Kumaha terang versi Microsoft .NET Framework anu parantos kami pasang

Kerangka Microsoft .NET

Microsoft .NET Framework mangrupikeun platform anu umumna dianggo ku pangembang aplikasi anu ngandelkeun fungsina sahingga usulna masing-masing gaduh kinerja anu langkung saé dina versi Windows anu béda.

Upami urang henteu gaduh versi anu ayeuna atanapi anu leres dina Windows, hiji aplikasi ngan saukur tiasa ngeureunkeunana atanapi gaduh sababaraha sauyunan; urang tiasa masihan conto sakedik dina Mesin maya, kang aranjeunna ngandelkeun utamina kana platform Microsoft .NET Framework ieu.

Naha Microsoft .NET Framework dipasang dina Windows?

Upami anjeun parantos lami damel dina vérsi khusus Windows, anjeun panginten aya perhatoskeun nalika anjeun muka pangotéktak Internét pikeun marios sababaraha pidéo tina YouTube (atanapi portal sanésna), nembongan pesen anu nyungkeun dipasang Pamuter flash Adobe, muhun tanpa ieu pelengkap réproduksi pidéo moal dilaksanakeun dina momen naon; kaayaan anu sami pisan kajadian sareng Kaulinan dumasar Java, sahingga meryogikeun Java Runtime salaku pelengkap. Henteu ngan ukur mesin virtual anu dijalankeun dina Windows peryogi Microsoft .NET Framework, tapi langkung saé, rupa-rupa hébat sareng keragaman aplikasi, janten kedah nyobian terang vérsi mana anu ayeuna urang pasang dina Windows, anu bakal kami pendakan ku salah sahiji alternatif anu bakal kami sebatkeun ieu di handap.

Upami anjeun hoyong solusi anu gancang sareng épéktip pikeun milari inpo ieu, kami nyarankeun ngagunakeun "ASoft .NET Vérsi Detéktor", alat anu bakal nginpokeun ka kami ngeunaan vérsi .NET Framework anu parantos kami pasang dina Windows.

Detéktor Vérsi ASoft .NET

Upami teu aya salah sahijina, alat ieu bakal nunjukkeun tautan anu bakal ngarahkeun kami ka halaman wéb Microsoft sahingga urang tiasa ngaunduh. Kusabab panganteur na sareng fungsi saderhana pikeun pangguna, ieu tiasa dijantenkeun alternatif anu pangpayunna pikeun anu henteu ngagaduhan seueur kawéntenan ngeunaan platform ieu; Anjeun kedah nimbangkeun sateuacanna yén tautan bakal ngarahkeun anjeun ka halaman wéb Microsoft, janten pangguna anu kedah milih pikeun diunduh tina Versi 32-bit atanapi 64-bit.

Sanaos kanyataan yén alat ieu diénggalan pikeun dianggo dugi ka Windows 7, éta masih dipaké pikeun terang versi mana tina .NET Framework Éta mangrupikeun pangguna anu parantos dipasang dina sistem operasi na. Panginten cacat leutik nyaéta alat ieu henteu ngadeteksi perpustakaan AOD (ActiveS Data Objects), anu mangrupikeun salah sahiji komponén tina .NET Framework.

NET Vérsi Checker

Salaku tambahan kana inpormasi anu disayogikeun tina antarmuka alat ieu, pangguna ogé tiasa mendakan jinis versi Internet Explorer yén anjeun parantos dipasang dina Windows anjeun. Upami anjeun hoyong sadayana inpormasi ieu disimpen dina file, anjeun tiasa ngamangpaatkeun fungsina pikeun nyalin kana clipboard, anu engkéna bakal dianggo pikeun ngirimkeunana ngalangkungan dokumen ku email ka saha waé anu meryogikeunana.

  • 3. Kontrol manual .NET Framework

Sanaos leres yén alternatip anu kami sebutkan di luhur gampang ditangan sabab pangguna ngan ukur kedah ngadamel sababaraha kali klik dina tombol antarbeungeutna masing-masing, aya ogé alternatip anu tiasa dianggap "manual". Ieu disababkeun ku kanyataan yén tanpa kedah masang atanapi ngajalankeun aplikasi portabel, urang tiasa marios data dina aplikasi anu dipasang dina Windows.

Pikeun ieu kami ngan ukur kedah indit:

  1. Panel kontrol.
  2. Pilih pilihan "Program sareng Fitur"
  3. Pilih pilihan pikeun "Aktipkeun atanapi Pareuman Fitur Windows."

net kerangka hack

Saatos ngalaksanakeun operasi ieu anjeun bakal perhatoskeun yén di sisi katuhu sababaraha hasil bakal ditingalikeun, kaasup anu nunjukkeun kami vérsi .NET Framework ayeuna urang gaduh; Aya sababaraha alternatif manual sanés anu tiasa dianggo pikeun mendakan inpormasi éta, sanaos pangguna pemula henteu kedah terang téknik ieu, samentawis pangguna khusus dina élmu komputer, pastina bakal terang pisan dimana aranjeunna kedah lebet dina pendaptaran sistem operasi pikeun mendakan inpormasi ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)