Kumaha carana ngirim Gif dina aplikasi olahtalatah WhatsApp

Kami mendakan seueur aplikasi olahtalatah pikeun alat sélulér kami di toko aplikasi atanapi bahkan perusahaan asli éta sorangan. Dina hal ieu, salah sahiji aplikasi par kaunggulan pikeun ngirim sareng nampi pesen nyaéta WhatsApp, aplikasi anu sumping ka kami ti baheula, khusus dina 2009 sareng éta dugi ka ayeuna masih kénéh ratu pesen antara pangguna di seueur nagara, kaasup nagara urang.

Dinten ieu kami gaduh sababaraha pilihan sayogi kanggo ngabales babaturan urang, kulawarga atanapi kenalan dina pesen kalayan emoji, poto atanapi bahkan video. Pilihan séjén pikeun ngagunakeun gif animasi bergerak. Ieu tiasa dianggo dina email, halaman wéb, sababaraha jaringan sosial anu ayeuna urang sayogi sapertos Twitter, Facebook atanapi Instagram diantawis seueur sanésna, tapi kami ogé ngagaduhan kamungkinan ngagunakeunana dina aplikasi olahtalatah WhatsApp. Dinten ieu kami bakal ningali kumaha ngalaksanakeunana dina ios sareng Android, sistem operasi anu dominan di pasar ayeuna.

Naon Gif animasi?

Pikeun ngartos sakedik naon Gifs, urang bakal ngajelaskeun ku cara saderhana. The Istilah GIF hartosna: Format Parobihan Grafis, naon dasarna jumlah ka gambar pindah anu malah tiasa beuratna kirang ti JPEG atanapi bahkan PNG. Hal anu saé pikeun format ieu nya éta ngamungkinkeun anjeun pikeun nganyatakeun naon waé kalayan gambar anu ngalir atanapi klip pidéo sareng langkung grapik tibatan "Ok" saderhana, stiker atanapi emoji tina seueur anu kami sayogi.

Gif ieu sanés pormat énggal pisan sareng éta éta format file ieu aya ti saprak 1987, janten urang henteu nyiptakeun nanaon ayeuna. Anu jelas nyaéta Gifs parantos mekar kana waktos sareng jaman ayeuna aranjeunna leres-leres pikaresepeun, bari anjeun mendakan sagala rupa sareng pikeun sagala rasa.

Dupi abdi tiasa ngadamel Gif animasi kuring sorangan?

Leres. Jawaban ngeunaan kamungkinan nyiptakeun Gif nyaéta yén sadayana tiasa nyiptakeun nyalira sareng ngirim, nyimpen atanapi ngabagi aranjeunna ka saha waé anu aranjeunna pikahoyong. Format file ieu ngajantenkeun sababaraha aplikasi kaméra asli langsung ngalaksanakeun pilihan kanggo nyiptakeun GIF sareng upami gaduh iPhone, contona, anjeun tiasa jieun milik anjeun ku nyandak Poto Langsung.

Pikeun ieu urang kedah gaduh Poto Langsung aktip dina iPhone, anu dilakukeun ku ngaklik ikon buleud di tengah layar di luhur. Sakali pilihan ieu diaktipkeun, urang ngan saukur tiasa nyandak poto sareng angkat ka galéri pikeun ningali éta. Poto ieu bénten sareng sésana sabab nambihan gerakan sareng ku mencét dina layar kalayan poto anu kami candak urang tiasa ningali gerakan éta. Ayeuna toél geser ku jari anjeun ti handap dugi ka luhur sareng pilihan anu sanés nembongan: Langsung, Gelung, Bouncing sareng Paparan Panjang.

Anu dipikaresep ku kami nyaéta pilihan Loop atanapi Bouncing, duanana saé pikeun nyiptakeun Gif urang. Sakali urang ngagaduhan, urang ngan saukur kedah ngabagi ka saha waé anu dipikahoyong, tapi urang kedah jelas yén dina hal ieu Gif henteu tiasa diréproduksi dina sababaraha alat.

