Kumaha nganonaktipkeun fitur Mode Aman dina Windows

Mode Aman dina Windows

Kalayan panggunaan trik sakedik sareng ngandelkeun fungsi-fungsi tinangtu dina Windows urang tiasa dugi nonaktipkeun fungsi anu disebut «Safe Mode» dina vérsi sistem operasi ieu.

Aya seueur alesan naha urang tiasa nyarankeun pikeun ngalakukeun tugas sapertos kieu, sanaos upami anjeun henteu meryogikeun aranjeunna iraha waé, éta disarankeun anjeun sahenteuna nyobian terang yén dina jero usus sistem operasi ieu diusulkeun ku Microsoft aya fungsi anu tiasa diurus ku sakedik trik pikeun nganonaktifkeun pilihan anu urang sebatkeun di awal.

Kusabab éta nganonaktifkeun "Mode Aman" dina Windows Startup

Upami anjeun henteu kantos ngagunakeun Windows XP pasti, anjeun moal terang ngeunaan fungsi anu pikaresepeun ieu, anu parantos ngabantosan seueur jalma cageur sistem operasi anjeun nalika sami, parantos lirén damel leres.

Lebetkeun mode aman dina Windows

ka lebetkeun ieu «Mode Aman» dina Windows anjeun kudu ngabalikan komputer sareng pencét tombol fungsi «F8» langsung saatos logo motherboard ngaleungit; ménu leutik sapertos gambar anu urang atos diluhur bakal nembongan langsung, anu bakal ngabantosan anjeun ngalebetkeun Windows kalayan sababaraha fitur ditumpurkeun. Dina skéma ieu, jalma tiasa ngaleungitkeun kecap akses pikeun ngaksés Windows, anu pangleutikna bumi tiasa lebet "safe mode" ieu pikeun ngajelajah situs anu diwatesan dina wéb atanapi panginten, jalma jahat bakal nyobian mencabut aplikasi penting anu anjeun sateuacanna dipasang dina Windows. Nyatana aya seueur alesan anu tiasa timbul upami sababaraha urang sanés gaduh aksés kana komputer kerja urang.

1. Edit pendaptaran Windows pikeun nganonaktifkeun "Safe Mode"

Alternatip anu munggaran anu badé disebatkeun ngandelkeun kana "Windows Registry", kedah ngamanipulasi sababaraha tombol anu bakal ngabantosan urang pikeun nampi tujuan anu diusulkeun. Anjeun kedah nyobian heula a cadangan "pendaptaran Windows" ieu bisi anjeun ngamanipulasi pilihan naon waé anu leres.

  • Sacara teratur ngamimitian sistem operasi Windows anjeun (XP atanapi 7)
  • Ayeuna anjeun parantos nganggo jalan pintas keyboard: Win + R
  • Dina rohangan nyerat: regedit
  • Pencét «konciEntrar«
  • Ayeuna arahkeun ka jalur ieu dina "Windows Registry"

HKEY_LOCAL_MACHINESystemCurrentControlSetControlSafeBoot

Langsung anjeun bakal ningali dua konci, anu ngagaduhan nami "Minimal" sareng "Jaringan"; Anjeun henteu kedah ngahapus aranjeunna tapi kami nyarankeun yén anjeun ngarobih namina supados trik éta dilaksanakeun dina waktos éta pisan. Ngaran anu tiasa anjeun anggo naon waé anu anjeun pikahoyong salami anjeun émut. Gagasan anu saé pikeun nambihan hurup "x" dina tungtung masing-masing nami ieu.

nonaktipkeun mode safe in Windows Registry

Ayeuna anjeun kedah balikan deui Windows sareng pencét tombol «F8» pikeun nyandak nepi ménu; upami ti ditu anjeun milih kanggo lebetkeun «Mode Aman» anjeun bakal mendakan kejutan anu pait (salaku banyolan), sabab "Blue Screen" bakal langsung muncul.

layar biru diprovokasi

Anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan kaayaan ieu, sabab simptomologi ieu ngan ukur ngagambarkeun parobahan anu urang parantos dilakukeun dina pendaptaran Windows. Upami anjeun ngamimitian sistem operasi sacara normal, anjeun bakal ningali yén "layar biru" henteu némbongan deui. Pikeun ngabalikeun parobihan anjeun ngan ukur kedah nuturkeun léngkah-léngkah anu disarankeun di luhur sareng pulih nami aslina.

2. Aktipkeun / Pareuman Safemode

Upami anjeun salah sahiji jalma anu sieun pikeun ngatur "Windows Registry", kami nyarankeun ngagunakeun alat portabel anu pikaresepeun anu ngagaduhan nami "Aktipkeun / Pareuman Safemode".

Pareuman Safemode

Éta ngagaduhan antar muka minimalis (sakumaha anjeun tiasa tingali dina screenshot sateuacanna), dimana anjeun ngan ukur kedah pilih hiji atanapi tombol sanésna gumantung kana naon anu rék dilakukeun. Ieu ngandung harti yén pikeun ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun "Windows Safe Mode" anjeun kedah pencét tombol masing-masing. Anjeun tiasa ogé ngamangpaatkeun kecap konci, ieu mangrupikeun pilihan anu penting pisan pikeun dianggo sabab ku ieu, teu saurang ogé bakal tiasa ngaktipkeun "Windows Safe Mode" upami aranjeunna henteu terang kecap konci anu anjeun parantos atur sareng aplikasi ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mauricio cenahna

    "Minimal" sareng "Jaringan"; Anjeun henteu kedah ngahapus aranjeunna tapi kami nyarankeun yén anjeun ngarobih namina supados trikna dieksekusi dina waktos anu sami. Ngaran anu tiasa anjeun anggo naon waé anu anjeun pikahoyong salami anjeun émut. Gagasan anu saé pikeun nambihan hurup "x" dina tungtung masing-masing nami ieu. ????? Kuring henteu ngantep kuring ngarobih ogé nami henteu ngabantosan punten!

    1.    Marian cenahna

      Ngan hurungkeun deui komputer ... sapertos nalika mareumanana tapi daripada mareumanana, tinggal hurungkeun deui ... sareng anjeun bakal kéngingkeun pilihan upami dina modeu aman jsb sareng ps aya dina pilihan, sabab éta ogé kajantenan kuring yén kuring henteu tiasa ngaganti nami

  2.   Arnulfo Gallegos Quiroz cenahna

    abdi henteu tiasa kaluar tina mode aman ngarepkeun solusi anu hadé pikeun komputer kuring hatur nuhun pikeun sadaya inpormasi

bool (leres)