Kumaha carana ngirim file ageung ku email

ngirim file ageung

Es biasa pisan, parantos ampir dina sagala profesi, buka ngirim kami ku file email, poto, dokuméns ... Daripada nyetak éta, dukungan éléktronik dokumén sah pikeun ngalaksanakeun seueur padamelan. Mindahkeun file kana mémori USB, komo deui kaduruk kana CD sigana bakal leungit tina gaya. Téknologi ngajantenkeun urang mekar nuju kapraktisan dina waktos anu sami salaku hemat kertas anu diperyogikeun.

Tapi ieu éta henteu salawasna anu saderhana siga sigana. Y salah sahiji masalah utami yén urang mendakan nalika urang badé ngalaksanakeun tugas ieu ukuran file na. Sakumaha aturan umum, nalika dokumén mangrupikeun téks, biasana henteu aya masalah. Tapi nalika urang kedah ngirim file anu langkung ageung, sababaraha akun email henteu acan siap pikeun éta. Salah sahiji pilihanna henteu ngirim sadayana dina email anu sami. Tapi kumaha upami éta mangrupikeun file anu teu cocog dina email?

Janten urang tiasa ngirim file ageung ku email

Unggal panyadia jasa email boga wates ukuran tina file pikeun ngirim. Upami urang damel tina akun email ti melong urang bakal ngagaduhan ukuran file anu dikombinasikeun maksimum nepi ka 20 MG. Ukuran anu diréduksi jadi satengah sareng akun email «nukeuran«. Sareng éta ngahontal dugi ka 25 MB upami urang damel tina akun tina email google.

Tina akun tina Gmail, nalika file anu kami pasang ngalangkungan ukuran minimum, sistem sacara otomatis nyiptakeun tautan Google Drive anu tiasa urang bagikeun. Panarima bakal nampi email sareng tautan anu urang kedah otorisasi aksés. Ku cara éta anjeun tiasa ngaunduh file anu hoyong kami kirimkeun kana komputer anjeun. Leres leres, tautan anu dikirim valid pikeun saminggu saatos éta kadaluarsana sareng kami moal tiasa ngagunakeunana pikeun ngaunduh file éta.

sanajan alat google ieu leres-leres manpaat, kadang-kadang urang kedah ngirimkeun sadayana file, tanpa tautan unduhan. Malah ukuran file anu urang kedah kirimkeun ageung teuing pikeun nganggo Gmail. Komo gaduh kamungkinan ngabagi aranjeunna ngalangkungan aplikasi jasa panyimpenan awan, aya pilihan séjén anu pikaresepeun. Dinten ieu kami nyarioskeun pilihan anu pangsaéna pikeun ngirim file anu ageung kalayan sagala jaminan.

Situs wéb anu pangsaéna pikeun ngirim file ageung

WeTransfer

wetransfer

Pasti maca tulisan ieu langkung ti hiji parantos panginten ngeunaan WeTransfer anu kawéntar. Pasti salah sahiji halaman wéb anu nawiskeun jasa langkung lengkep gratis. Sareng ngagaduhan reputasi anu saé anu dipikaterang ku anjeunna panganteur anu saderhana kana anu dianggo ku cara saderhana. Tanpa peryogi kauninga komputer sateuacanna, saha waé bakal tiasa unggah file na kirimkeun ka anu nampi sababaraha léngkah saderhana, gancang sareng aman.

Operasi na mirip pisan sareng Gmail. Wéb nyiptakeun tautan anu tiasa kami bagikeun sareng anu nampi. Tina tautan ieu, saha waé anu ngaksés bakal tiasa ngaunduh file anu dikirim dina komputerna sareng ngamangpaatkeunana. Dina cara nu sami, tautan ieu ogé ngagaduhan tanggal béakna, sareng saatos 7 dinten éta bakal lirén operasional.

