Kumaha Ngajempékeun kecap sareng hashtags khusus ti Twitter

Twitter

Tiasa waé anjeun mangrupikeun pangguna aktip jaringan sosial anu kawéntar Twitter sareng dina sababaraha waktos anjeun langsung kasinggung ku sababaraha sikep anu "cicing" dina Kala waktos anjeun. Di Twitter, sakapeung sadayana aya gunana sareng ieu tiasa ngaganggu anjeun ku sababaraha cara, janten dinten ieu urang bakal ningali hal anu anjeun tiasa hindarkeun maca naon anu anjeun teu resep maca, éta sababna urang bakal ningali kumaha Ngajempékeun kecap spésifik sareng hashtag Twitter dina cara saderhana sareng tina alat naon waé.

Hal kahiji anu urang kedah jelaskeun nyaéta tweets, kecap atanapi pangguna anu urang jempé aranjeunna tiasa teras diédit kapayunna supados urang tiasa nampi atanapi maca deui, sanaos leres yén nalika urang ngawatesan jinis eusi ieu atanapi jalma éta salamina, janten umum yén jenis eusi ieu teu diblokir deui anu leres-leres urang hoyong hindarkeun. Pilihan bisu bakal nyababkeun Tweet ieu dihapus tina tab Pemberitahuan anjeun, nyorong bewara, SMS, bewara email, Mimitian timeline, sareng réspon tweet.

Kumaha Ngajempékeun kecap sareng hashtags dina ios

Ngajempékeun kecap-kecap anu urang teu hoyong baca sareng hashtag di alat ios urang kedah nuturkeun léngkah ieu. Hal anu mimitina nyaéta ngakses tab anu bewara teras pencét dina ikon gear (gear) ditampilkeun dina layar. Teras we nuturkeun léngkah ieu:

  • Ketok Ngajempékeun, teras ketok Kecap Anu Ngajempékeun
  • Pencét dina tambihan pilihan sareng nyerat kecap atanapi hashtag anu anjeun hoyong tiiseun
  • Pilih naha anjeun hoyong ngaktipkeun pilihan dina Gariswanci Startup, dina Bewara, atanapi duanana
  • Pilih pilihan Tina pangguna naon waé atanapi Ngan ti jalma kuring henteu nuturkeun (ngan ukur pikeun béwara anu diaktipkeun)
  • Maka urang kedah nambihan waktos. Kami mencét pilihan Kanggo sabaraha lami? sareng kami milih antara Salamina, 24 jam, 7 dinten atanapi 30 dinten
  • Teras we klik Simpen. Anjeun bakal ningali waktos waktos bisu di gigir unggal kecap atanapi hashtag anu dilebetkeun

Sakali kami parantos ngalengkepan prosés ieu, urang kedah pencét kana pilihan Siap pikeun kaluar sareng kami ngagaduhan tagar konci sareng kecap konci dina waktos anu parantos dipilih.

Twitter

Kumaha Ngajempékeun kecap sareng hashtags dina alat Android

Prosésna mirip dina aplikasi Android tapi écés sababaraha léngkah ngarobih ngeunaan versi ios. Kusabab kitu urang bade ningali prosés undak-usukna ogé pikeun nyingkahan masalah sareng ieu ogé dimimitian dina tab bewara terus di cogwheel.

  • Kami ogé angkat ka pilihan kecap dibungkuskeun teras pencét dina ikon tambah
  • Kami nyerat kecap atanapi hashtag anu kami hoyong tiiseun ngamungkinkeun kami nambahan sadayana sakaligus atanapi hiji-hiji
  • Kami milih upami anjeun hoyong aktipkeun pilihan dina Timeline Mimitian, dina Bewara atanapi dina duanana
  • Teras pencét Saha waé Ti Ti jalma anu anjeun henteu nuturkeun (upami anjeun ngan ukur ngamungkinkeun pilihan dina béwara, klik Bewara pikeun ngarobih)
  • Ayeuna urang kedah milih waktos sareng urang ogé tiasa milih antara: Salamina, 24 jam ti ayeuna, 7 dinten ti ayeuna atanapi 30 dinten ti ayeuna.
  • Pencét Simpen sareng anjeun bakal ningali ikon anu disumputkeun dibarengan ku waktos waktos tiiseun di gigir unggal kecap atanapi hashtag

Twitter AG

Kumaha Ngajempékeun Kecap sareng hashtag dina PC

Upami anjeun nganggo aplikasi PC anjeun ogé tiasa Ngajempékeun béwara ngeunaan jenis tweet atanapi hashtag ieu anu ngaganggu anjeun pisan sareng prosés na mirip pisan sareng naon anu urang laksanakeun dina alat ios sareng Android, tapi ku sababaraha parobahan leutik dina ngajalankeun. Parobihan anu utami nyaéta kami kedah ngaksés setélan na Setélan sareng privasi dina menu turun-handap tina gambar profil kami. Ti dinya léngkahna sami nalika urang pencét Kecap tiiseun teras Tambah.

