Kumaha repost dina Instagram? Kabéh nu peryogi kauninga

Instagram mangrupikeun jaringan sosial anu junun tetep ngambang sareng tetep relevan ti saprak mimitina, dugi ka ayeuna. Jang ngalampahkeun ieu, éta parantos ngalangkungan seueur parobihan sareng pembaruan anu ngamungkinkeun éta ngadukung diri di pasar sareng dina kahoyong pangguna. Sanajan kitu, Dina sadaya fitur anu parantos dilebetkeun, platformna masih teu gaduh pilihan pikeun nyiarkeun tulisan pangguna anu sanés dina feed.. Ku sabab kitu, kami hoyong nunjukkeun ka anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan kumaha repost dina Instagram.

Reposting atanapi republishing henteu langkung ti kamungkinan ngayakeun réplikasi eusi pangguna sanés dina layar utama akun kami.. Ieu mangrupikeun pilihan anu sayogi dina Twitter kalayan nami "Retweet" sareng dina TikTok ogé tiasa ngabagi tulisan batur dina feed kami. Dina rasa éta, urang badé marios alternatif anu sayogi pikeun ngalakukeunana dina Instagram.

Repost on Instagram tanpa masang nanaon

Bagikeun dina carita

Sateuacanna, kami nyarios yén teu aya cara asli pikeun repost dina Instagram sareng ieu sabagian leres. Kami nyarios sawaréh kusabab platformna henteu nawiskeun pilihan pikeun ngabagi tulisan pangguna sanés dina feed urang sorangan. Sanajan kitu, Aya kamungkinan nyandak aranjeunna ka carita urang, anu ogé tiasa mangpaat pisan pikeun nyebarkeun hiji hal anu urang resep atanapi dipikaresep..

Kirim pesen langsung pos

Dina rasa éta, pikeun ngémutan deui dina carita Instagram, anjeun kedah angkat ka publikasi anu anjeun hoyong nyebarkeun. engké, ketok kirim via ikon Pesen Langsung teras pilih "Tambahkeun pos kana carita anjeun".

Tambahkeun pos kana carita anjeun

Ku kituna, pos anu dimaksud bakal tetep dina carita anjeun salami 24 jam. Upami anjeun hoyong langkung lami, anjeun tiasa nambihanana kana sorotan anjeun.

reset manual

Dina henteuna mékanisme pituin repost publikasi kana feed urang, urang bakal salawasna mibanda kamungkinan ngalakukeun eta sacara manual. Ieu ngandung harti yén, urang kedah nyandak potret layar tina eusi anu dimaksud teras unggah sapertos anu urang laksanakeun sareng gambar atanapi pidéo. Bédana nyaéta dina katerangan, urang kedah nyebatkeun akun asli dimana eusina asalna.

Ieu bakal masihan pisibilitas kana postingan pangguna sareng salian ti éta, pamiarsa anjeun bakal tiasa ningali ti mana bahan asalna pikeun nganjang ka profil sareng nuturkeunana..

Aplikasi pikeun repost dina Instagram

Upami anjeun milarian cara repost dina Instagram, anjeun bakal ningali yén aya cara asli sareng manual sapertos anu kami nunjukkeun di luhur. Sanajan kitu, Éta ogé mungkin pikeun repost kalayan bantosan aplikasi anu ngajadikeun otomatis tugas sareng nyayogikeun hasil anu langkung estetika sareng ramah pikeun penampilan profil anjeun..

Repost pikeun Instagram

Repost pikeun Instagram

Rekomendasi aplikasi munggaran kami pikeun anu milari kumaha repost dina Instagram mangrupikeun klasik dina hal ieu: Repost Pikeun Instagram. Ieu mangrupikeun aplikasi anu sayogi pikeun Android sareng ios anu ngirangan panyebaran kontén pangguna sanés dina feed anjeun ngan ukur sababaraha ketok..

Sakali anjeun masang aplikasi dina alat anjeun, anjeun kedah muka Instagram heula sareng angkat ka publikasi anu anjeun hoyong repost. engké, ketok ikon 3-titik, pilih pilihan "Salin link", sarta aplikasi bakal langsung dipintonkeun, nawiskeun Anjeun kasempetan pikeun nyebarkeun pos, simpen pikeun ngalakukeunana engké, atawa babagi deui ngaliwatan aplikasi sejen.

Ieu ngandung harti yén anjeun henteu kedah ngantunkeun Instagram pikeun nganggo Repost pikeun fitur Instagram, anu mangrupikeun fitur anu saé. Sajaba ti éta, Catet yén aplikasi éta nawiskeun kamungkinan ngaunduh poto sareng pidéo tina publikasi. Ieu ngabejaan urang ngeunaan hiji aplikasi nu ngagambarkeun pelengkap hébat kana pangalaman Instagram.

Repost pikeun IG
Repost pikeun IG
pamekar: JaredCo
harga: bebas

Ngala suluh

Ngala suluh

Reposta mangrupikeun alternatif anu saé pikeun ngémutan deui dina Instagram tanpa seueur teuing komplikasi sareng ngan ukur sababaraha léngkah. Nanging, teu sapertos aplikasi sateuacana, mékanismena rada béda saatos nyalin tautan publikasi anu anjeun hoyong nyebarkeun. Dina harti éta, Nalika anjeun gaduh tautan, anjeun kedah ngantunkeun Instagram sareng muka Reposta teras nempelkeun tautan.

Teras ketok tombol "Preview" sareng gambar leutik pos bakal ditingalikeun sareng sababaraha pilihan. Ketok "Repost" sareng postingan bakal langsung ditiru dina feed anjeun.

Perlu dicatet yén, pikeun ngamimitian nganggo aplikasi, anjeun kedah log in sareng akun Reposta anjeun supados masihan idin pikeun repost.

Repost: Repost pikeun Instagram
Repost: Repost pikeun Instagram

PostApp

PostApp

PostApp Éta sanés aplikasi tapi layanan online anu ngamungkinkeun anjeun nyebarkeun publikasi dina mékanisme anu sami sareng aplikasi sateuacana. Dina rasa éta, urang kedah angkat ka pos anu dimaksud, toél ikon 3 titik teras pilih pilihan "Salin tautan".

Teras buka panyungsi tur lebetkeun RepostApp dimana anjeun bakal nampi bar alamat pikeun anjeun nempelkeun tautan anu dimaksud. Langsung, sistem bakal ngolah publikasi sareng nunjukkeun gambar anu ditaroskeun ku tanda repost, salian ti éta, anjeun bakal ngagaduhan kotak kalayan caption anu siap disalin sareng témpél.

Unduh Gambar RepostApp

Dina hal ieu, Pencét tombol unduh pikeun kéngingkeun gambar, salin caption sareng angkat ka Instagram pikeun ngadamel publikasi sapertos biasa.. Sanaos prosésna langkung laun, éta nyayogikeun hasil anu sami sareng aplikasi sateuacana, kalayan kauntungan henteu kedah masang nanaon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

<--seedtag -->