Kumaha mindahkeun Windows 7 hard drive ka komputer sanés tanpa nabrak

pindah hard disk sareng Windiws 7

Upami anjeun gaduh komputer pribadi sareng Windows 7 salaku sistem operasi standar sareng anjeun hoyong mindahkeun hard drive ieu kana komputer anu lengkep, upami anjeun henteu nganggo sababaraha trik anjeun tiasa nampi «haslayar biru"kusabab a kurangna kasaluyuan antara komputer anyar sareng supirna dipasang dina vérsi éta sistem operasi.

Ku nyoko kana sababaraha trik anu bakal kami sebatkeun di handap, urang bakal tiasa kamungkinan tiasa cabut hard drive ku Windows 7 teras ngalihkeun ka komputer sanés beda pisan, dimana éta bakal tiasa dianggo saé (sareng sababaraha watesan) sareng henteu kedah masihan solusi pikeun «layar biru» ieu anu biasana muncul nalika jinis-jinis tugas ieu dilakukeun.

Pareuman supir umum tina komputer sumber

Sumber komputer anu parantos kami rujuk nyaéta anu gaduh hard disk sareng Windows 7 dipasang sareng éta kami hoyong ngalih ka tim anu lengkep. Kami badé nyebatkeun sababaraha léngkah sekuen anu anjeun kedah nuturkeun dina sistem operasi ieu, hal anu ogé tiasa diterapkeun pikeun sistem operasi Windows XP anu lami upami anjeun hoyong ngalaksanakeun jinis tugas anu sami:

  • Pencét Tombol Menu Mimitian Windows 7.
  • Buka «Panel Kontrol» anjeun.
  • Ayeuna pilih "System and Security".
  • Di sisi katuhu, tingali "System" teras pilih pilihan "Device Manager".

Supir ATA dina Windows 7

Peryogi disebatkeun yén anjeun tiasa dugi ka tempat anu sami upami anjeun milari ikon "My Computer" (sanés jalan pintas na) teras pencét-katuhu pikeun milih "properti" tina menu kontékstual. Di luar sadaya ieu, pas anjeun gaduh sadaya alat dina tampilan dina jandéla anjeun tiasa angkat ka daérah pengendali ATA, tiasa mendakan hal anu sami pisan sareng anu bakal kami nunjukkeun dina layar salajengna.

Supir ATA dina Windows 7 01

Bisi kami kami parantos mendakan pengendali Intel, sanaos jinis Via ogé tiasa aya; dina waktos anu sami anjeun kedah milih sareng milih pilihan anu bakal ngabantosan anjeun «ngamutahirkeun supir anjeun«. Tina jandéla anyar anu nembongan, anjeun kedah milih pilihan anu ngamungkinkeun anjeun milarian hard drive lokal (sanés di pusat pembaruan dina wéb).

Supir ATA dina Windows 7 02

Langsung waé daptar alit bakal muncul, ti mana anjeun kedah milih anu dianggap standar (numutkeun gambar anu bakal kami nempatkeun di handap).

Supir ATA dina Windows 7 03

Upami anjeun parantos bérés ku léngkah ieu, anjeun tiasa nutup jandéla anu nampi parobihan sareng mareuman komputer, teras kedah engké ka bagian kadua prosés kami sareng dimana kami bakal nganggo alat LiveCD anu disebat "Hiren's Boot CD".

Ngagunakeun "Hiren's Boot CD" pikeun ngamutahirkeun supir

Saatos anjeun mareuman komputer sapertos anu disarankeun di luhur, anjeun kedah cabut hard drive teras lebetkeun kana komputer anu sanés; Upami anjeun parantos siap, lebetkeun CD-ROM kana versi LiveCD anjeun tina Hiren urang boot CD sareng mimitian ku éta (ngadamel modifikasi masing-masing dina BIOS). Nalika pilihan "boot" nembongan, anjeun kedah milih anu ngarujuk kana vérsi minimalis sistem operasi, hal anu tiasa janten "windows xp mini".

hiren-fixhdc-menu

Nalika sistem operasi ieu réngsé ngajalankeun anjeun kedah mencét ikon di beulah katuhu handap numutkeun screenshot anu kami nempatkeun di beulah luhur sareng engké, pilih fungsi anu nyarios tina ménu kontéks "Registri ->" Fix hard disk controller (fix_hdc.cmd) ".

hiren-fixhdc-jandéla

Langsung jandéla terminal paréntah baris dibuka ku tilu pilihan unik, anu anjeun tiasa tingali di luhur. Dina conto anu munggaran, anjeun kedah mencét hurup "T" kanggo ngalebetkeun folder "C: Windows", hal anu dina alat ieu disebat "TargetRoot". Engké anjeun kedah pencét tombol «M», anu gantina bakal ngamutahirkeun supir numutkeun naon "Hiren's Boot CD" parantos discan dina BIOS komputer anyar ieu. Nalika sadaya parobihan parantos dilakukeun, anjeun tiasa mareuman komputer sareng ngabalikan deui ku cara konvensional, teu kedah aya masalah upami prosedur na parantos dilaksanakeun sakumaha anu parantos kami sebatkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   sedih cenahna

    Abdi bogoh ka anjeun nuhun =) gord @

bool (leres)