Kumaha carana ngalereskeun folder Koropak Outlook

Upami, nalika anjeun ngamimitian Outlook (teu kedah lieur sareng Office 365 Outlook), anjeun nampi pesen kasalahan anu aya hubunganana sareng file PST neundeun data, anjeun bakal kedah alat khusus pikeun ngalereskeun email, kontak sareng data anu disimpen dina file PST.

Gbr. 1.1. Microsoft Outlook Bad PST Error File.

Sacara standar, Microsoft bakal maréntahkeun anjeun ngagunakeun alat internal (Paranti ngalereskeunón Koropak atanapi ScanPST.exe), anu ngamungkinkeun anjeun ngalereskeun masalah dina nyimpen data dina file * .pst. Tulisan ieu ngajelaskeun kumaha ngagunakeun alat gratis ieu, ogé alat sareng jasa anu mayar.

Ieu sababaraha conto kasalahan saatos anjeun kedah nganggo alat pamulihan file Outlook:

  • Kasalahan parantos kauninga dina file [c: \ .. \ outlook.pst]. Tutup sadaya aplikasi mail sareng ngajalankeun Alat Perbaikan Koropak.
  • File [c: \ .. \ outlook.pst] sanés file data Outlook (.pst).
  • Teu tiasa ngamimitian Microsoft Office Outlook. Teu tiasa muka jandéla Outlook. Teu tiasa muka sét folder. Kasalahan operasi

Gbr. 1.2. Microsoft Outlook Bad PST Error File.

Gbr. 1.3. Microsoft Outlook Bad PST Error File.

Gbr. 1.4. Microsoft Outlook Bad PST Error File.

Kumaha ngagunakeun Alat Perbaikan Koropak Microsoft pikeun mulangkeun file Outlook * .pst anu rusak

Parabot ngalereskeun koropak

Mimiti, panggihan anu Paranti ngalereskeunóKoropak No. dina drive (ScanPST.exe).

Pikeun mendakanana, kantun nomeran file ScanPST.exe dina drive dimana Microsoft Outlook dipasang. Alternatipna, anjeun kedah muka folder anu lokasina gumantung kana versi Outlook anjeun.

Salaku conto, pikeun Outlook 2003 sareng vérsi anu langkung lami, folderna tiasa dipendakan di:

  • C: \ Program Files \ Common Files \ System \ Mapi \ 1033
  • C: \ Program Files \ Common Files \ System \ MSMAPI \ 1033

Upami anjeun nganggo versi Outlook 2007 atanapi anu langkung saé (2010/2013/2016), folderna tiasa di:

  • C: \ Program Files \ Microsoft Office \ OfficeXX \
  • C: \ Program Files \ Microsoft Office \ root \ Office16

Milarian lokasi file PST.

Lokasi neundeun data di Outlook tiasa bénten-bénten gumantung kana vérsi sareng kustomisasi pangguna. Upami anjeun nganggo Microsoft Outlook 2007 atanapi versi anu langkung tiheula, data bakal disimpen di lokasi ieu:

C: \ Pangguna \% nami pangguna% \ AppData \ Lokal \ Microsoft \ Outlook \

Upami anjeun nganggo Microsoft Outlook 2010/2013, data na disimpen di:

C: \ Pamaké \% ngaran pamaké% \ Dokumén \ Outlook Files \

Salaku tambahan, pangguna tiasa nangtoskeun lokasi sareng nami file PST dina drive dimana Microsoft Outlook dipasang. Sanajan anjeun henteu terang inpormasi ieu, anjeun tiasa nganggo pungsi teangan normal Windows Explorer (milari file * .pst).

Pamulihan ku ScanPST.exe

Kumaha mulangkeun file PST nganggo Paranti ngalereskeunókoropak n:

  1. Mimitian dina windows explorer
  2. Pilarian folder dimana ayana file ScanPST.exe (tingali paragrap 1 di luhur).
  3. Pencét dua kali dina ScanPST.exe pikeun ngajalankeunana.
  4. Pencét dina "Nguji".
  5. Pilih file PST anu anjeun badé perbaiki dina drive (tingali paragrap 2 di luhur).
  6. Pencét dina "ngamimitian".
  7. Tungguan dugi analisa file lengkep.
  8. Pastikeun parios kotakna "Sateuacan ngalereskeun, nyadangkeun file anu dipindai"Sareng tangtukeun lokasi pikeun nyimpen salinan cadangan file PST.
  9. Pencét "Ngalereskeun".

