Kumaha carana nyiptakeun jaringan WiFi Mesh anjeun nyalira

Jaringan WiFi bolong Aranjeunna janten téknologi anu kawéntar dina sababaraha taun terakhir, khususna ayeuna urang ngagaduhan seueur alat anu nyambung ka lampu bohlam, konsol gim, komputer sareng sagala rupa anu muncul. Ku alatan éta, gaduh WiFi canggih beuki penting.

Dina Gadget Aktualitas Kami gaduh Devolo Mesh WiFi 2 énggal sareng kami bakal nunjukkeun kumaha anjeun tiasa gampang masang jaringan WiFi Mesh anjeun nyalira di bumi. Pilarian terang ku kami kumaha anjeun tiasa ngalaksanakeunana sareng naon kit instalasi pangsaéna anu bakal ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang pikeun nganapigasi sareng maénkeun kalayan kecepatan maksimum.

Saperti dina kasempetan anu sanés, Kami parantos mutuskeun ngiringan tutorial ieu sareng video anu anjeun bakal mendakan di luhur, Di jerona anjeun bakal tiasa ningali langkah demi langkah naon waé ciri sareng fungsionalitas anu bakal kami laksanakeun sareng pastina bakal langkung gampang pikeun anjeun ngalaksanakeunana.

Nanging, anjeun tiasa ngabantosan kami pikeun terus tumuh upami anjeun ngantunkeun kami Suka sareng ngalanggan saluran kami. Ogé kedah dicatet yén pikeun ngawujudkeun tutorial ieu kami parantos ngagaduhan kolaborasi ti Devolo, mérek khusus dina PLC sareng solusi alternatip pikeun ningkatkeun konéktipitas di bumi urang.

Naon jaringan WiFi Mesh?

Hayu urang mimiti jelaskeun naon jaringan WiFi Mesh na naon kaunggulanana dibandingkeun sareng repeater WiFi tradisional. JEUNGMimiti, jaringan WiFi Mesh nyiptakeun jaringan anu diwangun ku base station sareng rangkéan satelit atanapi jalur aksés anu saling komunikasi pikeun nawiskeun jaringan WiFi tunggal. anu ngabagi inpormasi sambungan sapertos kecap akses atanapi idéntifikasi. Sapertos, contona, anteneu telepon tiasa dianggo téoritis. Ieu pisan ningkatkeun seueur aspek sambungan.

Ku cara kieu, jaringan salawasna ngarahkeun patalimarga dina cara anu paling cerdas sareng optimal pikeun pangguna, ngaidentipikasi unggal alat sareng nawiskeun cara anu panggancangna sareng bersih pikeun ngirimkeun inpormasi. Ku cara kieu jalanna jauh ngalangkungan sistem saderhana anu ngulang deui WiFi anu ngajantenkeun alatna nyambung ngan ukur ka anu pang caketna tanpa kedah nalungtik sacara jero pikeun leres-leres nawiskeun jasa gancang sareng kualitas. Dina aspék ieu Devolo lumayan spesialis, nawiskeun naon tina sudut pandang kuring PLC pangsaéna dina pasaran pikeun waktos anu lami, éta moal tiasa kirang ku téknologi Mesh.

Pilihanna: Devolo Mesh WiFi 2 Multiroom Kit

Dina hal ieu kami ngagaduhan kolaborasi anu diperlukeun pikeun nyetél jaringan WiFi Mesh kami di bumi. Kit Devolo ngagaduhan base station sareng dua satelit anu éta bakal ngamungkinkeun kami nutupan lega sareng dugi ka 100 alat pikeun tiap-tiap satelit, janten sacara total urang tiasa ngatur dugi ka 300 alat di bumi urang sareng dina tiori urang moal kaleungitan kualitas sambungan.

