Kygo E7 / 1000 Kygo's TWS pikeun sadaya jinis pangguna [Review]

Sawatara waktos ka pengker kami nganalisis naon hubungan munggaran urang sareng perusahaan éta Kahirupan Kygo, mérek ti DJ sareng seniman Kygo anu ngantep kami rada kaget ku kualitas sareng kagunaan naon anu ditawarkeunana, kami nyarankeun anjeun ngalangkungan analisa Kygo A11 / 800.

Nanging, waktos ieu urang difokuskeun produk anu béda pisan, Kygo E7 / 1000, headphone TWS kalayan kotak pangisianana nyalira, mendakan analisis urang. Di jerona, sapertos biasa, anjeun bakal ningali jero kumaha produk ieu jalan sareng upami éta leres-leres patut, naha anjeun bakal sono? 

Sakumaha biasa, mimitina kuring hoyong ngiringan wisata sakedik, utamina nalika urang nungkulan mérek anu henteu terkenal. Ngulang diri urang di luhur Kygo Life mangrupikeun mérek seniman sareng DJ Kygo, perusahaan éta berbasis di Norwégia sareng ngagaduhan seueur produk dina katalog na, sadayana difokuskeun kana audio, sektor anu didominasi ku bapa baptis na Kygo.

Désain sareng matéri: Bedana dina pasar simile

Hal kahiji anu kaget kuring ngeunaan Kygo E7 / 1000 ieu justru aranjeunna milih desain anu henteu sapertos sésana. Tren anu biasa di TWS nyaéta katingali sacaket mungkin ka Apple's AirPods duanana dina kotak sareng dina produk éta sorangan, nanging, Kygo Life parantos milih bébédaan anu jelas dina headphone sareng kotak pengisianana, duanana ngagaduhan kapribadian anu cukup sareng anu anu diperhatoskeun langsung. Kami ngagaduhan earbuds dina-ceuli anu tiasa urang anggo ku seueur aksésoris sapertos jepitan atanapi bantalan saluyu sareng kabutuhan khusus urang. Ti mimiti momen kami ningali yén Kygo E7 / 1000 ieu sahenteuna henteu béda, sareng anu kedah ngaapresiasi di pasar anu jenuh ku hal-hal anu sami.

  • Eusi kotak
    • 3 pasang adaptor ceuli: S, M, L
    • 1 pasang adaptor busa
    • 3 pasang jepitan ceuli: S, M, L
    • 1 pasang gelang silikon
    • Kabel ngecas USB-C

Cahayaana héran, kotak ngecas nganggo earbuds di jero tetep kirang langkung 60 gram. Kotak ogé rada kompak, Bentukna sapertos dada anu buleud lengkep (rada silinder). Kanyataanna nyaéta visually langkung alit tibatan nalika nyandak kana saku anjeun, dimana éta tiasa langkung ageung. Tangtosna, desain na ngamungkinkeun janten kénca dina permukaan naon waé tanpa sieun. Émut yén Éta tiasa dipésér dina warna bodas sareng hideung. Aranjeunna parantos nyaman pisan lakukeun olahraga, Upami anjeun milih saé, klem na dicekel kalayan sampurna.

Ciri téknis

Urang mimitian ku headphone, éta gaduh Supir 6mm pikeun masing-masing éta nawiskeun impudence 1-6 ± 15% sareng frekuensi réspon antawis 20Hz sareng 20kHz, anu lumayan umum dina jenis produk ieu. Ngeunaan sensitipitasna, urang ngahontal 116 db. Pikeun sadayana ieu anjeunna nganggo Bluetooth 5.0 sareng kisaran kagiatan sakitar 10m anu parantos langkung ti patepang sareng kami. Waktos Ieu kami henteu ngagaduhan aptX na milih standar AAC, umum khususna dina alat ios.

Headphone masing-masing gaduh mikroponna nyalira sareng aranjeunna nawiskeun duanana telepon stereo (urang tiasa ngajawab telepon anu ngan ukur nganggo salah sahiji headphone, éta bebas) sareng pembatalan noise pikeun aranjeunna. Papasangan headphone nyaéta otomatis kaluar tina kotak sareng aranjeunna pareum nalika aranjeunna dilebetkeun deui, tapi, urang sono sistem deteksi anu ngeureunkeun musik nalika urang nyabutkeunna tina Ceuli.Pasanganna otomatis sareng gancang, sanaos kuring badé disebatkeun yén aranjeunna henteu cocog sareng aplikasi Kygo, hal anu ngareuwaskeun kuring kusabab pangalaman anu hadé anu disayogikeun.