Urang tiasa milih pilihan Start Timeline upami urang hoyong ngaheureuyan kecap atanapi frasa dina Timeline Mimitian anjeun atanapi di Bewara upami anu urang pikahoyong nyaéta Ngajempékeun kecap atanapi frasa dina Bewara anjeun. Di dieu urang tiasa milih pilihan na Ti pangguna naon waé o Ngan ti jalma anu kuring henteu nuturkeun teras, sapertos dina kasempetan-acara sateuacana, urang tiasa milih waktos anu urang hoyongkeun tiiseun ieu dugi.

Twitter PC

Urang tambihan kecap dina bagean katuhu sareng siap pas dina kotak éta sareng urang milih pilihan anu sayogi:

twitter hirup

Ngajempékeun tina mobile.twitter.com

Pilihan séjén anu tiasa urang anggo pikeun nganapigasi jaringan sosial ieu nyaéta mobile.twitter.com, Kusabab kitu, urang ogé bakal ningali léngkah-léngkah anu kudu dilaksanakeun pikeun Ngajempékeun hal anu urang teu hoyong maca. Urang mimitian sakumaha sésana tina pilihan ku tab béwara teras urang nuturkeun léngkah-léngkah samemehna siga PC, éta saderhana sareng henteu nunjukkeun komplikasi naon ka kami. Urang pencét kana roda gigi teras dina Silence Words, di dinya urang kedah nuturkeun prosésna sapertos dina sistem anu sanés, nambihan kecap, hashtag atanapi frasa anu urang hoyong tiiseun.

sababaraha Klarifikasi poin dina prosés ieu ngabungkamkeun kecap sareng hashtag. Fungsi Bisu henteu sénsitip kasus. Di sisi anu sanésna, éta tiasa ditambihan tina tanda baca naon waé tapi tanda anu urang tambihkeun dina tungtung kecap atanapi frasa henteu diperyogikeun.

  • Nalika anjeun Ngajempékeun hiji kecap, kecap éta sorangan sareng hashtag na bakal disada. Salaku conto: Upami anjeun nga-jempékeun kecap "unicorn", duanana kecap "unicorn" sareng hashtag "#unicorn" bakal ditetepkeun dina béwara anjeun.
  • Pikeun Ngajempékeun bewara pikeun Tweet, Mimitian Waktos Timeline, atanapi ngabales Tweet anu nyebatkeun akun khusus, anjeun kedah ngalebetkeun tanda "@" sateuacan nami. Ieu bakal Ngajempékeun béwara pikeun Tweet anu nyebut akun éta, tapi moal Ngajempékeun Akun sorangan.
  • Kecap, frasa, ngaran pamaké, emojis, sareng hashtag anu henteu ngaleuwihan wates karakter maksimum tiasa disada.
  • Pilihan pikeun bisu aya dina sadaya basa anu didukung dina Twitter.
  • Pilihan bisu diatur ku jangka waktu anu parantos ditangtoskeun, nyaéta Salamina. Ieu mangrupikeun pitunjuk kumaha netepkeun jangka waktos kanggo pilihan bisu dina alat anu didukung.
  • Pikeun ningali daptar kecap anjeun anu tiiseun (sareng unmute aranjeunna), buka setélan anjeun.
  • Saran anu kami kirimkeun ka anjeun ku email atanapi ngalangkungan Twitter henteu nyarankeun eusi anu kalebet kecap sareng hashtag anu disumputkeun anjeun.

Peringatan Twitter

Kumaha ngédit atanapi unmute kecap atanapi hashtags

Nalika urang hoyong lirénkeun ngaramekeun kecap atanapi ngédit hashtag supados nembongan deui dina garis waktos urang, urang ngan saukur kedah ngabatalkeun prosésna ku ngaksés tab Bewara, dina jero roda gigi sareng aksés kana daptar kecap anu disamikeun. Dina waktos éta kami pencét dina kecap atanapi hashtag yén kami hoyong ngédit atanapi lirén ngabungkem sareng ngarobih pilihan anu muncul.

Upami anjeun tungtungna mutuskeun pikeun lirénkeun kecap atanapi hashtag, kami ngan ukur kedah pencét Hapus kecap terus mastikeun ku pilihan na Leres abdi yakin.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.