Kumaha mupus sadaya akun surélék anjeun

Hapus akun email

Henteu lami deui kuring gaduh akun mail éléktronik éta disayogikeun pikeun sababaraha jalma anu ngagaduhan aksés kana Internét. Ayeuna kaayaan parantos robih pisan, sareng kaseueuran urang parantos ngagaduhan aksés kana jaringan jaringan, sanés ngan ukur tina barang urang, tapi ti mana waé hatur nuhun kana alat sélulér urang. Salaku tambahan, kalayan total kaamanan, upami urang milari éta, bakal hésé pikeun urang mendakan jalma tanpa alamat email.

Nanging, masalah anu ayeuna muncul dina adegan nyaéta gaduh sajumlah ageung akun email, anu kadang-kadang urang henteu anggo sareng éta dina kaseueuran kasus urang kedah ngabatalkeun. Pikeun sadayana ieu, dinten ieu urang bakal ngajelaskeun anjeun ku cara saderhana kumaha mupus sadaya akun surélék anjeun, henteu paduli naha éta tina Gmail, Yahoo atanapi Hotmail sareng dina cara anu paling gancang.

Kumaha mupus akun email tina Gmail

Gambar Gmail

Dinten ayeuna Gmail nyaéta layanan email anu paling sering dianggo di dunya sareng dimana anjeun tiasa langkung ti hiji alamat email. Google, anu ngagaduhan jasa, ngajantenkeun gampang pisan pikeun kami ngahapus akun, sapertos dina ampir sadaya kasempetan, anu mana anjeun kedah nuturkeun léngkah-léngkah ieu anu kami nunjukkeun di handap;

  • Login kana halaman Kahoyong kahoyong

Hapus akun Gmail

  • Ayeuna pencét dina pilihan Cabut Produk. Dina kaseueuran kasus, anjeun kedah lebet kana akun anjeun salaku ukuran kaamanan
  • Gigireun Gmail, anjeun kedah pencét pilihan Hapus

Gambar kumaha mupus akun Gmail

  • Ayeuna anjeun kedah nuturkeun pitunjuk anu ditingalikeun dina layar pikeun ngaleungitkeun akun email anjeun tina jasa Google

Kumaha ngahapus akun email Hotmail

Aya waktos nalika email Hotmail anu paling seueur dianggo, utamina kusabab aranjeunna masihan aksés ka aplikasi Messenger, anu mangrupikeun WhatsApp anu munggaran. Nanging, ayeuna panggunaan na langkung ti kirang sareng Microsoft nawiskeun kami kamungkinan ngaleungitkeun akun email Outlook.com (baheulana Hotmail).

Aya waktos nalika email Hotmail anu paling seueur dianggo, utamina kusabab aranjeunna masihan aksés ka aplikasi Messenger, anu mangrupikeun WhatsApp munggaran. Nanging, ayeuna panggunaan na langkung ti kirang sareng Microsoft nawiskeun kami kamungkinan ngaleungitkeun akun email Outlook.com (baheulana Hotmail).

Pikeun mupus permanén akun email Hotmail anjeun, anjeun kedah nuturkeun léngkah-léngkah ieu, anu sakali deui, sareng henteu sapertos anu urang sadayana pikirkeun, paling saderhana;

  • Aksés ka Jasa akun Microsoft (baheulana kawanoh salaku Microsoft Passport Network) sareng lebet kana akun anu anjeun hoyong pupus

Gambar tina pilihan pikeun mupus akun Hotmail

  • Ayeuna anjeun kedah nuturkeun pitunjuk anu ditingalikeun dina layar sareng anjeun tiasa ningali dina gambar di luhur. Penting pisan pikeun anjeun maca éta kalayan ati-ati kumargi sanésna anjeun tiasa lepat ngahapus sanés ngan ukur akun email sareng email anjeun, tapi ogé, contona, file anu disimpen dina Drive

Gambar tina kaayaan mupus akun Hotmail

Sakali urang dugi ka tungtungna Microsoft bakal ngantosan 60 dinten kanggo ngahapus akun anjeun sacara permanen. Upami anjeun robih pipikiran, anjeun bakal kedah log in deui dina jangka waktu éta sareng panutupan akun bakal batal. Upami anjeun henteu lebet deui dina waktos 60 dinten, Redmond bakal ngahapus akun anjeun sacara permanen.