Otonomi sareng setting

Kami henteu ngagaduhan data khusus dina mAh batréna, naon anu urang gaduh sakitar lima jam playback musik dina volume anu saé sareng headphone salami 24 jam upami urang ngagaduhan biaya anu ditetepkeun ku kotak. Ieu mangrupikeun data anu parantos dipasihkeun ka kami dina analisis sakitar sabulan. Ngecas kotak parantos dilakukeun nganggo kabel USB-C (kalebet dina kotak) sareng ieu katingalina siga titik anu dipikaresep, lumayan raoseun sareng tohan dina standar anu dipopulerkeun ayeuna.

Peryogi disebatkeun yén headphone ngagaduhan tombol fisik pikeun masing-masing kalakuan anu mandiri. Kalayan headphone ieu urang bakal tiasa ningkatkeun sareng nurunkeun volume utamina, tapi urang ogé tiasa ngalangkungan lagu, nyalukan asistén virtual alat urang (Asisten Google atanapi Siri) sareng ngawalon telepon ku pérs pondok atanapi panjang. Kuring ngarasa anéh yén aranjeunna milih sistem kancing, tapi ngémutan yén berkat jepitan éta ampir teu mungkin pikeun aranjeunna murag, panginten masuk akal pikeun ngahindaran sentuhan anu teu dihaja.

Pangalaman pangguna sareng kualitas audio

Éta headphone cocog pisan pikeun ampir sadaya kaayaan, urang gaduh Kesang IPX7 sareng tahan cai janten aranjeunna dituduhkeun pikeun olahraga, utamina upami urang mutuskeun milih klem tibatan cincin silikon. Aranjeunna ngagaduhan volume anu cukup luhur sareng nawiskeun sora anu saé kualitasna, sapertos anu terjadi sareng produk anu sanésna mérek, sora anu kualitasna langkung luhur sareng langkung kuat tibatan rata-rata produk kelas ieu. Di sisi anu sanésna, kuring ogé badé nyebatkeun yén telepon na parantos suksés, mikropon stéréo katingali na nelepon sareng aranjeunna mangrupakeun pelesir.

Kuring sono yén aranjeunna parantos milih sistem tombol fisik Dina unggal earphone, ogé teu gaduh sensor anu ngeureunkeun musik nalika anjeun angkat, éta mangrupikeun produk high-end anu diarepkeun sapertos kieu. Hiji hal anu kuring ngarepkeun nyaéta aranjeunna cocog sareng aplikasi Kygo, sareng éta henteu.

Kontra

  • Aranjeunna nganggo tombol multimédia fisik
  • Aranjeunna henteu ngagaduhan sénsor jarak
  • Éta henteu cocog sareng aplikasi Kygo
 

Ku kontra, urang gaduh headphone anu tahan pisan, diwangun saé, sareng Bluetooth 5.0 sareng tangtosna éta sora hébat, cukup nyaring sareng jelas pikeun tiasa mikaresep musik, sareng ngasingkeun ti luar cekap difokuskeun tanpa butuh ANC.

Naros

  • Kualitas sora sareng kakuatan tinggi, sapertos produk Kygo anu sanés
  • Kakuatan sareng kualitas bahan, ogé kotak kompak
  • Mikropon anu saé kanggo nelepon
  • Kanyamanan sareng kamungkinan olahraga sareng aranjeunna

Kami nyanghareupan produk 149,99 euro yén anjeun tiasa mésér duanana dina halaman wéb resmi na dina LINK Amazon ieu. Aranjeunna tiasa janten alat anu pikaresepeun pikeun masihan Natal ieu.

Kygo E7 / 1000 anu Kygo TWS pikeun sadaya jinis pangguna
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
149,99 a 129,99
  • 80%

  • Kygo E7 / 1000 anu Kygo TWS pikeun sadaya jinis pangguna
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Potencia
    Penerbit: 95%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Adrian Guillermo Sosa Guevara cenahna

    Kuring teu diprogram, kuring ngan ukur ngupingkeun sakaligus nalika kuring tiasa ngadangukeun duanana. Tulung.