Kumaha ngarobih IP umum kuring

IP umum

Kamungkinan yén dina sababaraha waktos anjeun naroskeun naon IP Publik, katambah cara urang tiasa ngarobihna. Kusabab jenis IP ieu ngagaduhan kamampuan pikeun dirobih, anu ku sababaraha cara aya ayeuna. Kami bakal nyaritakeun langkung seueur ngeunaan ieu di handap, sahingga anjeun terang kumaha mungkin ieu.

IP Umum mangrupikeun konsép anu pasti anjeun kantos nguping, tapi panginten henteu pati jelas kumaha béntenna sareng alamat IP sacara umum. Waleran pikeun sadaya ieu kami ngantepkeun anjeun di handap, sahingga anjeun bakal tiasa terang ieu, sajaba ti cara ngarobahna.

Naon IP Umum

IP umum

IP Umum mangrupikeun alamat IP, anu dina hal ieu mangrupikeun alamat anu ditugaskeun ku panyadia Internét anjeun (operator sacara umum). Urang tiasa ningali éta siga plat lisénsi atanapi KTP. Ku cara kieu, nalika urang nyambung kana jaringan, alamat ieu tiasa ditingali sareng dipikaterang yén kami anu nyambung kana jaringan, sabab masing-masing pangguna ngagaduhan alamat anu sanés dina hal ieu. Ieu kumaha jalanna.

Pikeun tiasa nganggo internét kedah ngagaduhan IP Umum. Ieu mangrupikeun hal anu wajib sareng penting, sabab upami urang teu ngagaduhan, maka moal mungkin pikeun nyambung kana jaringan. Sacara umum urang tiasa mendakan sababaraha jinis dina widang ieu. Aya sababaraha anu tetep, nyaéta, aranjeunna henteu pernah robih, sanaos kalobaannana dinamis, sahingga unggal sering aranjeunna robih.

Sakumaha alamat anu disayogikeun ku panyadia kami, hal anu paling normal nyaéta anu dinamis. Anu dibereskeun jarang, salaku tambahan, dina sababaraha kasus éta dibayar, janten urang kedah nyungkeun éta sacara jelas dina operator anu dimaksud. Sanaos jinis ieu kirang dianggo sareng operator beuki seueur lirén bahkan nawiskeun IP tina jenis ieu.

Kumaha ngarobihna

Kusabab kamungkinan anjeun ngagaduhan alamat dinamis dina hal ieu, kuduna ngarobih. Anu paling umum nyaéta operator anjeun nyalira anu jaga ngarobihna ti jaman ka jaman, frékuénsi ieu variabel. Sanaos aya waktos nalika pangguna nyalira hoyong ngarobihna tanpa gumantung kana operatorna. Dina raraga ngahontal ieu aya sababaraha cara anu tiasa ngabantosan pikeun ngahontal éta.

Pareuman router na sareng hurung

router

Éta mangrupikeun tindakan anu saderhana, tapi éta tiasa dianggo saé pisan upami urang hoyong ngarobih IP Umum. Dina hal ieu, sadayana anu urang kedah lakukeun nyaéta mareuman router kami, sareng tinggalkeun ku cara kieu sababaraha detik. Hayu pareum sakitar sapuluh detik sakitar teras urang hurungkeun deui.

Paling dipikaresep, nalika urang parantos ngalaksanakeun ieu, nalika nyambung ka Internét, urang parantos gaduh alamat IP Umum anu bénten. Janten dina sababaraha detik kami parantos ngahontal naon anu urang pilari dina kasus kami. Éta mangrupikeun cara paling saderhana anu tiasa urang mendakan ayeuna.

Anggo VPN

VPN ngamungkinkeun urang nyambung kana Internét ku cara anu aman sareng pribadi, ngaliwat sagala jinis blok. Salah sahiji konci pikeun jenis konéksi ieu nyaéta Kami bakal ngarobih alamat IP anu kami anggo, IP Umum dina hal ieu. Janten ditepikeun salaku metode sanés anu tiasa urang gunakeun upami urang hoyong ngarobih alamat éta dina komputer. Urang ngan ukur kedah nganggo VPN. Kami henteu leres-leres ngarobih IP dina hal ieu, tapi ku ngagunakeun perantara ieu, kami dikenalkeun sareng anu sanés.

Pilihan VPN rada lega ayeuna-ayeuna. Malah pangotéktak resep Opera gaduh built-in VPN nyalira, anu bakal ngabantosan urang dina hal ieu. Janten masalah pikeun milarian pilihan anu cocog sareng naon anu anjeun milari, anu bakal masihan anjeun fungsi anu dipikahoyong sahingga anjeun tiasa napigasi ku cara anu pangsaéna, salian ti ngarobih alamat IP Publik anu nyarios, anu dipikahoyong dina waktos ayeuna. . Hiji aspek anu kedah diperhatoskeun nyaéta naha VPN ieu gratis, kumargi henteu sadayana anu aya di pasar.

proxy

Pilihan séjén anu mirip sareng VPN, anu bakal masihan anjeun kamungkinan pikeun ngarobih alamat IP Publik anu anjeun gaduh nalika nyambungkeun kana Internét. Operasi tina jinis jasa ieu ogé bakal masihan kami kamungkinan alamat anu béda ditingalikeun tibatan alamat anu kami anggo nalika nyambung dina Internét. Janten urang tiasa ngalaksanakeunna ku cara anu pikeun urang langkung aman sareng langkung wijaksana. Janten urang tiasa milarian proksi anu pas sareng naon anu urang pilari.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.