Kumaha carana ngatur Mobile barudak urang dina Android sareng ios

 

kontrol parental

Raja-raja atanapi Santa Claus panginten parantos ngasuh budak ti imah urang telepon pinter anu munggaran. Kami nyarios anak tapi kami henteu netepkeun umur sabab ayeuna mah jelas pisan atanapi iraha lirén janten budak, atanapi kumaha umur anu disarankeun pikeun nganggo jinis alat ieu. Anu kedah jelas nyaéta Disarankeun yén budak leutik anu gaduh telepon sélulér sareng aksés internét kedah ngalaman kontrol parental minimum ngeunaan aksés Anjeun. Dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha sababaraha kolot, sanaos kagok pisan dina dunya téknologi, tiasa ngagaduhan kontrol ieu.

Pikeun ieu sateuacan urang peryogi aplikasi enya atanapi enya ti pihak katilu, ayeuna tina konfigurasi alat urang sorangan urang ngagaduhan aksés kana sababaraha pilihan pikeun ngendalikeun sababaraha parameter.

Kumaha teraskeun sareng iPhone

Terminal Apple ngagaduhan seueur pilihan pikeun ngendalikeun alat barudak, naha éta diinjeum atanapi milik budakna.

Ngamimitian urang kedah lebet kana Setélan teras pencét kana waktos panggunaanPencét Teraskeun teras pilih "Ieu [alat] kuring" atanapi "Ieu [alat] anak."

Kalayan ieu urang tiasa ngendalikeun waktos waktos terminal dianggo sareng aplikasi mana anu dianggo, ku cara ieu monitor sareng kontrol sadaya anu dilakukeun ku budak ku alatna. Anjeun tiasa ogé nyegah anak anjeun masang atanapi ngahapus aplikasi, pameseran dina aplikasi sareng seueur deui

iPhone néwak

Anjeun tiasa ngawatesan panggunaan aplikasi sareng fitur internal. Upami anjeun nganonaktipkeun aplikasi atanapi fungsi, anjeun moal ngahapusna, tapi nyumput samentawis éta tina layar utama. Salaku conto, upami anjeun mareuman Surat, aplikasi Mail moal némbongan dina layar utama dugi ka hurungkeun deui.

Anjeun tiasa ogé nyegah pemutaran musik nganggo kontén eksplisit, ogé pilem atanapi acara TV kalayan peunteun khusus. Aplikasi na ogé ngagaduhan peunteun anu tiasa ngonpigurasi ngalangkungan larangan eusi.

Urang ogé tiasa ngawatesan réspon atanapi milarian online Siri, pikeun ngahindaran pamilarian anu teu dipiharep. Setélan privasi alat anjeun ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun aplikasi mana waé anu ngagaduhan aksés kana inpormasi anu disimpen dina alat atanapi fitur pakakasna. Salaku conto, anjeun tiasa ngantepkeun aplikasi jaringan sosial pikeun nyungkeun aksés kana kaméra, supados anjeun tiasa nyandak poto sareng unggah.

 

Kumaha carana ngalakukeunana upami anjeun gaduh Android

Metoda anu saé pikeun ieu dina Android nyaéta nyiptakeun sababaraha pangguna ti Setélan / Pamaké. Tina ménu ieu urang tiasa ngawatesan sagala rupa parameter kalebet nelepon atanapi sms. Cara ieu cocog pikeun nalika urang samentawis ngantunkeun terminal ka murangkalih, biasana éta bakal lebet kana hiji atanapi dua aplikasi.

Potret layar Android

Google play ogé ngamungkinkeun anjeun ngaktipkeun kontrol parental. Ieu pikaresepeun sabab urang tiasa nganonaktifkeun eusi dumasar umur, ku cara ieu nyaring aplikasi pikeun nyingkahan anu ngagaduhan eusi séks atanapi telenges.

Tingkat kontrol ieu tiasa dilaksanakeun boh dina Aplikasi boh dina kaulinan, pilem sareng musik. Pilihan ieu tiasa diaksés tina ménu setélan / kadali parental tina Google Play App éta sorangan.

Upami pilihan ieu henteu cekap, kami gaduh aksés ka sababaraha aplikasi anu tiasa ngabantosan kami dina ieu tugasAya sajajalan tapi kami badé nyarankeun sababaraha anu pang gunana.