Kumaha cara ngadamel Gif sareng metode anu sanés

Ayeuna anjeun gaduh sakedik aplikasi anu bakal ngabantosan anjeun jieun gif animasi sorangan Sareng ieu tiasa dilakukeun ku pangguna naon waé ku ngagabung gambar atanapi langsung tina pidéo nyalira atanapi anu anjeun mendakan dina wéb. Hal anu saé nyaéta ieu sababaraha léngkah anu saderhana dina kaseueuran kasus sareng ieu kalebet milih klip pidéo anu dipikahoyong, motong kana ukuran waktos anu dipikahoyong sareng éta waé.

Aya seueur halaman wéb anu urang tiasa mendakan cara saderhana pikeun ngadamel Gif urang sorangan, Bloggif o EZGIF nyaéta dua situs anu gaduh alat saderhana pikeun urang ngadamel Gif urang nyalira, tapi anjeun henteu kedah milari panjang kanggo milari halaman wéb sanés anu ngamungkinkeun pangguna ngadamel kreasi nyalira.

Situs wéb anu ngandung Gif animasi

Aya situs anu urang ngan saukur tiasa milih Gif sareng nyimpen atanapi ngirim aranjeunna langsung tanpa kedah nyiptakeun nyalira. Dina kasus ieu langkung saé milarian halaman wéb anu ayeuna sareng anu teras nambihan paningkatan, kalayan seueur pangguna anu kersa ngabagi kreasi na sareng sésana sareng halaman wéb ieu henteu sanés nyaéta Giphy. Kabuktosan Aya sakeupeul halaman wéb anu didédikasikeun pikeun ngamuat Gifs online supados aranjeunna sayogi, tapi pikeun kuring anu pangsaéna nyaéta Giphy, sabab éta ogé ngagaduhan sadayana saé pisan supados anjeun tiasa mendakan Gif anu anjeun pikahoyong sareng ngirimkeun éta tanpa masalah.

Kumaha carana ngirim Gif ngalangkungan WhatsApp

Kaleresan aya sadayana anu saderhana ayeuna sareng ngirimkeun Gif ngalangkungan aplikasi WhatsApp leres-leres gampang. Hal pangpentingna dina hal ieu nyaéta pikeun terang mana tina seueur GIF anu urang hoyong kirimkeun sareng rupa-rupa ieu leres-leres ngesankeun.

Pikeun ngirimkeun Gif kami ngan ukur kedah muka aplikasi WhatsApp dina smartphone kami sareng muka paguneman anu kami hoyong tambahkeun pesen ku Gif animasi. Sakali kami ngaléngkah ieu Pangguna Android aranjeunna kedah pencét dina emoji anu nembongan di handap sakumaha biasana urang tambihan téks na. Di dieu ikon Gif kedah némbongan sareng ti dieu urang tiasa nambihan anu kami pikahoyong ngalangkungan pamilarian gancang anu halaman wéb sapertos Giphy atanapi Tenor biasana némbongan sacara otomatis sahingga anjeun tiasa ngirim anu anjeun paling resep. Sakali dipilih kantun kirimkeun.

Pikeun pangguna ios éta mangrupikeun hal anu langkung rumit atanapi langkung leres kalayan langkung seueur léngkah. Urang kedah aksés langsung tina paguneman anu sami sareng Android, tapi dina hal ieu urang kedah pencét kana simbol "+" anu némbongan di kénca keyboard atanapi dina kaméra anu nembongan di sisi katuhu. Sakali di jero éta, dina dua kasus, anjeun kedah buka «Poto sareng pidéo» teras aksés kana tombol kalayan «gelas pembesar» GIF anu nembongan di beulah kénca handap. Dina waktos éta mesin pencari némbongan sareng urang tiasa milih anu paling kami resep pikeun ngirimkeunana. Dina kaseueuran kasus mesin pencari nyaéta Giphy, tapi éta tiasa anu sanés.

Sabenerna, hal Gif mangrupikeun hal anu pikaresepeun sareng leres pisan pikeun dijawab iraha waé, sanaos pastina pangguna aplikasi ios WhatsApp bakal ngahargaan langkung saderhana atanapi léngkah pangsaeutikna nalika ngirim Gif ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.