Kumaha ngahapus akun surat Yahoo

Henteu lami-lami teuing Yahoo! Éta mangrupikeun salah sahiji jasa email anu pangpentingna dina pasaran, sareng sajumlah pangguna ageung ngagaduhan akun email sareng @ yahoo.es atanapi @ yahoo.com. Ayeuna buta Amérika henteu ngaliwat jaman anu pangsaéna na beuki seueur pangguna anu kabur ka platform anu sanés. Salah sahiji seueur alesan pikeun pawai ieu nyaéta kurangna kaamanan, sapertos anu hirup di 2014 sareng anu, kumaha ogé, henteu diaku ka pangguna dugi ka 2016.

Gambar layar mupus Yahoo Mail

Dina raraga nutup akun email Yahoo anjeun, anjeun kedah nuturkeun léngkah ieu;

  • Akses halaman panutupan khusus tina akun Yahoo atanapi halaman nutup akun khusus upami modeu login anjeun mangrupikeun alat sélulér
  • Ayeuna tuliskeun kecap akses anjeun teras pencét Tutup akun. Anjeun kedah ngalengkepan captcha sareng mastikeun hapusan salaku léngkah pamungkas

Gambar layar akhir tina ngahapus surat Yahoo

Kumaha ngahapus akun email AOL

Gambar ti AOL

Kaol Éta mangrupikeun salah sahiji jasa email anu paling populér, tapi ku jalanna waktos éta kaleungitan bagian ageung tina kamashuranna. Salaku tambahan, éta ogé kalebet nawiskeun ka kami kamungkinan pikeun ngatur langganan jasa AOL. Ku mupus akun kami, kami kaleungitan pilihan pikeun ngatur email kami, tapi ogé kamungkinan pikeun ngatur langganan.

Pikeun mupus akun AOL anjeun kedah nuturkeun léngkah ieu yén kami nunjukkeun anjeun di handap;

  • Akses halaman wéb AOL teras akun anjeun ku nyayogikeun nami pangguna sareng kecap akses anu anjeun anggo sacara rutin
  • Ayeuna anjeun kedah ngalebetkeun jawaban tina patarosan kaamanan anu aranjeunna naroskeun ka kami teras pencét dina tombol "Teraskeun".
  • Pilih pilihan "Atur talang AOL kuring" dina bagian "Pilihan Layanan"
  • Ayeuna pencét dina tombol "Bolaykeun", anu bakal muncul ménu lungsur-langsar dimana urang kedah milih alesan pikeun ngabatalkeun akun urang.
  • Tungtungna, pencét tombol "Batal AOL" sareng ku ieu prosés bakalan réngsé sareng akun anjeun parantos dihapus

Unggal waktos urang gaduh sareng ngatur sajumlah akun email anu langkung ageung, tapi panginten anjeun kedah liren mikirkeun sabaraha saleresna anu anjeun peryogikeun sareng pertimbangkeun hapus sadayana anu anjeun henteu nganggo deui. Dina tulisan ieu kami parantos masihan anjeun konci pikeun ngaleungitkeun akun email anu paling populér, janten turun damel sareng ngirangan jumlah akun email anjeun.

Naha anjeun parantos hasil mupus akun email anjeun ku nuturkeun léngkah anu parantos kami nunjukkeun?. Béjakeun ka kami dina rohangan anu ditangtoskeun pikeun koméntar dina pos ieu atanapi ngalangkungan jaringan sosial mana waé anu aya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Maria Olmo cenahna

    Abdi mendakan tulisan anjeun saé pisan sareng saé pisan, kuring nyandak kasempetan pikeun ngabolaykeun akun anu kuring henteu terang kumaha carana. Hatur nuhun.
    Kuring ogé parantos mendakan, milarian kumaha ngahapus akun, situs séjén ieu anu kuring mendakan pikaresepeun, upami éta tiasa ngabantosan batur http://www.eliminartucuenta.com

  2.   Diego cenahna

    Hai, abdi henteu mendakan jalan pikeun ngabolaykeun akun aol kuring.
    Abdi lebet nganggo nami pangguna sareng kecap akses, éta henteu ngalakukeun
    patarosan kaamanan saluyu.
    Kuring angkat ka kénca handapeun halaman pikeun: Akun abdi, pencét sareng
    Kuring buka inpormasi pribadi, teu aya pilihan sanés.