Sapertos anu diarepkeun, alat Devolo gaduh konektipitas Gigabit kitu Urang tiasa milih antara 2,4 GHz sareng 5 GHz WiFi Gumantung kana kabutuhan urang, kanyataanna, upami urang hoyong urang tiasa gaduh kadua jaringan dina waktos anu sami, émut yén aya alat anu teu cocog sareng 5 jaringan GHz.

Nanging, urang kedah émut yén Devolo ogé nawiskeun Starter Kit yén tibatan tilu alat gaduh dua alat pikeun harga anu langkung mirah, sanajan kuring nyarankeun alungan dina versi anu diperpanjang.

Najan kitu, anjeun tiasa ngagedekeun iraha waé anu anjeun pikahoyong, Anjeun ngan saukur kedah mésér unit Devolo Mesh tambahan anu anjeun bakal mendakan dina sababaraha titik jual. Sareng kumargi anjeun ayeuna terang perangkat mana anu bakal kami anggo, kami bakal nunjukkeun kumaha kami nganggo.

Kumaha carana masang jaringan WiFi Mesh di bumi

Mimiti urang badé tumut kana detil, anjeun kedah milarian colokan gratis atanapi colokan anu sami anu nyambungkeun router na. Kami henteu nyarankeun plugging basa Devolo kana strip kakuatan atanapi kabel penyuluhan, sabab ieu tiasa nyiptakeun gangguan dina sababaraha kasus anu mangaruhan kualitas sambungan. Dina paréntah Devolo Kit anjeun ogé bakal mendakan indikasi ieu. Ayeuna kantun sambungkeun PLC anjeun langsung ka jaringan listrik sareng ngamangpaatkeun colokan anu kit éta nawiskeun anjeun.

Ayeuna urang badé neraskeun paréntah saderhana:

  1. Sambungkeun kabel RJ45 Ethernet anu kalebet kana salah sahiji palabuhan Devolo Kit
  2. Ayeuna sambungkeun tungtung anu sanés langsung ka port Ethernet tina router anjeun
  3. Anjeun bakal ningali yén WiFi WiFi kedip-kedip beureum, tinggalkeun sakedap ayeuna
  4. Buka poin anu sanés anu anjeun badé nempatkeun sésana satelit WiFi Mesh, jarakna kalayan ati-ati
  5. Sambungkeunna sareng anjeun bakal ningali yén dua LED beureum ogé kedip-kedip
  6. Saatos sababaraha menit, sadaya alat bakal hurung bodas sareng ieu ngandung harti yén anjeun parantos réngsé pamasangan.

Nalika anjeun tiasa niténan nyalira, Éta praktis Colokkeun & Puter sareng bakal dianggo nyalira, Tapi Devolo ngagaduhan "ace up his sleeve" dina bentuk aplikasi.

Aplikasi Devolo, nilai tambihan

Sanaos henteu diperyogikeun pisan, kami gaduh aplikasi Devolo anu cocog sareng Android sareng ios anu bakal ngamungkinkeun urang ngarobih jaringan WiFi Mesh urang.

Aplikasi na rada saé sabab urang tiasa ngaropea kami Jaringan WiFi Mesh sabab urang tiasa ngarobih nami, ngatur alat-alat sareng bahkan ngaktipkeun / nganonaktifkeun pita dimana urang damel dina karesep urang.

Urang kedah ngitung yén alat-alat Devolo ieu henteu murah, tapi nyatana nyaéta saatos nyobian sababaraha alat ieu urang parantos nyandak kacindekan yén langkung saé tarohan pikeun mérek anu dikenal. Devolo gaduh pangalaman éksténsif sabab produk na didesain di Jérman. Kami sateuacanna parantos ngaanalisis seueur di dieu di Actualidad Gadget sareng aranjeunna teras-terasan kéngingkeun tingkat kapuasan anu luhur diantara analis.

Kami ngarékoméndasikeun anjeun bet dina kapercayaan Devolo sareng upami aya patarosan, buka kotak koméntar dina saluran YouTube kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.