Gbr. 2. Alat ngalereskeun koropak. Mimitian fungsi ngalereskeun.

Nalika perbaikan parantos réngsé, anjeun bakal ningali pesen "Ngalereskeunón lengkep".

penting: Anjeun kedah ngantosan dugi prosés ngalereskeun file réngsé. Prosés ieu tiasa nyandak sababaraha jam atanapi bahkan sababaraha dinten. Alat ScanPST ngalaksanakeun sababaraha cék dina file sumber. Ku alatan éta, salinan cadangan file kedah didamel sateuacan ngamimitian prosés perbaikan.

Saatos prosés scan réngsé, alat ScanPST bakal ngalaporkeun kasalahan naon anu dideteksi dina file sumber. Upami anjeun mencét tombol “rinci… ”, Langkung seueur inpormasi ngeunaan kasalahan anu dipendakan sareng dilereskeun bakal ditingalikeun.

Anjeun tiasa ngajalankeun fungsi ieu pikeun file anu sanés PST ruksak.

Ayeuna, anjeun tiasa muka Outlook sareng nganggo basis data anu parantos diperbaiki tina email, kontak, janji, jsb. Upami struktur folder rusak, ScanPST bakal nyiptakeun map misah "Objék leungit"Dimana anjeun bakal nambihan sadaya email anu kapendak.

Nanging, aya kasus dimana ScanPST henteu tiasa ngalereskeun file * .pst.

Métode ngalereskeun file anu sanés

Kumaha kéngingkeun data anjeun upami ScanPST gagal kéngingkeun data anu dipikahoyong?

Pilihan Perbaikan File Microsoft Microsoft PST:

1.- Pembaruan kantor

Anjeun kedah ngamutahirkeun Microsoft Outlook sareng kéngingkeun vérsi paling anyar tina parangkat lunak. Prosedur ieu bénten sareng pembaruan Windows. Turutan léngkah ieu:

  • Buka program Microsoft Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint atanapi anu sanés).
  • Pilih "File | Akun ”dina ménu (pikeun vérsi 2010 atanapi engké).
  • Pencét kana "Pilihan Pembaruan."
  • Pilih "Perbarui Ayeuna" tina menu turun-handap

Gambar 3. Pembaruan Microsoft Office.

  • Unduh sareng pasang sadaya pembaruan.
  • Pareuman komputer.

2.- Upami anjeun nganggo vérsi anu langkung lami

Upami anjeun nganggo vérsi Outlook anu langkung lami anu nganggo file * .pst ASCII dugi ka 2GB, anjeun tiasa nganggo alat khusus: "Alat pikeun motong file PST sareng Ost ageung". Ieu pitunjuk ngeunaan cara ngagunakeun alat: https://support.microsoft.com/es-es/help/296088/oversized-pst-and-ost-crop-tool

Solusi ieu tiasa dianggo ngan ukur pikeun * .pst file tina format lami anu dianggo ku Outlook 97-2003.

3.- Anggo jasa pamayaran

Anjeun tiasa nganggo jasa mayar kanggo ngalereskeun * .pst atanapi * .ost paling file dina halaman wéb ieu: https://outlook.recoverytoolbox.com/online/es/

Gbr. 4.1. Jasa perbaikan Outlook. Éntri data file PST rusak.

Pangguna jasa ieu kedah nuturkeun prosedur ieu:

  • Pilih file dina disk drive.
  • Lebetkeun alamat surélék anjeun
  • Lengkepkeun CAPTCHA gambar
  • Jieun klik en "Léngkah salajengna".

File anu rusak bakal teras diunggah kana jasa kanggo diropea.

Gambar 4.2. Jasa perbaikan Outlook. Prosés perbaikan file PST rusak.

Nalika prosés ngalereskeun file PST parantos réngsé, layanan bakal ngawartosan ka pangguna sabaraha email, kontak, janji, béwara sareng objék sanés anu diropea.

Gambar 4.3. Jasa perbaikan Outlook. Inpormasi ngeunaan data anu dipulut tina file PST.

