Kumaha carana terang upami alamat email tos aya

Lulugu milarian email

Pasti anjeun kantos ngalaman kasus kedah ngirim email tapi anjeun henteu émut alamatna. Pikiran anjeun maénkeun trik dina anjeun sareng anjeun henteu terang pasti naha éta tina Yahoo atanapi Gmail, atanapi upami éta com atanapi .es.

Hal anu paling gampang taroskeun ka anjeunna balik deui ka anu gaduh akun kanggo arah anu leres, tapi éta panginten sanés pilihan anu paling saé, sabab kami henteu ngagaduhan metode kontak anu sanés tibatan alamat email anu lepat. Janten dinten ieu urang bawa anjeun dua padika pikeun milari alamat email anu urang henteu émut ogé.

Metode saderhana tina dua anu bade kami ngajelaskeun dinten ieu nyaéta cobian pulih kata sandi. Tapi tong hariwang, kami henteu hoyong terang kecap aksesna. Anu urang pikahoyong nyaéta terang naha akun anu urang yakin leres aya.

Pikeun ngalakukeun ieu, urang kedah lebet kana halaman anu ngagaduhan alamat email, teras pencét "Abdi hilap kata sandi".

Upami hasilna a pesen kasalahan dimana kami diwartosan yén teu aya alamat email sapertos alamat anu kami nyerat, logis urang tiasa terang éta henteu aya alamat email sapertos kitu. Ieu kasus gambar di handap ieu.

Nguji e-mail Outlook

Di sisi anu sanésna, upami pilihan anu sateuacanna henteu dipikaresep ku urang atanapi sigana rada pajeujeut, urang tiasa nganggo sababaraha halaman terang upami aya email. Dina halaman ieu, urang ngan ukur kedah lebetkeun alamat anu urang hoyong terang naha aya, sareng aranjeunna bakal masihan kami hasilna.

Jasa ieu biasana diwatesan ku sajumlah query unggal jam, sanaos normal pikeun milarian sababaraha alamat, janten moal aya masalah.

  • Pariksa Surélék: diwatesan ku 5 cék per jam, sareng antar muka anu langkung marahmay.
  • Surélék Hippo: jeung 20 verifikasi per dinten, éta langkung terbatas tibatan pilihan anu sateuacanna, sanaos dina tés urang éta kabuktosan langkung dipercaya.
  • Email Verifier: hiji-hijina pilihan pamakéan taya tina tilu usulan.

Ladenan verifikasi email

Sakumaha anjeun kantos tingali, anjeun moal ngagaduhan alesan deui milarian terang upami aya alamat email. Kalayan dua alternatif anu sanés, pilihan anu masing-masing pilih gumantung kana karesepna sareng naon anu aranjeunna anggap paling cocog pikeun kabutuhanana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.