Youtube Barudak

Salah sahiji aplikasi anu paling populér pikeun jalma dewasa boh barudak nyaéta YouTube éta sorangan, tapi sakumaha urang terang YouTube unggah sadayana, sareng leres anu urang pikahoyong nyaéta murangkalih urang henteu ngagaduhan aksés kana kontén déwasa. Langkung saé pikeun ngaunduh aplikasi barudak YouTube, dimana aranjeunna ngan ukur bakal ngagaduhan aksés kana eusi Keluarga Ramah.

Barudak YouTube

 

Aplikasi na nyalira ngagaduhan pilihan pikeun terang atanapi ngendalikeun waktos barudak urang nongton pidéo, ogé ngahalangan eusi anu ku kami henteu hoyong ditingali ku aranjeunna. Aplikasi ieu sayogi pikeun duanana ios Como Android.

Tautan Kulawarga Google

Aplikasi ieu anu didamel ku Google nyalira dianggo pikeun ngontrol telepon sélulér ti jauh. Kalayan aplikasi ieu anjeun tiasa ngawas waktos anak anjeun nyéépkeun hapé, sareng ogé ngeunaan sabaraha waktos éta aranjeunna nyéépkeun sareng aplikasi.

Kalayan ieu anjeun bakal tiasa terang jinis panggunaan anu anjeun pasihkeun kana alat anjeun, sareng anjeun tiasa nyetél wates waktos supados aranjeunna sareng telepon sélulér diaktipkeun atanapi bahkan meungpeuk aplikasi anu tangtu.

Nangkep tautan

Kalayan aplikasi ieu kami ogé tiasa terang iraha waé dimana ayana alat anu ngonpigurasi, atur wates dina pisibilitas kontén anu bakal dipendakan di Google Play Store atanapi atur SafeSearch Google ka Blokir pamilarian déwasa atanapi anu teu ngagaduhan kontén anu pantes pikeun murangkalih.

Pamakéan sareng pilihan

Ieu sababaraha pilihan pang gunana pikeun aplikasi ieu anu sayogi duanana kanggo ios Sedengkeun pikeun Android:

  • lokasi: Anjeun tiasa ngaktipkeun riwayat lokasi alat pikeun terang yén peta pribadi tempat anu dilogogkeun ku anak anjeun dihasilkeun sareng alat-alat anu ngagunakeun akun Google anu numbu.
  • Ngagunakeun aplikasi: Anjeun tiasa ningali kagiatan aplikasi anu dianggo dina alat sareng akun anu dikaitkeun. Aplikasi mana anu parantos dianggo dina 30 dinten terakhir sareng sabaraha.
  • Waktos layar: Anjeun tiasa ngonpigurasi jumlah jam layar sélulér tiasa diaktipkeun tina Senén dugi ka Minggu. Aya ogé pilihan na Saré, anu netepkeun sababaraha jam dimana ponsel henteu diijinkeun deui.
  • aplikasi: Anjeun tiasa ningali aplikasi anu nembé dipasang sareng anu dipasang dina sélulér, sareng meungpeuk aplikasi anu anjeun teu hoyong tiasa anggo.
  • Setélan paranti: Anjeun tiasa ngatur idin sareng setélan alat anu dianggo akun anu dikaitkeun. Anjeun tiasa nambihan atanapi ngahapus pangguna, ngaktipkeun atanapi nganonaktifkeun idin pikeun masang aplikasi tina sumber anu teu dikenal, atanapi pilihan pamekar. Anjeun ogé tiasa ngarobih setélan lokasi sareng ngawas idin anu diidinan pikeun aplikasi alat.

Qustodio

Aplikasi kontrol parental ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngawatesan waktos anu dibéakkeun ku budak ku alatna, kontrol eusi wéb anjeun aksés sareng meungpeuk aplikasi anu anjeun anggo. Anjeun tiasa ogé tingali sacara real waktos naon anu dilakukeun ku anak anjeun kalayan smartphone sepanjang waktos. Versi gratis aplikasi ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun dugi ka hiji murangkalihPikeun nambihan langkung seueur pucuk, anjeun kedah ngalangkungan vérsi anu mayar. Di dieu anjeun tiasa ngaunduh kanggo ios.

Potret layar Qustodio

Harga vérsi mayarna dibasajankeun € 42,95 per taun kanggo vérsi anu paling murah, dugi ka € 106,95 kanggo vérsi anu paling mahal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)