Upami laptop lami anjeun henteu ngadukung Windows 10, Microsoft masihan anjeun

dell xps 15

Ngan ukur aya sababaraha dinten dugi ka tawaran pikeun pembaruan Windows 10 gratis kadaluarsa, tawaran anu matak anu nyababkeun seueur pangguna pikeun gancang ngalih ka Windows 10 sareng ninggali Windows 7 atanapi Windows 8 anu lami, tapi henteu sadayana henteu.

Ayeuna aya sajumlah ageung pangguna anu gaduh sistem operasi sateuacan Windows 10 sareng Microsoft hoyong ngalereskeunana. Maka di Amérika Serikat éta ngaluncurkeun tawaran anu luar biasa anu parantos narik perhatian seueur jalma. Upami laptop lami anjeun henteu tiasa ngadukung Windows 10, Microsoft masihan anjeun laptop anyar.

Éta kadéngéna saé sareng sigana mangrupikeun tawaran anu murah, tapi anu leres na éta gaduh cetakan na alit, cetakan alit anu tiasa ngirangan jumlah pangguna anu tiasa nguntungkeun. Mimiti, komputer kedah portabel sareng ngagaduhan lisénsi Microsoft anu valid. Sakali ieu réngsé. Aranjeunna tiasa waé Éta komputer anu ngagaduhan Windows 8 atanapi Windows 8.1 didukung, Komputer Windows 7 atanapi Windows Vista moal dirojong.

Microsoft bakal dagang anjeun Dell Inspiron 15 pikeun laptop lami anjeun

Upami urang parantos patepung duanana poin, urang kedah ngagaduhan laptop hardware cocog sareng sarat Windows 10, sarat minimum Windows 10. Upami saatos ieu, Windows 10 henteu jalan atanapi dianggo kalayan masalah, pangguna tiasa ngamangpaatkeun panawaran ieu. Tapi éta kedah dilakukeun di Microsoft Store, nyaéta, di toko Microsoft fisik di Amérika Serikat. Leres, sigana tawaran éta ngan ukur bakal sayogi di Amérika Serikat. Di Microsoft Store bakal masihan kami Dell Inspiron 15, modél anu diénggalan anu bakal sumping sareng Windows 10 sareng anu bakal dipasihkeun ka kami salaku tukeran pikeun laptop urang.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, print anu saé pikeun promosi ieu menuntut pisan, tapi masih pikaresepeun pikeun ngarobah laptop nalika Windows 10 henteu tiasa dianggo, bahkan upami éta cocog sareng éta. Tiasa waé Microsoft bakal ngaluarkeunana dina jaman Windows VistaPasti bakal aya seueur pangguna anu bakal teras-terasan nganggo Windows, saur anjeun henteu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   christina pana cenahna

    Di Spanyol, dimana kuring tiasa konsultasi tawaran éta? ... Saur éta rada saé sareng kuring resep resep wawancara saatos usum panas sareng nyobian pikeun nganilisa sagala hal anu ditepikeun ... Hatur nuhun sateuacanna ...

  2.   Carlos J Villarroel M. cenahna

    Kuring ngabayangkeun yén "kaayaan tangtu lumaku"