Masalahna sumping nalika file anu urang hoyong kirimkeun ngalangkungan kapasitas maksimum WeTransfer. Urang kedah terang éta Kami gaduh beurat maksimum 2 GB pikeun file anu kami badé kirimkeun ngalangkungan WeTransfer.

MyAirBridge

MyAirBridge

Dina halaman wéb ieu, pikeun ayeuna, urang mendakan kapasitas mindahkeun langkung data tibatan dina WeTransfer. Salaku tambahan kana pilihan pamayaran sanés anu ditawarkeun, gratis urang tiasa milih anu ngirim file ngalangkungan tautan, sapertos anu urang lakukeun sareng Google. Atanapi urang tiasa milih pilihan pikeun ngirim file ieu ngalangkungan email. Anu penting nyaéta terang yén urang bakal tiasa ngirim file anu langkung ageung. Dugi ka 20GB gratis, sareng versi anu mayar dugi ka 100 GB.

Antarbeungeut anu saderhana pisan anu urang bakal mendakan, sabab urang nyarios gratis, pilihan pikeun kalebet email pangirim, sareng tempat pikeun kalebet file anu urang hoyong kirim. Béda sanés anu aya hubunganana sareng WeTransfer anu kami mendakan waktos urang bakal ngagaduhan tautan anu didamel, anu dina hal ieu diréduksi janten 3 dinten. Salian tong ngalindungan tautan ieu nganggo kecap konci.

Filemail

FileMail

Aplikasi anu sanés pikeun tujuan anu sami sareng terus ningkat dina ukuran tina file anu tiasa urang unggah anu dina hal ieu sumping nepi ka 50 GB. Sapertos WeTransfer, Filemail ogé ngagaduhan antar muka pangguna anu gampang pisan. Kami gaduh dua kamungkinan pikeun ngabagi file ieu. Salah sahijina nyaéta ngalakukeun éta via e-mail dimana urang tiasa nunjukkeun email dimana urang hoyong kirimkeun. Urang bahkan tiasa nunjukkeun ti mana alamat email anu dikirim, atanapi nunjukkeun poko pesen.

Salaku bédana sareng sésa pilihan, ngagunakeun FileMail, urang tiasa ngirim file masing-masing atanapi upami urang langkung resep, kirim folder lengkep. Langkung seueur pilihan anu sayogi anu tiasa ngahémat sakedik padamelan sareng ngadamel pangiriman tunggal tibatan sababaraha sakaligus. Bédana anu sanés nyaéta urang tiasa mutuskeun sabaraha lami file urang bakal dikirim sayogi kanggo diunduh. Pilihanna rupa-rupa antara 1 dinten sareng saminggu, pilihan anu dimekarkeun dina versi mayar.

ngabantingkeun

ngabantingkeun

Upami anjeun salah sahiji anu kedah ngirim file ageung sakumaha aturanana. Sareng anjeun teu gaduh waktos nguriling mariksa naha anjeun tiasa atanapi henteu tiasa gumantung kana ukuranana sareng hiji atanapi pilihan anu sanés. Smash pikeun anjeun. Utamana kusabab lamun anu anjeun milari nyaéta kapasitas ageung pikeun kiriman di dieu anjeun moal ngagaduhan wates. Nya kitu, Smash teu ngagaduhan wates ukuran maksimum pikeun ngirim file naon waé.

Pilihan anu pikaresepeun pikeun ngabagi file kami anu ogé nawiskeun kami éta kamungkinan yén ieu sayogi ti 1 dugi ka 14 dinten. Antarbeungeut anu paling sober anu bakal kami mendakan, tapi ogé anu paling saderhana upami tiasa urang ngan ukur kedah nyeret sareng ngaleupaskeun file anu dipilih. Kami ogé ngagaduhan pilihan pikeun ngarobih latar tukang ngantosan pikeun ngaunduh pesen anu bakal ditampi. Sareng kamungkinan tambahkeun konci pikeun otorisasi unduhan tina file-file na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.