka Acrobat dina desktop (henteu dina browser wéb).
  • Laksanakeun salah sahiji tindakan di handap ieu.- Dina toolbar pilarian, ketik teks nu Anjeun hoyong teang, teras pilih Dibuka pilarian lengkep tina Acrobat dina ménu pop-up.- dina kotak teang, ketik teks anu anjeun hoyong milarian.
  • Dina jandela ieu, pilih sadaya dokumén PDF. Dina menu pop-up ngan handap pilihan, pilih milarian dimana.
  • Pilih hiji lokasi dina komputer Anjeun atawa dina jaringan teras klik narima.
  • Pikeun nangtukeun kriteria pilarian tambahanmalik Ténjokeun Pilihan Advanced jeung nangtukeun pilihan luyu.
  • Pencét neangan.

Salaku tip, salami milarian, anjeun tiasa ngaklik hasil atanapi nganggo paréntah keyboard pikeun ngagulung hasil tanpa ngaganggu panéangan. Lamun anjeun klik dina tombol Eureun handap bar kamajuan, pilarian dibolaykeun sarta hasil dugi ka acara kapanggih jadi jauh. Jandéla panéangan henteu nutup sareng daptar hasil henteu dibersihkeun. Ku alatan éta, pikeun nempo leuwih hasil, Anjeun kudu ngajalankeun hiji pilarian anyar.

Kumaha carana abdi tiasa marios sareng nyimpen hasil pamilarian?

Saatos ngalaksanakeun panéangan tina jandéla panéangan, hasilna dipintonkeun dina urutan halaman, dikelompokeun deui dina nami unggal dokumén anu dipilarian. Unggal item dina daptar ngawengku hiji kecap konteks (lamun lumaku) jeung hiji ikon nunjukkeun jenis kajadian.

  • Luncat ka conto husus dina hasil teangan. Éta ngan ukur tiasa dilakukeun dina PDF individu.

- Kembangkeun hasil pamilarian, upami diperyogikeun. Teras pilih conto dina hasil pikeun ningali dina PDF.

– Pikeun ningali instansi séjén, klik dina conto sejen tina hasil.

  • Susun instansi dina hasil teangan. Pilih pilihan ménu Pesenan ku di handapeun jandela pilarian. Anjeun tiasa nyortir hasil dumasar relevansi, tanggal dirobah, ngaran file, atawa lokasi.
  • Simpen hasil teangan. Anjeun tiasa nyimpen hasil pamilarian anjeun salaku file PDF atanapi CSV. File CSV diwangun ku méja, ku kituna pikeun muka éta anjeun kedah ngalakukeunana sareng program Excel. Pikeun réngsé, klik dina ikon diskét tur pilih nyimpen hasil salaku PDF atawa simpen hasil salaku CSV a.

Abdi ngarepkeun inpormasi ieu mangpaat pikeun anjeun, sakumaha anu anjeun tingali, milarian kecap dina PDF mangrupikeun tugas anu saderhana pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)