Struktur folder file PST anu diperbaiki ogé bakal ditingalikeun:

Gambar 4.4. Jasa perbaikan Outlook. Inpormasi ngeunaan struktur folder file PST anu diperbaiki.

Nalika pangguna parantos mayar jasa éta (biayana $ 10 kanggo unggal 1GB file sumber), aranjeunna bakal nampi tautan unduhan pikeun file PST anu diperbaiki. Pangguna bakal kedah ngaunduh file PST sareng mukakeunana salaku file PST énggal dina Outlook.

Anjeun kedah ngaleupaskeun file PST anu rusak tina profil Outlook sareng upami perlu atur file anyar salaku standar.

Kaunggulan tina jasa online pikeun file perbaikan Outlook:

  • Anjeun teu kedah masang Microsoft Outlook (atanapi parantos dipasang).
  • Éta cocog sareng ampir sadaya alat sareng sistem: Windows, macOS, Android, iOS sareng sajabana.
  • Harga ngirangan per file dilereskeun.

Kalemahan jasa perbaikan file Outlook online:

  • Prosés muatkeun sareng ngaunduh file ageung peryogi lami pisan kanggo réngsé.
  • Pelanggaran kabijakan kerahasiaan nyimpen data, sabab file disimpen dina jasa salami 30 dinten

4.- Alat Pamulihan Pakakas Alat pikeun Outlook

make Kotak Alat Pamulihan pikeun Outlook, program khusus pikeun ngalereskeun file * .pst / *. Ost: https://outlook.recoverytoolbox.com/es/

Gbr. Kotak Alat Pamulihan pikeun Outlook. Pilihan file PST rusak.

Turutan léngkah ieu:

  1. Unduh program ti dieu sareng pasang: https://recoverytoolbox.com/download/RecoveryToolboxForOutlookInstall.exe
  2. Mimitian Kotak Alat Pamulihan pikeun Outlook.
  3. Pilih atanapi mendakan file PST / OST anu rusak dina drive.
  4. milih "Pamulihan Mode" (modeu pamulihanón).
  5. Mimitian analisa file sumber.
  6. Tingali sareng pilih email, kontak, pasini sareng polder anu anjeun badé disimpen.
  7. Pilih lokasi dimana anjeun badé nyimpen data.
  8. Simpen salaku file PST.
  9. Simpen file na.

Kaunggulan tina jasa ngalereskeun file Outlook PST anu mayar:

  • Tetep rahasia data.
  • Alatna ngamungkinkeun anjeun nyimpen jumlah file anu teu aya watesna, henteu paduli ukuranana.
  • Kamampuh nyimpen data anu diperbaiki sakumaha file MSD, EML, sareng VCF pikeun diekspor ka program anu sanés.
  • Kamampuhan pikeun milih data anu diperbaiki anu anjeun hoyong simpen. Anjeun tiasa milih folder, email, atanapi sakumpulan email atanapi kontak anu anjeun hoyong simpen.
  • Fungsi tambahan pikeun ngarobih file Ost kana PST.
  • Modeu forensik pikeun malikeun deui email, file, kontak sareng item sanés anu dihapus tina file PST sumber.
  • Pilarian terpadu pikeun file dina drive.
  • Pesen online kalayan katerangan ngeunaan program anu dioperasikeun.
  • Antarmuka multibasa (14 basa utama).

kalemahan Kotak Alat Pamulihan pikeun Outlook:

  • Mahal upami anjeun ngan ukur kedah ngalereskeun file alit - $ 50.
  • Éta ngan ukur cocog sareng Windows.
  • Anjeun kedah gaduh Microsoft Outlook anu dipasang.
  • Éta henteu cocog sareng Office 365 Outlook.

Ringkesan: Turutan léngkah ieu upami anjeun ngagaduhan file PST anu rusak:

  1. Nalungtik sareng ngalereskeun nganggo Paranti ngalereskeunókoropak n (ScanPST.exe).
  2. Unduh sareng pasang pembaruan Microsoft Office pangénggalna.

Upami léngkah dina paragraf i sareng ii henteu ngabantosan anjeun gaduh file alit dugi ka 4 GB, anggo layanan perbaikan online: https://outlook.recoverytoolbox.com/online/es/

Dina kasus anu sanés, anggo Kotak Alat Pamulihan pikeun Outlook: https://outlook.recoverytoolbox.com/es/


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.