Laporan Konsumen daun tina rekomendasi na MacBook Pro anyar

MacBook Pro Touch Bar

Salami mangtaun-taun, pangguna Mac atos ngantosan budak-budak ti Cupertino pikeun ngapdet MacBook Pro, modél anu sacara téoritis dirancang pikeun anu paling nuntut, tapi saatos presentasi generasi anyar sareng Touch Bar, henteu ngantep saha waé anu teu paduli. Seueur anu parantos ngritik modél anyar ieu, tapi henteu ngan ukur sababaraha ahli, tapi ogé pangguna Mac ngritik modél anyar ieu, kusababTiruan RAM, masalah sareng batréna, kaseueuran komponénna dipasang, yén RAM atanapi SSD henteu tiasa dilegaan ...

Unggal taun Laporan Konsumén jaga ngadamel daptar nganggo alat anu paling disarankeun pikeun pangguna, sareng dimana urang sering ningali sadaya produk Apple. Tapi taun ayeuna hal-hal parantos robih na MacBook Pro anyar sareng Touch Bar parantos ditingalkeun tina daptar ieu, tétéla kusabab masalah batré anu pembaruan parangkat lunak macOS Sierra pangénggalna parantos dibereskeun. Logisna di Apple aranjeunna parantos ngagorowok di langit, pangaluaran ieu henteu cocog sareng aranjeunna ogé, sareng perusahaan parantos ngahubungi pikeun milarian alesan anu leres pikeun pangaluaran ieu.

Laporan Konsumén ngalaksanakeun tés kinerja anu béda dina sadaya alat sateuacan ngalebetkeun atanapi ngaluarkeun kami tina saran aranjeunna.

  • El 13-inci Macbook Pro tanpa Touch Bar catetan 19 satengah jam otonomi dina tés kahiji sareng 4 satengah jam dina detik.
  • El 13-inci Macbook Pro sareng Touch Bar nyatet 16 jam otonomi, dina tés kahiji, 12 jam 45 menit dina kadua sareng dina 4 jam katilu sareng 45 menit.
  • Modél 15 inci sareng Touch BarLangkung sami, dina tés anu mimiti aranjeunna nawiskeun 18 jam otonomi sedengkeun anu kadua otonomi 8 jam.

Masalah sareng kinerja batréna mangrupikeun hiji-hijina alesan MacBook Pro énggal ieu parantos dikaluarkeun tina rekomendasi taunan, hal anu pasti bakal loba ngaruksak Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.