Chuwi Laptop Air, laptop anyar anu diideuan ku MacBook Air

Chuwi Laptop Air sayogi

Chuwi nyaéta salah sahiji perusahaan Cina paling populér di taun-taun ayeuna. Dina katalog na urang tiasa ningali tina laptop dugi ka tablet. Sareng éta aya dina sektor terakhir ieu dimana partisipasi na parantos paling menonjol. Kitu ogé, Chuwi mangrupikeun perusahaan anu parantos milih anu paling modél konvérsi, dimana aya sababaraha alternatif anu saé sareng harga anu langkung terjangkau dibanding mérek anu biasa langkung dikenal.

Nanging, peluncuran pangénggalna anu parantos dilakukeun ku perusahaan ditujukan pikeun sektor ultrabook Biaya murah. Éta ngeunaan anu énggal Chuwi Laptop Air, tim anu, namina nunjukkeun, dumasar kana modél Apple anu kawéntar, MacBook Air. Sanaos presentasi na aya sababaraha minggu ka pengker, ayeuna parantos sayogi kanggo dipésér.

Chuwi-Laptop-Air-tukang

Katingali 'premium' kalayan ipis pisan

Chuwi Laptop Air ieu mangrupikeun laptop anu ngahontal Layar 14,1 inci. Éta nawiskeun résolusi maksimal 1.920 x 1.080 piksel. Sareng panelna mangrupikeun jinis IPS. Ogé, éta mangrupikeun komputer anu nganggo sasis ipis pisan (kandel 6 milimeter). Sareng nawiskeun penampilan anu rapih berkat finish aluminium anodized na.

Di sisi anu sanésna, milikna keyboard nyaman sareng tombol misah, salian ti nawiskeun lampu latar pikeun aranjeunna anu condong damel di wengi atanapi di rohangan remang-remang. Saolah-olah kamiripan sareng modél Apple henteu cekap, logo Chuwi dina sampéan ogé hurung nalika laptop dioperasikeun.

Kakuatan sareng mémori Chuwi Laptop Air

Samentawis éta, dugi ka kakuatan, Chuwi Laptop Air ieu ngagaduhan bagian jero a Prosesor Intel Celeron N3540 4-core jam 1,1 GHz dina modeu normal sareng 2,2 GHz dina modeu Turbo. Ka chip ieu kedah ditambihan RAM 8 GB tina jinis DDR3.

Sajauh ruang panyimpenan, Chuwi Laptop Air ngagaduhan drive 128GB SSD. Anjeun tiasa ningkatkeun éta berkat panggunaan kartu microSD (maksimal 128 GB), ogé nganggo unsur éksternal sapertos hard disk atanapi mémori USB.

Kalayan konfigurasi ieu, anjeun panginten panginten parantos sadar yén sanés mesin anu tiasa diputer, tapi éta henteu bakal ngagaduhan prestasi anu luar biasa dina hal otomatisasi kantor sareng padamelan sadidinten. Sareng mangrupikeun tim pikeun damel di mobilitas, kalayan beurat sakedik, ipis pisan sareng otonomi anu ngiringan sadayana.

Batré Air Chuwi Laptop

Sambungan sareng batréna

Éta sigana bohong, tapi nalika anu ti Cupertino parantos nyimpang kana koneksi dina pakakasna, aya mérek sanés anu, sanaos modélna rada ipis, tetep nawiskeun gudang senjata fisik anu saé di sisi. Dina kasus spésifik ieu Chuwi Laptop Air urang bakal ngagaduhan palabuhan HDMI meh tiasa dihubungkeun sareng monitor atanapi tampilan luar anu cocog. Kami ogé bakal gaduh dua USB 3.0 palabuhan pikeun tiasa nyambungkeun périferal sareng slot MicroSD.

Sambungan nirkabel anu dipikaresep ku laptop ieu saé. Dina hiji sisi urang bakal ngagaduhan Vérsi Bluetooth 4.0 sareng WiFi dual band berkecepatan tinggi. Éta henteu ngagaduhan slot kartu SIM, tapi pastina ku fitur ieu hargana bakal naék.

Sedengkeun pikeun batréna, kami parantos ngawartosan anjeun sateuacanna yén éta mangrupikeun tim anu sacara gembleng tiasa janten alternatif anu hadé pikeun digawé di luar bumi atanapi kantor. Sareng ieu kajantenan, umur batre anu dihijikeun ku Chuwi Laptop Air ieu kedah luar biasa. Sugan éta henteu dugi kana 11 jam yén merek sanés dina sektor nyatakeun, tapi aranjeunna mastikeun éta anjeun tiasa damel sareng laptop ieu salami 8 jam langsung dina hiji muatan. Tangtosna, ieu bakal salawasna gumantung kana kumaha urang ngagunakeun tim.

Tracker multi-touch Chuwi Laptop Air

Sistem operasi, tambahan sareng harga

Tungtungna, kami nyaritakeun yén tim ieu éta ngagaduhan Windows 10 di jero. Dina hal ieu mangrupikeun pérsi Inggris, sanaos anjeun bakal terang yén anjeun tiasa ngarobih basa na. Samentawis éta, salaku tambahan anjeun bakal gaduh trackpad anu mikawanoh gerakan (ngazum, ngagulung ku dua jari, sareng sajabana). Anjeun ogé kedah émut yén anjeun gaduh Webcam 2 megapiksel. Sareng ieu dibarengan ku mikropon dual. Salaku tambahan, notebook na ngagaduhan dua spéker stéréo.

El Chuwi Laptop Air mangrupikeun alternatif anu pikaresepeun pisan. Sareng naon anu anjeun leres-leres kedah diperhatoskeun upami anjeun hoyong tim anu tiasa dianggo pikeun anjeun nalika anjeun ngumbara atanapi damel di luar negeri. Salaku tambahan, harga na mangrupikeun unsur pikaresepeun tina paket: 340 euro.

Inpo: Chuwi


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.